Μην εγκαταλείψετε το μονοπάτι σας τώρα

Χρήστος Κιτσινάμας

Αγαπημένοι, Έρχομαι με τα φτερά της αγάπης! Η ένταση των ενεργειών ερχόμενες απ’ τον Κόσμο καθάριζαν την επιφάνεια της συλλογικής συνείδησης την ανάγκη για αλλαγή στους ανθρώπους της Γης.

Πολλοί άνθρωποι παίρνουν τις κραυγές για έναν καλύτερο τρόπο διαβίωσης με το να εκφράζουν και να ξαναδηλώνουν τους τρόμους τους που εξακολουθούν να υπάρχουν σε πολλά μέρη στον κόσμο. Όσοι συνηγορούσαν υπέρ της αλλαγής για πολλές δεκαετίες υψώνουν ξανά τη φωνή τους.

Παίρνουν θέση ενάντια στον τρόμο του πολέμου και της καταστροφής που επιφέρει, ιδιαίτερα για τις γυναίκες και τα παιδιά. Η εστίαση αυτή ήταν η εργασία της ζωής τους, οπόταν η εντεταμένες ενέργειες πυροδοτούν τα ανεπίλυτα θέματα στα οποία δε δόθηκαν λύσεις μέσα στο κάθε ένα. Θα συνεχιστεί αυτή η δραστηριότητα τις προσεχή μέρες.

Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ισορροπία και το Φως σας καθώς αυτό συνεχίζεται. Είναι σημαντικό να στείλετε αγάπη σε εκείνους τους ανθρώπους και περιοχές στον κόσμο όπου συμβαίνει αυτό. Είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό να παραμείνετε απο-προσκολλημένοι – μην εμπλακείτε με τούτες τις διιστάμενες ενέργειες, καθώς έχουν τη δυναμική να προκαλέσουν τους ανθρώπους να παραμείνουν μέσα στην πολικότητα/ διττότητα του παλιού προτύπου και πάλι. Αυτές οι εποχές ζητούν καθαρές καρδιές και κεφάλια να υπερισχύουν.

Οι Φωτεινοί Εργάτες και Καθοδηγητές εργάστηκαν σκληρά για να βγάλουν τους εαυτούς τους από τον υπόκοσμο των κατώτερων διαστασιακών επαναλαμβανόμενων μοτίβων και γνωρίζουν τους επικείμενους κινδύνους εκείνης της διαδρομής. Υπάρχουν ενεργειακοί και ισχυροί τρόποι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε να βοηθήσουν στη διατήρηση της ισορροπίας στον πλανήτη τούτο.

Στέλνοντας αγάπη και φως όπου μπορεί να κάνει διαφορά είναι προτιμότερο απ’ το να εμπλακείτε σε προσωπική φυσική παρουσία. Η εστίαση αυτές τις ώρες είναι στη διατήρηση του Φωτός και ποτέ να μην αμφιταλαντεύεστε απ’ το πνευματικό σας μονοπάτι.

Συμβαίνουν τόσα πολλά στον κόσμο που χρειάζεται τούτη η επίτευξη από εσάς – χρησιμοποιώντας τη διάκριση, τη διαύγεια και την ικανότητά σας να γνωρίζετε την αλήθεια σε κάθε κατάσταση, είναι υψίστης σημασίας. Το γνώθι σ’ αυτόν και να είστε ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό σας, είναι ο δρόμος!

Τα πιστεύω σας, η πνευματική σας καθοδήγηση και η συντροφικότητα με την Οικογένεια του Φωτός σας σας έφεραν ως εδώ … κάνατε μεγάλη διαδρομή. Μην εγκαταλείψετε το μονοπάτι σας τώρα … συνεχίστε να προχωράτε! Σε λίγα χρόνια από τώρα όταν κοιτάτε πίσω θα είστε τόσο χαρούμενοι που κρατηθήκατε!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Εστιαστείτε σε μια μέρα τη φορά … αυτό θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο ισορροπημένοι και σε σταθερότητα καθώς τα συμβάντα στον κόσμο γύρω σας ξεδιπλώνονται. Επιτυγχάνονται πολλά σε εσωτερικό συνειδησιακό επίπεδο. Οι πρωτοστάτες της κινητοποίησης ως προς την εγκαθίδρυση της νέας Επίγειας πραγματικότητας ανακαλύπτουν πως να αλληλεπιδρούν με όλα τα επίπεδα ζωής απ’ τον μακρόκοσμο κατευθείαν στον μικρόκοσμο.

Στ’ αλήθεια είμαστε Ένα. Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι … και κάθε μέρος της ζωής είναι γνωστό και ορατό, αγαπιέται και υποστηρίζεται και ενδυναμώνεται απ’ τη Δημιουργική Πηγή. Καθώς αυτή η κατανόηση αναπτύσσεται περαιτέρω, θα υπάρχει μεγαλύτερη ανοικτοσύνη εντός της ανθρωπότητας για να λειτουργήσουν μέσα σε μια ανώτερη προοπτική ολότητας όπως εμπεριέχεται στο πλαίσιο της Ενότητας, η Αιώνια Θεϊκή μας Ουσία.

Η εξέλιξη που λαμβάνει χώρα είναι ένα αυτο-κατευθυνόμενο μονοπάτι που στηρίζει την επιθυμία κάθε οντότητας να ζήσει μια αληθινά αυθεντική ζωή ακολουθώντας τη δική της αυτο-καθοδήγηση. Θα αγκαλιάσουν την περιπέτεια της ανακάλυψης του τι είναι εφικτό για εκείνους. Θα δημιουργήσουν άμεσα το μονοπάτι προς το επιθυμητό τους αποτέλεσμα.

Για την ώρα, εξακολουθεί να είναι “επείγουσα ανάγκη” καθώς κρατάμε τον χώρο για ένα λαμπρό μέλλον πρωτίστως στο μυαλό μας.

Συνεχίστε με την εστίαση στη συνεχή ευγνωμοσύνη, συναισθήματα χαράς και ευτυχίας καθώς στέλνετε ευλογίες και ευχαριστίες σε Όλα Όσα Είναι, γνωρίζοντας πως καθώς το σκέφτεστε, γίνεστε αυτό! Το Σύμπαν ανταποκρίνεται στην καλοσύνη δίνοντάς σας περισσότερα.

Είστε ισχυροί πέραν κάθε τρέχουσας κατανόησης … να γνωρίζετε πως διαρκή επίπεδα ευτυχίας, χαράς και ευδαιμονίας αυτόματα διαλύουν οτιδήποτε κατώτερης δόνησης – αυτό σας κρατά πάντοτε σε ευθυγράμμιση με την Πηγή. Θα βιώσετε θαύματα, συγχρονικότητες και καλοτυχία με τρόπους που θα σας συναρπάσουν!

Μέχρι τον επόμενο μήνα … ΕΙΜΑΙ ο Ιλλαρίων

https://youtu.be/RrlrlmE23DY

©Marlene Swetlishoff.

All rights reserved to the author/scribe and www.therainbowscribe.com.

Μην εγκαταλείψετε το μονοπάτι σας τώρα Urantia Center: Χρήστος Κιτσινάμας / Image by Jose Antonio Alba from Pixabay