Καλλιτεχνική απεικόνιση από Enrique Meseguer στο Pixabay

Ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος να ανοίξουμε εύκολα το Τρίτο Μάτι σε 15 λεπτά. Εμπειρική εκτίμηση

Το ζήτημα του τρίτου ματιού, με απασχολεί προσωπικά εδώ και δύο χρόνια. Όταν απέκτησα αρχικά την γνώση για να το ανοίξω, το έκανα αμέσως, χωρίς δεύτερη σκέψη. Είχα ενθουσιαστεί, όμως δυστυχώς η πρώτη μου εμπειρία ανοίγματος του τρίτου μου ματιού ήταν μια καταστροφή. Η άγνοια με βύθισε στο λάθος να πάω στο άγνωστο απροετοίμαστος.

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου χωρίς διαίσθηση θα ήμασταν τελείως χαμένοι. Ο στόχος αυτού του ιστοτόπου είναι να σας βοηθήσει να καταλάβετε τα διαισθητικά χαρίσματά σας και να τα χρησιμοποιείτε καθημερινά στη ζωή σας. Μόλις τα χρησιμοποιήσετε, η ζωή θα αρχίσει να κυλάει ωραία.

Ο γρηγορότερος τρόπος για να ανοίξετε το τρίτο σας μάτι εύκολα, είναι μέσω του οραματισμού/νοερής απεικόνισης. Χρειάζονται λιγότερο από 15 λεπτά οραματισμού για να ενεργοποιήσετε τις ψυχικές σας αισθήσεις. Θα χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια της καρδιάς. Η καρδιά είναι το κέντρο της διαίσθησής σας. Και είναι στενά συνδεδεμένη με την καθοδήγηση, τη διορατικότητα και την ενσυναίσθηση.

Διαβάστε επίσης: Οι Πύλες Ανοίγουν και το Τρίτο Μάτι Ενεργοποιείται

Για τον σκοπό του οραματισμού θα χρησιμοποιήσουμε επίσης μια δομή στον εγκέφαλό σας που ονομάζεται επίφυση. Η επίφυση είναι το άλλο όνομα του τρίτου ματιού. Είναι το εσωτερικό σας μάτι, το μάτι που βλέπει τα πάντα. Στην πραγματικότητα είναι η δομή που μπορεί να λάβει φως και είναι υπεύθυνη για τόσες πολλές ζωτικές διαδικασίες στο σώμα.

Επομένως, θα δώσουμε προσοχή στην επίφυση. Φανταστείτε την σαν ένα μικρό κουκουνάρι. Ακόμα καλύτερα φανταστείτε την ως ένα μάτι κανονικού μεγέθους μέσα στο κεφάλι σας. Θα την λέμε επίφυση ώστε να είναι πιο εύκολο για εσάς και το σώμα σας να γνωρίζετε που ακριβώς θα κατευθύνετε την προσοχή σας.

Ένας γρήγορος οραματισμός για να ανοίξετε το τρίτο μάτι

Ας ξεκινήσουμε. Να έχετε την πλάτη σας ίσια. Ευθεία. Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα ζωτικής σημασίας για να προχωρήσει ο οραματισμός επιτυχημένα. Να έχετε τα πόδια σας στο έδαφος. Πάρτε λίγες ανάσες και χαλαρώστε.

Αυτό που θα κάνουμε είναι να φανταστούμε ότι υπάρχει μια πόρτα στο κέντρο του στήθους σας και ανοίγει δίνοντας πρόσβαση σε ένα λαμπερό, υπέροχο, θεϊκό φως. Το φως μπαίνει μέσω του τσάκρα της καρδιάς και ταξιδεύει ψηλά στην σπονδυλική σας στήλη, όπου συναντάει την επίφυσή σας. Το εσωτερικό σας μάτι. Και από εκεί, το εσωτερικό σας μάτι, κατευθύνει αυτό το φως μέσω του μετώπου σας, προς το σύμπαν. Επομένως, το αιώνιο γίνεται εξωτερικό. Κάντε το δυο τρεις φορές. Απλά νιώστε αυτή την αίσθηση της ζωής που ταξιδεύει μέσα από το σώμα σας.

Αν επιθυμείτε να κρατήσετε το τρίτο σας μάτι ανοιχτό για πολλή ώρα, πρέπει να κάνετε αυτόν τον οραματισμό κάθε μέρα. Και αν κάνετε αυτή τη διαδικασία μέσω της καρδιάς σας, θα την κάνετε με ασφάλεια και επιτυχία. Η καρδιά στην πραγματικότητα, σας βοηθάει να θεραπεύσετε τον εαυτό σας και όταν βλέπετε τον κόσμο μέσω της εσωτερικής σας όρασης, ενεργοποιείτε την ενέργεια της καρδιάς σας και βλέπετε τον κόσμο ως ένα χαρούμενο μέρος. Βλέπετε τους άλλους ως θεϊκά όντα. Όλα συνδέονται μεταξύ τους. Αυτός είναι πραγματικά ένας ευτυχισμένος τρόπος για να ζει κάποιος. Κρατήστε το τρίτο σας μάτι ανοιχτό όσο πιο πολύ μπορείτε. Συνδεθείτε με το τσάκρα της καρδιάς σας. Συνδέστε την καρδιά σας με το νου σας.

Μετάφραση: awakengr.com via innerouterpeace.com / Image by Enrique Meseguer from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.