Το Απολλώνιο Φως Κατέρχεται με Καταιγιστικούς Ρυθμούς

Το Απολλώνιο Φως κατέρχεται στην Γαία με καταιγιστικούς ρυθμούς και ολοένα αυξανόμενη ένταση, εξαναγκάζοντας το σκοτάδι σε άτακτη υποχώρηση και αναπόφευκτη διάλυση.

Αφυπνίσμενοι από κάθε γωνιά του πλανήτη μένουν έκπληκτοι από αυτά που αντικρίζουν στις ανώτερες διαστάσεις που έχουν την ικανότητα να μεταβούν καθώς ανυψώνουν την συνείδησή τους, με ενεργός επίφυσιν , ενέργον αστρικόν σωμα και 12 ελίκες dna.

Η μεγάλη Ανατροπή έχει ήδη συμβεί, απλώς είναι θέμα χρόνου για να υλοποιηθεί στο τρισδιάστατο πεδίο και πολλά περιμένουν εμάς να συντονιστούμε, να κουρδίσουμε το όργανο της ανταπόκρισης (φυσικό σώμα-dna) σε υψηλότερη δόνησιν ώστε να επιταχύνουμε την εκδήλωσή της, καθιστώντας την κοινή βιωματική εμπειρία.

Ολόκληρο το Ηλιακό Σύστημα δονείται πλέον σε υψηλότερη κραδασμική συχνότητα και αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε μορφή δομή που φιλοξενείται σε αυτό δεν καταφέρει ν`ακολουθήσει και ν`αντέξει την Δύναμη του Φωτός που εξαπλώνεται παντού, αναγκαστικά θα διαλυθεί.

Τα 3 θεϊκά βασίλεια (Ορυκτό, Φυτικό και Ζωικό) έχουν ήδη συντονιστεί και ακολουθούν την ροή του Φωτός χωρίς πρόβλημα καθώς είναι πρόεκτασιν και σύνδεσιν τους με την Μεγάλη Θέα Μητέρα (Γαία).

Τουναντίον οι θνήτοι τα εχουν βρει σκουρα ,λόγω θρήκευτικων εμφύτευματων κύριως και της υλίκης πλάνης.

ερρώσθε
Σέκερης Απολλώνας

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.