Αρχαία υπερτεχνολογία 300.000 ετών μικροαντικείμενα νανοτεχνολογίας από σπάνια μέταλλα

Ένα από τα ευρήματα αρχαίας υπερτεχνολογίας που μπορεί να οφείλεται στην ύπαρξη εξωγήινων ή γήινων αρχαίων πολιτισμών, αποτελούν και τα χιλιάδες μικροαντικείμενα νανοτεχνολογίας από σπάνια μέταλλα.

Από το 1991 μέχρι το 1993, Ρώσοι χρυσοθήρες στα Ουράλια, βρήκαν χιλιάδες παράξενα μικρά αντικείμενα κυρίως σε σχήμα σπιράλ, πηνίου ή ελατηρίου δηλαδή, σε βάθη μεταξύ 3 και 13 μέτρων. Το μέγεθός τους κυμαίνεται από 3 εκατοστά μέχρι το απίστευτα μικρό 0.003 χιλιοστά.

Τα μεγαλύτερα είναι από χαλκό ενώ τα μικρά και μικροσκοπικά είναι φτιαγμένα από σπανιότερα μέταλλα, όπως τουνγκστένιο (τήξη στους 3410 βαθμούς κελσίου) και το μολυβδαίνιο (τήξη στους 2650 βαθμούς κελσίου).

Τα μυστηριώδη αντικείμενα μελετώνται στην Μόσχα και στο Ελσίνκι. Τα τεστ χρονολόγησης δίνουν ηλικία από 20.000 μέχρι 318.000 χρόνων!

Μετά το 40.000 π.Χ., το κατανοούμε λόγω της παρουσίας των Νεφελίμ.

Το 300.000 π.Χ., παραπέμπει σε ταξίδι στο χρόνο.

Για όσους όμως δεν γνωρίζουν ή δεν θέλουν να παραδεχτούν την ύπαρξη των λεγόμενων αρχαίων θεών, τέτοια ευρήματα σκοπό έχουν να κάνουν τους ανθρώπους να δεχθούν μέσα τους ότι οι λεγόμενοι εξωγήινοι υπάρχουν.

Διαβάστε επίσης: Αργώ, Δέρας, Πήγασος, Βελλερεφόντης. Κρυπτογραφημένες τεχνολογίες

Αρχαία Υπερτεχνολογία: 300.000 ετών Μικροαντικείμενα Νανοτεχνολογίας από Σπάνια Μέταλλα (video)

Πηγή: Δημοσθένης Λιακόπουλος, Τόμος 31 – Η ΚΥΑΝΗ ΒΙΒΛΟΣ
alkimaxos – el.gr

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.