Βρέθηκε Εξάρτημα Αρχαίας Τεχνολογίας στον Άρη (εικόνες)

Βρέθηκε Εξάρτημα Αρχαίας Τεχνολογίας στον Άρη

Μυστηριώδης εικόνα από το curiosity rover της NASA φαίνεται να δείχνει ερείπια στον πλανήτη Άρη. Το περίεργο αντικείμενο φαίνεται να έχει τέλειες διαμορφωμένες γραμμές, αυλακώσεις, κύκλους, και ξεχωρίζει σαφώς από το υπόλοιπο τοπίο.

Ο πλανήτης Άρης έχει εξάψει τη φαντασία μας για αιώνες, ακόμη και χιλιάδες χρόνια πριν, αρχαίοι πολιτισμοί γνώριζαν ότι ο Άρης ήταν ένας ιδιαίτερος πλανήτης. Μα γιατί; Είναι ακριβώς λόγω του ιδιόμορφου κόκκινου χρώμα του στον ουρανό; Ή είναι κάτι άλλο;

Τα τελευταία δύο χρόνια, έχουμε μάθει πολλά για τον πλανήτη Άρη. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι ένας έρημος, άγονος και νεκρός πλανήτης, όπως οι ερευνητές πίστευαν στο μακρινό παρελθόν.

Γνωρίζουμε ότι ο Άρης έχει νερό σε υγρή μορφή στην επιφάνειά του σήμερα. Ο κόκκινος πλανήτης είχε τεράστιους ωκεανούς, ποτάμια και λίμνες που κάλυπταν την επιφάνειά του.

Εκατομμύρια χρόνια πριν, ο κόκκινος πλανήτης είχε επίσης μια ατμόσφαιρα παρόμοια με αυτή της Γης, και υποτίθεται ότι πληρούσε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη ζωή όπως την ξέρουμε σε έναν πλανήτη που κάποτε ήταν παρόμοιος με τη Γη.

Πολλοί οι UFOλόγοι ισχυρίζονται ότι μέσα από εικόνες της NASA από τον Άρη, έχουμε βρει την απόλυτη απόδειξη τεχνητών δομών στην επιφάνεια του.

Αυτή είναι η εικόνα από τη NASA: http://mars.jpl.nasa.gov/msl-raw-images/msss/01452/mcam/1452ML0071850040602948E01_DXXX.jpg

Αντικείμενο στον Άρη θυμίζει εξάρτημα μηχανήματος
Η εικόνα από τη NASA

Ενώ μερικές από την υποτιθέμενες δομές είναι εξαιρετικά αμφίβολες και το πιθανότερο είναι το αποτέλεσμα παρειδωλίας, υπάρχουν και άλλες εικόνες που φαίνεται να δείχνουν τεχνητές δομές που δύσκολα μπορείς να τις αμφισβητήσετε.

Αντικείμενο στον Άρη θυμίζει εξάρτημα μηχανήματος

Μία από αυτές τις περίεργες εικόνες που συνελήφθη από την NASA έχει προκαλέσει συζήτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αντικείμενο στον Άρη θυμίζει εξάρτημα μηχανήματος

Η εικόνα φαίνεται να έχει τέλειες διαμορφωμένες γραμμές, αυλακώσεις, κύκλους, και ξεχωρίζει σαφώς από το υπόλοιπο τοπίο.

Αντικείμενο στον Άρη θυμίζει εξάρτημα μηχανήματος

Όπως πάντα εσείς αποφασίζετε!

Αναστάσιος Ντίνος
apocalypsejohn.com

loading...