Πέντε Στιγμιότυπα με «Αγγέλους» που «Πιάστηκαν» να Πετούν. Αληθινά ή απάτη;

Στιγμιότυπα με «Αγγέλους» που «Πιάστηκαν» να Πετούν. Αληθινά ή απάτη;

Στις περισσότερες θρησκείες και μυθολογίες του κόσμου υπάρχουν πλάσματα που προστατεύουν τους ανθρώπους από το κακό. Αυτά τα πλάσματα ονομάζονται άγγελοι κι εμείς βρήκαμε πέντε στιγμιότυπα, στα οποία θα δείτε αγγέλους να πετούν.

Το πρώτο στιγμιότυπο που θα δείτε είναι ένα βίντιο που τραβήχτηκε στην Μποαβίστα της Βραζιλίας, όπου ο φακός συνέλαβε ένα πολύ περίεργο ιπτάμενο πλάσμα. Όταν ζούμαραν στον συγκεκριμένο στιγμιότυπο παρατήρησαν ότι αυτό το ιπτάμενο πλάσμα δεν μπορούσε να είναι κάποιο πουλί, αλλά έμοιαζε με κάτι διαφορετικό. Έμοιαζε με άγγελο.

Διαβάστε επίσης: Υπάρχουν Ενσαρκωμένοι Άγγελοι στη Γη Γύρω μας; Πως θα ήταν;

Το δεύτερο βίντεο τραβήχτηκε σε ένα τζαμί στο Αζερμπαϊτζάν όπου θα δείτε μία μορφή να κάθετε, η οποία δεν μοιάζει καθόλου με ανθρώπινη. Όσοι είδαν αυτό το βίντεο είπαν πως το πλάσμα που τραβήχτηκε δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο από άγγελος. Το τρίτο βίντεο τραβήχτηκε σε ένα εμπορικό κέντρο στην Ινδονησία, όπου φαίνεται μια φωτεινή φιγούρα, η οποία μοιάζει κατά τα λεγόμενα με άγγελο.

Το τέταρτο βίντεο μας δείχνει έναν άνθρωπο που περνούσε τον δρόμο με το ποδήλατό του, να σώζεται από ένα βάναυσο ατύχημα. Αυτοί που είδαν ξανά και ξανά το βίντεο μιλούν για παρέμβαση ενός αγγέλου. Στο πέμπτο και τελευταίο βίντεο θα δείτε έναν άνθρωπο και τηλεμεταφέρεται και να σώζεται από βέβαιο θάνατο, ενώ το πλάσμα που φαίνεται να τον τηλεμεταφέρει εξαφανίζεται σε κλάματα του δευτερολέπτου. Μίλησαν για αγγελική παρέμβαση.

-d- Οι σκεπτικιστές, όπως είναι φυσικό, τα απορρίπτουν όλα αυτά και απλά τα θεωρούν παρειδωλίες, φυσικά φαινόμενα, οπτικές ψευδαισθήσεις, αντανακλάσεις της κάμερας, πειραγμένα βιντεάκια δηλαδή απάτες. Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα ή τεχνολογική επάρκεια για να επιβεβαίσωσουμε τι μπορεί να είναι αληθινό στο βίντεο που ακολουθεί με τίτλο 5 Angels Caught On Camera Flying & Spotted In Real Life!. Ο καθένας ας κρίνει μόνος του. -d-

e-stage.gr και periergaa

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.