Ο πρόεδρος του Ιράν περιγράφει μία «επαφή» με UFO που έζησε ο ίδιος

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Βρισκόμαστε στο 2017 και, πρώτα, ήταν η Χίλαρι Κλίντον και ο John Podesta που μίλησαν για απελευθέρωση κυβερνητικών αρχείων για τα UFO, στην περίπτωση που η πρώτη θα έβγαινε πρόεδρος των ΗΠΑ.

Στη συνέχεια φαίνεται να αποκαλύφθηκε ότι Ρώσος κυβερνητικός αξιωματούχος συναντήθηκε με τον Steve Bassett, του Αμερικανικού λόμπυ των UFO, για να συζητήσουν έκκληση προς τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να απελευθερώσει τα μυστικά αρχεία για τα UFO στην Ρωσία.

Σχεδόν το ίδιο χρονικό διάστημα, ο ίδιος ο Πούτιν έκανε μια περίεργη αναφορά σε συνέντευξή του στην γαλλική Le Figaro, για «άντρες με μαύρα» να ελέγχουν την αμερικάνικη προεδρία…

Διαβάστε επίσης: Πιθανή προσγείωση 5 Α.Τ.Ι.Α. σε χωριό των Ιωαννίνων, το 1979

Για την συνέχεια έχουμε την εμφάνιση ενός μυστηριώδους βίντεο όπου, σύμφωνα με την μετάφραση (καθώς δεν γνωρίζουμε την γλώσσα για να το επιβεβαιώσουμε), ο Ιρανός Προέδρος Hassan Rouhani, αναφέρεται σε ένα περιστατικό που είχε ως νεαρό αγόρι,7-8 χρονών:

Είχε δει ένα φωτεινό αντικείμενο να κατεβαίνει από τον ουρανό και να προσγειώνεται στην αυλή του τζαμιού όπου είχε πάει να προσευχηθεί. Το μυστηριώδες φως έμεινε για λίγο και μετά απογειώθηκε και έφυγε. Πιθανόν είχε έρθει από ένα άλλο τζαμί ή/και κατευθύνθηκε σε ένα άλλο…

Έμοιαζε με howdah, δηλαδή σαν τα πολυτελή καθίσματα με το σκέπαστρο, μέσα στα οποία μεταφέρονται άνθρωποι, στις πλάτες των ελεφάντων.

Ο Ιρανός Πρόεδρος, ακόμα και σήμερα δεν είναι σίγουρος για το τι είδε ή έζησε, αλλά οι περιγραφές του παραπέμπουν μόνο σε ένα πράγμα…

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το video προέρχεται από τον χρήστη του YouTube, Behzad GH χωρίς περισσότερες διευκρινήσεις για το πότε και κάτω από ποιές συνθήκες δόθηκε αυτή η συνέντευξη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις περιγραφές που αναφέρονται και την ηλικία του προέδρου (γεννήθηκε το 1948), το περιστατικό θα πρέπει να συνέβη γύρω στο 1955 με 1956 και ειδικότερα στις 24 ή 12 Απριλίου αντίστοιχα, καθώς αναφέρεται σε μήνα του Ραμαζανιού.

Διαβάστε επίσης: Τηλεπαθητικός Καλεί UFO κι Αυτό Έρχεται Μπροστά σε Ζωντανή Σύνδεση Δελτίου Ειδήσεων

Πρώτα, λοιπόν, έχουμε την «τάση» αποκαλύψεων στον δυτικό κόσμο και την Ρωσία ενώ τώρα η τάση αυτή φτάνει και ανατολικότερα.

Ας μην ξεχνάμε πως FBI, CIA, Βρετανικές και άλλες μυστικές υπηρεσίες συνεχώς προχωρούν σε αποχαρακτηρισμούς εγγράφων που αφορούν ΑΤΙΑ.

Μήπως τα χρονικά πλαίσιο που εμφανίζονται όλα αυτά δεν είναι τυχαίο; Άραγε, λοιπόν, η αποκάλυψη των UFOs θα έρθει πολύ νωρίτερα από ό,τι φανταζόμαστε;

Διαβάστε επίσης: Επιβιβάστηκε σε εξωγήινο διαστημόπλοιο δηλώνει o πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας της Καλμίκια σε βίντεο

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Iran President Hassan Rouhani describes his Weird UFO experience that landed next to him

Iranian President Hassan Rouhani Reveals His UFO Encounter

diadrastika