Επιβιβάστηκε σε εξωγήινο διαστημόπλοιο δηλώνει o πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας της Καλμίκια σε βίντεο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Kirsan Ilyumzhinov ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Καλμίκια στη Ρωσική Ομοσπονδία το διάστημα 1993-2010. Υπήρξε, επίσης, πρόεδρος της FIDE, διεθνή οργανισμού για το σκάκι, από το 1995 έως το 2018. Όμως, δεν είναι αυτοί οι λόγοι που άφησε άπαντες έκπληκτους!

Η Δημοκρατία της Καλμίκια ή της Καλμουχίας είναι ομοσπονδιακό υποκείμενο της Ρωσίας, υπαγόμενο στο Νότιο Διαμέρισμα. Οφείλει το νομικό καθεστώς της στους Καλμίκους, ένα φύλο μογγολικής καταγωγής που είναι και ο μοναδικός βουδιστικός λαός της Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης: Ο πρόεδρος του Ιράν περιγράφει μία «επαφή» με UFO που έζησε ο ίδιος

Ο Ilyumshinov, στις 17 Σεπτεμβρίου 1997, από το διαμέρισμά του στη Μόσχα, είπε ότι έζησε μία από τις πιο περίεργες εμπειρίες του:

Ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε μέσα σε ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο, οπότε και επισκέφθηκε έναν άλλο πλανήτη. Είπε ακόμα ότι τρία μέλη του προσωπικού του τον έψαχναν κατά τη διάρκεια αυτής της “απουσίας”, αλλά δεν κατάφεραν να τον βρουν και δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πώς επανεμφανίστηκε στην κρεβατοκάμαρά του μια ώρα αργότερα, σύμφωνα με την wikipedia.org.

Ο Kirsan Ilyumzhinov περιγράφει το γεγονός ως εξής:

Τη στιγμή εκείνη ανοίχτηκαν τα παράθυρα του μπαλκονιού του και άρχισε να τον φωνάζει μια άγνωστη φωνή με το όνομά του.

Ο πρώην πρόεδρος δήλωσε ότι είδε ένα είδος ράμπας με πολλά φώτα, το οποίο ήταν ακριβώς στην άκρη της βεράντας του και από εκεί έφτασε σε ένα ιπτάμενο σκάφος.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τόλμησε να περπατήσει στην ράμπα μέχρι που εισήλθε στο σκάφος, όπου ήρθε να μιλήσει με όντα που καλύπτονταν από περίεργα κίτρινα κοστούμια.

Όλα δείχνουν ότι οι βοηθοί του πρώην προέδρου παρατήρησαν, επίσης, το άγνωστο αντικείμενο που πετούσε πριν εξαφανιστεί στον αέρα και ο Ilyumzhinov επέστρεψε στο σπίτι του.

Αυτή η είδηση ​​δημιούργησε ένα μεγάλο σκάνδαλο στη χώρα, στο σημείο που οι βουλευτές δήλωσαν ότι αισθάνονται να ανησυχούν για την ψυχική υγεία του προέδρου, αμφισβητώντας τις ικανότητές του να διαχειριστεί μια χώρα.

Επιπλέον, αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια έρευνα για να ανακαλύψουν αν η εκδοχή του Ilyumzhinov είναι αλήθεια, αλλά και να διερευνήσουν τα διάφορα μυστικά που, ενδεχομένως, κράτησε σε σχέση με τους εξωγήινους και ποιες ήταν οι προθέσεις τους.

Φαίνεται, όμως, ότι τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών δεν έγιναν γνωστά, ούτε αν πράγματι διεξήχθησαν.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι όλο, ο πρώην πρόεδρος είχε ήδη δώσει αρκετές αμφιλεγόμενες δηλώσεις σχετικά με το θέμα, εξασφαλίζοντας ακόμη ότι το σκάκι θα μπορούσε να είχε διδαχθεί στους ανθρώπους από όντα άλλων κόσμων.

Για να υποστηρίξει το επιχείρημά του, ο Ilymzhinov βασίζεται στα διαφορετικά παραδοσιακά παιχνίδια σε όλο τον κόσμο, τα οποία περιέχουν 64 ασπρόμαυρα τετράγωνα και οι κανόνες είναι παρόμοιοι, στην Ιαπωνία, την Κίνα, το Κατάρ, την Μογγολία, την Αφρική και αλλού.

Πώς είναι δυνατόν οι πολιτισμοί από όλο τον κόσμο, ακόμη και στην αρχαιότητα, να γνώριζαν ένα παρόμοιο παιχνίδι; Άραγε αυτά τα στοιχεία μπορούν να υποδηλώνουν εξωγήινους πολιτισμούς, ή απλά έναν παγκόσμιο πολιτισμό που κάποτε υπήρξε στην Γη;

Και, τέλος πάντως, κατά πόσο οι ισχυρισμοί περί “απαγωγής” του από εξωγήινους, ή μάλλον καλύτερα από την δική του θέληση να περάσει μέσα σε ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο, μπορούν να ευσταθούν;

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις του ίδιου: President Kirsan Ilyumzhinov tells of his Alien Abduction

huffpost.com / diadrastika / Image by Parker_West from Pixabay