Τηλεπαθητικός Καλεί UFO κι Αυτό Έρχεται Μπροστά σε Ζωντανή Σύνδεση Δελτίου Ειδήσεων

Τηλεπαθητικός Καλεί UFO κι Αυτό Έρχεται Μπροστά σε Ζωντανή Σύνδεση Δελτίου Ειδήσεων

Λέγεται ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε κάπου μέσα μας “κοιμισμένες” δυνάμεις που αν καταφέρναμε να τις ξυπνήσουμε όλα θα μπορούσαν να αλλάξουν, τόσο σε εμάς όσο και τον κόσμο μας. Μία από αυτές τις “δυνάμεις” είναι και η τηλεπάθεια. Αν μπορούσαμε να εξασκηθούμε πάνω σε αυτήν, ενδεχομένως θα είχαμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε νοητικά με απομακρυσμένους φίλους και συγγενείς οπουδήποτε και αν βρίσκονταν στον πλανήτη. Απλά με το μυαλό, μεταφέροντας σκέψεις μας σαν ήταν φωνητικές ομιλίες. (Διαβάστε σχετικά: Πως να Μιλήσω σε Κάποιον Τηλεπαθητικά. Μόνο με το Μυαλό και Χωρίς Λόγια)

Αυτή την δυνατότητα ισχυρίζεται ότι έχει ένα άντρας. Και, όχι απλά το ισχυρίζεται, αλλά φαίνεται να το αποδεικνύει και μπροστά σε τηλεοπτικό συνεργείο του ABC 13 Action News. Το δε εκπληκτικότερο όλων είναι ότι επικοινωνεί με UFOs, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτός ο άνθρωπος επικοινωνεί με αυτά τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα εδώ και τουλάχιστον 25 χρόνια. Όπως αναφέρει ο ερευνητής για τα UFOs, Scott C. Waring, ο οποίος έφερε στην επιφάνεια το συγκεκριμένο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, διαπιστώνει ότι η τηλεπάθεια είναι μια τεκμηριωμένη δεξιότητα, αλλά όχι επιστημονικά.

Για να έχει σημασία αυτό που επιχειρεί το κανάλι ABC 13, ώστε να είναι αντικειμενικό, διάλεξαν την ώρα, τον τόπο και την μέρα, ώστε ο άντρας να μην γνωρίζει εκ των προτέρων την τοποθεσία όπου θα επιδείξει τις ικανότητές του όποτε έχει φροντίσει από πριν για να κάνει κάποια απάτη, ξεγελώντας τους πάντες. Του ζήτησαν,λοιπόν, να καλέσει ένα ΑΤΙΑ, εκείνος το έκανε και δευτερόλεπτα μετά… ως δια μαγείας, μία φωτεινή σφαίρα εμφανίστηκε στον ουρανό την οποία κατέγραψε το τηλεοπτικό συνεργείο και την μετέδωσε στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Εφόσον, λοιπό, έχουμε ανοιχτό μυαλό και εμπιστευτούμε την εγκυρότητα του ρεπόρτερ και του καναλιού, τότε, αυτό που κατάφερε ο άντρας τον κάνει έναν κορυφαίο τηλεπαθητικό!

Διαβάστε επίσης: Ο πρόεδρος του Ιράν περιγράφει μία «επαφή» με UFO που έζησε ο ίδιος

Αν, είστε σκεπτικιστές, επιφυλακτικοί και διστακτικοί με τέτοια θέματα, δεν πιστεύετε στους ιπτάμενους δίσκους, στην τηλεπάθεια και, επίσης, ότι κάποιοι άνθρωποι μπορούν να επικοινωνούν μα τα UFOs τηλεπαθητικά, τότε, ενδεχομένως αυτό το βίντεο με τίτλο this man can summon ufo’s (amazing), από το 2009 θα σας κάνει να αναρωτηθείτε:

diadrastika

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.