Κορυφαίος Τηλεπαθητικός Καλεί UFO κι Αυτό Έρχεται Μπροστά σε Ζωντανή Σύνδεση Δελτίου Ειδήσεων

Υποστηρίζεται ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε κάπου μέσα μας “κοιμισμένες” δυνάμεις που αν καταφέρναμε να τις ξυπνήσουμε όλα θα μπορούσαν να αλλάξουν, τόσο σε εμάς όσο και τον κόσμο μας.

Μία από αυτές τις “δυνάμεις” είναι και η τηλεπάθεια. Αν μπορούσαμε να εξασκηθούμε πάνω σε αυτήν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε νοητικά με απομακρυσμένους φίλους και συγγενείς οπουδήποτε και αν βρίσκονταν στον πλανήτη. Απλά με το μυαλό, μεταφέροντας σκέψεις μας σαν ήταν φωνητικές ομιλίες.

Αυτή την δυνατότητα ισχυρίζεται ότι έχει ένα άντρας. Και, όχι απλά το ισχυρίζεται, αλλά φαίνεται να το αποδεικνύει και μπροστά σε τηλεοπτικό συνεργείο του ABC 13 Action News. Το δε εκπληκτικότερο όλων είναι ότι επικοινωνεί με UFOs, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό ο άνθρωπος επικοινωνεί με αυτά τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα για τουλάχιστον 25 χρόνια.

Όπως αναφέρει ο ερευνητής για τα UFOs, Scott C. Waring, ο οποίος έφερε στην επιφάνεια το συγκεκριμένο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, διαπιστώνει ότι η τηλεπάθεια είναι μια τεκμηριωμένη δεξιότητα.

Για να έχει σημασία αυτό που επιχειρεί το κανάλι ABC 13, ώστε να είναι αντικειμενικό, διάλεξαν την ώρα, τον τόπο και την μέρα, ώστε ο άντρας να μην γνωρίζει εκ των προτέρων την τοποθεσία όπου θα επιδείξει τις ικανότητές του όποτε έχει φροντίσει από πριν για να κάνει κάποια απάτη, ξεγελώντας τους πάντες.

Του ζήτησαν,λοιπόν, να καλέσει ένα ΑΤΙΑ, εκείνος το έκανε και δευτερόλεπτα μετά… ως δια μαγείας, μία φωτεινή σφαίρα εμφανίστηκε στον ουρανό την οποία κατέγραψε το τηλεοπτικό συνεργείο και την μετέδωσε στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Αυτό που κατάφερε ο άντρας τον κάνει έναν κορυφαίο τηλεπαθητικό!!!

Αν, λοιπόν, δεν πιστεύετε στους ιπτάμενους δίσκους, στην τηλεπάθεια και, επίσης, ότι κάποιοι άνθρωποι μπορούν να επικοινωνούν μα τα UFOs τηλεπαθητικά, τότε, ενδεχομένως αυτό το βίντεο από το 2009 θα σας κάνει να αναρωτηθείτε ή/και να σας αλλάξει γνώμη:

this man can summon ufo’s (amazing)

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika