Γραμμή του Φύλακα Άγγελου

Τι σημαίνει αν έχετε τη γραμμή του Φύλακα Άγγελου στην παλάμη του χεριού σας;

Πιστεύεται ότι οι άνθρωποι που έχουν μια γραμμή στην παλάμη παράλληλα με τη γραμμή της ζωής, θα είναι απίστευτα τυχεροί στη ζωή τους. Η κακοτυχία και τα ατυχήματα δεν θα έχουν χώρο στη ζωή αυτών των ανθρώπων και η ευτυχία θα τους ακολουθεί για πάντα. Η γραμμή αυτή στην παλάμη είναι πολύ σπάνια. (Διαβάστε επίσης: Πέντε πράγματα που φανερώνει η παλάμη μας για την προσωπικότητά μας)

Ονομάζεται γραμμή φύλακας άγγελος που σημαίνει ότι το πρόσωπο που την έχει, έχει τεθεί υπό την ειδική προστασία του φύλακα αγγέλου και των μεγάλων δυνάμεων του. Διαφορετικά, καλείται η γραμμή του Άρη, και μερικοί την αποκαλούν ως τη δεύτερη γραμμή της ζωής. (Διαβάστε επίσης: Τι σημαίνει αν έχουμε στην παλάμη μας το γράμμα Μ)

Τα άτομα με αυτή τη γραμμή στην παλάμη είναι πολύ ευτυχισμένα, και είναι υγιέστατα. Οι άνθρωποι αυτοί επιβιώνουν πάντα από τις καταστροφές και τα ατυχήματα, δεν ασχολούνται με τα υλικά προβλήματα και ξεπερνούν τα εμπόδια στη ζωή τους εύκολα. Να είστε ευγνώμονες στο Θεό, στο πεπρωμένο, και στον φύλακα άγγελό σας αν έχετε γεννηθεί με μια τέτοια γραμμή. Η γραμμή του Φύλακα Άγγελου μπορεί να υπάρχει με αυτές τις παραλλαγές. (Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο Φύλακας Άγγελος μου. Πως να επικοινωνήσω μαζί του)

Παραλαγγές στη γραμμή του Φύλακα Άγγελου

1. Παράλληλα με τη γραμμή της ζωής, σε όλο το μήκος – Οι άνθρωποι με αυτή τη γραμμή του φύλακα άγγελου προστατεύονται από τα κακά πράγματα που μπορεί να συμβούν στη ζωή τους.

2. Μικρή γραμμή που εκτείνεται κατά μήκος της γραμμής της ζωής (μόλις ορατή ή διακεκομμένη) – Τα άτομα με αυτό το είδος γραμμής μπορεί να έχουν προβλήματα και ενοχλήσεις, τα οποία θα απομακρυνθούν αργά ή γρήγορα .

3. Στο δεξί χέρι – αυτή είναι ένα δώρο για αυτό το άτομο. Αυτή μπορεί να θεωρηθεί ως ένα δώρο για τα καλά πράγματα στη ζωή και για την απομάκρυνση της δυστυχίας.

4. Στο αριστερό χέρι – Αυτή είναι ένα δώρο για αυτόν που την έλαβε από την στιγμή της γέννησής του. Κληρονομείται πιο συχνά από την οικογένεια.

Διαβάστε επίσης: Οι Φύλακες Άγγελοι και Πως Λειτουργούν

daddy-cool.gr και periergaa

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.