Καλλιτεχνική φωτογραφία Cristian Ibarra,Pixabay

Αστροναύτης Leonov: Να τι Συνέβη στην Προσσελήνωση του Apollo 11

Ο αστροναύτης της NASA Αλεξέι Λεονόφ, ο οποίος είναι γνωστός ως ο πρώτος άνθρωπος που ταξιδεψε στο διάστημα, λεει τώρα ότι ορισμένα τμήματα της αποστολής του Απόλλωνα 11 ήταν πλαστά.

Η δήλωση έρχεται μετά απο το βίντεο του Stanley Kubrick όπου και αυτος εμμεσως παραδέχτηκε ότι η προσγείωση του φεγγαριού ήταν παραποιημένη. Ο Λεονόφ δήλωσε ότι ο Kubrick προσλήφθηκε για να τους μαγνητοφωνήσει σε ένα στούντιο στο Χόλιγουντ και όχι στο διάστημα.

Ο σοβιετικός κοσμοναύτης Λεονόφ σε συνέντευξη από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων και πληροφοριών (RIA)ειπε επίσης ότι η αμερικανική σημαία κρατήθηκε για να μοιαζει οτι κυματιζει …με συρματόπλεγμα.

Σήμερα μετά από δεκαετίες υπάρχουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι που θεωρούν ότι η ιστορία με την προσεδαφιση στο φεγγάρι ήταν πραγματικά πλάστη!

Ο κ. Teague, εργαζόμενος στον έλεγχο της αποστολής την εποχή του Απόλλωνα, δήλωσε στις νυχτερινές ειδήσεις του Infowars το 2014 ότι η ταινία ήταν «πιθανώς παραποιημένη».

Πέρασαν δεκαετίες όπου χιλιάδες άνθρωποι χλεύαζαν τους γραφικούς «συνωμοσιολογους» και πάρα τα σημερινά στοιχεία θα περάσουν ακόμα 100 χρόνια και θα συνεχίζουν να υπάρχουν άνθρωποι που θα χλευάζουν τους γραφικούς «συνωμοσιολογους για το ίδιο θέμα !

Δεν έχει σημασία η αλήθεια για αυτούς τους ανθρώπους όσο έχει σημασία το δόγμα η ο φόβος τους να κατανοήσουν ότι κάποιοι τους κοροιδευσαν !

Το εγώ αυτων που δεν θέλουν πάρα τα αποδεικτικά στοιχεία να δουν είναι τεράστιο και αντι να το διαχειριστούν απλά μειώνουν όλους όσους μπορεί να τους λένε την αλήθεια !

Επί της ουσίας λοιπόν τι γίνεται .. ο κάθε ένας που δεν έχει την δύναμη να αντιμετωπίσει τον ξαφνικό απογαλακτισμό του από το ψέμα … αδειάζει όλη την σαβούρα και τα εσωτερικά του σκουπίδια σε συνανθρώπους του ..που δεν τον πείραξαν ποτέ στην πραγματικότητα απλά είπαν μια ανακάλυψη τους η μια ιδέα τους για το ποια είναι η πραγματικότητα τους ….!! Το άρρωστο όμως στοιχειό του ανθρώπου θα ξεφτιλίσει και θα χλευάσει τον διπλανό του ..φτάνει να μην δεχθεί ότι καποιος τον εξαπάτησε…και με αυτό τον τρόπο εξαπατά αυτός τους πάντες με το να εμποδίζει μια αλήθεια να γίνει γνωστή !

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αυτό είναι μεγάλη αρρώστια , ένας ιος που δυστυχώς τον κυοφορεί το 95% της ανθρωπότητας !!

Στο ζυγι λοιπόν για το δρόμο της αλήθειας να γνωρίζεται όλοι ότι το έπαθλο της είναι η μεγάλη μοναξιά , είναι το στομάχι να σπάει από την ενεργειακή σαβούρα που σου ρίχνουν τα άνθρωπο βαμπίρ που δεν αφήνουν το ψέμα της πραγματικότητας να φύγει από κοντά τους ..γιατί για αυτούς είναι η μαμα τους που τους γαλούχησε μέσα σε αυτό !

Όσες και αλήθειες να έχουν αποδειχτεί …όσες φορές και αν είχαν δίκιο οι συνωμοσιολογοι… η πίκρα , η μοναξιά, ο πόνος , το ξεφτίλισμα, η ντροπή, η προδοσία θα παραμένει πάντα ….και το ουσιαστικό έγκλημα που έκαναν τα ανθρώπινα βαμπίρ … που στέρησαν απόν το διπλανό τους να δει μια αλήθεια ..θα παραμένει πάντα ατιμώρητο !

….»Σε δέκα χρόνια από σήμερα θα κάνω ένα πείραμα όπου θα γράψω για την συνωμοσία της σελήνης ..και βίντεο να έχουν βγει να παραδέχονται ότι ήταν πλαστη και δίκες να έχουν γίνει ..ακόμα θα υπάρχουν άνθρωποι εκείνης της εποχής που θα έρθουν να με καταραστούν και να με χτυπήσουν σε άλλα πεδία … και εγώ πρέπει να έχω πάντα την νόηση και την ωριμότητα να τους συγχωρώ !..Stranger…»

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Leonov admits Apollo 11 was partially filmed in Hollywood. Captions

KATOXIKA NEA – katohika.gr / Image by Cristian Ibarra from Pixabay