Τι Κρύβεται Πίσω από το Ανθρωποειδές που Καταγράφηκε στην Σελήνη από τους Πρώτους Αστροναύτες, σύμφωνα με ισχυρισμούς

[08/08/2019 - 11:04]

Τι Κρύβεται Πίσω από το Ανθρωποειδές που Καταγράφηκε στην Σελήνη από τους Πρώτους Αστροναύτες, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πρόκειται για ένα βίντεο που κυκλοφορεί ήδη από τις 16 Σεπτεμβρίου 2015 και από τότε έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στους χρήστες του διαδικτύου πυροδοτώντας πάρα πολλές θεωρίες με διαφορετικές πτυχές η κάθε μία. Όλες, όμως, διαθέτουν μία κεντρική “εικόνα”

Υποστηρίζεται πως πρόκειται για μία διαρροή που έχει να κάνει με το Project Blue Book. Μέσα από το βίντεο αυτό αποκαλύπτεται ένα ανθρωπόμορφο ον που περπατάει σε κάποιο έρημο τοπίο στην επιφάνεια της Σελήνης, λίγο πιο πέρα από εκεί που προσγειώθηκαν οι αστροναύτες Neil Armstrong και Edwin “Buzz” Aldrin, από την προσσελήνωση της αποστολής Apollo 11.

Η κύρια βασικότερη θεωρία συνωμοσίας που αναπτύχθηκε γύρω από αυτό το βίντεο έχει να κάνει με τον βασικό λόγο που δεν ξαναπήγαν αστροναύτες στο Φεγγάρι και ότι, τελικά, αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο δορυφόρος της Γης κατοικείται από άγνωστα σε μας όντα.

Βέβαια, δεν λείπουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το βίντεο είναι πλαστό.

Στην πραγματικότητα, το βίντεο προέρχεται από το κανάλι MeniThings του Youtube το οποίο ανήκει στον Aristomenis Tsirbas, που ζει στις ΗΠΑ και εργάζεται ως σκηνοθέτης, παραγωγός και ειδικός οπτικών εφέ, ενώ έχει εργαστεί ως Digital Artist σε πολλές παραγωγές επιστημονικής φαντασίας, όπως τα Star Trek Voyager και Deep Space 9, σύμφωνα με πληροφορίες από το ellinikahoaxes.gr και, όπως εξηγεί και ο ίδιος στην περιγραφή του, αποτελεί προϊόν φαντασίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που υλικό του συγκεκριμένου δημιουργού, χρησιμοποιείται για να συνοδεύσει συνωμοσιολογικούς ισχυρισμούς.

Μπορείτε να δείτε το πρωτότυπο βίντεο στην συνέχεια παρακάτω:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Alien on Moon | Project Blue Book

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ