Πράκτορας της ΕΥΠ: «Δεν Πίστευα στα Μάτια μου με τα Πειράματα του ΝΑΤΟ στην Σπηλιά του Νταβέλη»

Το άρθρο που ακολουθεί, σχετικά με την μαρτυρία κάποιου ανώνυμου πράκτορα της ΕΥΠ, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον πέραν του δέοντος.

Η συγκεκριμένη ιστορία που θα διαβάσετε παρακάτω είναι μία αληθινή μαρτυρία, ωστόσο παρουσιάζεται σε μυθιστορηματική απόδοση για ευνόητους λόγους, σύμφωνα με τον συγγραφέα και ερευνητή Νικόλαο Αργυρίου, από το βιβλίο του με τίτλο “ΙΩΚΗ” των εκδόσεων “Παύλος”. Το απόσπασμα είναι από το paranormap.net.-d-

“…Στην πορεία μου,στα τριάντα ένα έτη στην αστυνομία, τα 2/3 της υπηρεσιακής μου ζωής τα πέρασα σε ειδικές υπηρεσίες . Έτσι λοιπόν είχα την δυνατότητα να δω εάν αυτοί που μας κυβερνούν το κάνουν προς όφελος του ελληνικού λαού ή προς όφελος δικό τους.

Συγκεκριμένα το ελληνικό κράτος όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά το 1821, είναι ανίκανο να διαχειριστή αυτή την τεράστια Πολιτιστική περιουσία του ελληνικού έθνους ,και επιπλέον θα έλεγα ότι αρκετές φορές ξεπουλάει ή προδίδει στοιχεία ζωτικής σημασίας που αφορούν την παραπέρα πορεία του έθνους μας.

Για το λόγο αυτό,και για πολλούς ακόμη λόγους απεφάσισα να οργανώσω έναν Πολιτιστικό Σύλλογο που θα αρχίσει μια πατριωτική δράση .πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας .σκοπός του Σύλλογου αυτού είναι να επαναφέρει αυτό το αξιακό σύστημα ,με πρότυπο την Σπαρτιατική Πολιτεία,που τόσο έχουμε ανάγκη σήμερα. Δεδομένου ότι στον τόπο μας υπάρχει ισχυρή ανθελληνική δράση από μεγάλη αρχαιολογική αποστολή , με πλήθος ανθρώπινου δυναμικού .Ένω ακόμη ύποπτο ρόλο παίζει ταυτόχρονα ,συγκεκριμένη ξένη δύναμη διαμέσου μιας από τις Γεωργικές σχολές της ελλάδος,

Διαβάστε επίσης: Το μακάβριο εύρημα στην Σπηλιά του Νταβέλη που βρίσκεται σε Μουσείο και λίγοι γνωρίζουν

Όλα τούτα είναι άκρως επικίνδυνα για τους πολίτες αυτού του τόπου».

«Τί εννοείται όταν λέτε προδίδουν στοιχεία ζωτικής σημασίας ,που αφορούν την πορεία του έθνους μας;».ρώτησα σαν να έβγαινα μέσα από θολές μνήμες.

«Θα σας αναφέρω μια περίπτωση για να γίνω πιο κατανοήτος. Λόγω της συμμετοχής μου στις μυστικές υπηρεσίες της ελλάδος ,εκ των πραγμάτων είχα μια μικρή δύνατότητα θέασης σε γεγονότα που συνέβησαν μεταξύ της βάσης της Νέας Μάκρης και του Πεντελικού Όρους , με σημείο αναφοράς την λεγόμενη σπηλιά του Νταβέλι. Ο συγκεκριμένος χώρος για ένα μέγαλο διάστημα είχε αποτελέσει χώρος του ΝΑΤΟ,και δεν επιτρεπόταν η πρόσβαση στο κοινό».

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Εκείνο που είχα αντιληφθεί με βεβαιότητα ήταν ότι γίνοταν πειράματα που αφορούσαν την διάσπαση του χωροχρόνου».

«Δηλαδή παρατηρήσατε κάτι περίεργο; »,ρώτησα νιώθοντας την καρδιά μου να χτυπά πολύ δυνατά.

«Προσωπικά όσον αφορά την σπηλιά του Νταβέλι μπορώ να πω ότι είδα μορφές εντός του ελεγχόμενου χώρου από το ΝΑΤΟ, οι οποίες δεν θα έπρεπε να βρίσκονται κανονικά εκεί. Συγκεκριμένα εμφανίστηκαν ζώα της προιστορικής εποχής σαν σε προβολή τρισδιάστατης εικόνας ,που θα μπορούσε κανείς να πει ότι ίσως ήταν η διάσπαση του χωροχρόνου. Το τελευταίο βασίζεται στην αρχή ότι :η ενέργεια δεν καταστρέφεται, αλλά μεταβάλλεται.

Αυτό σημαίνει ότι οι μεγάλες δυνάμεις όχι μόνο γνώριζαν την προαναφερθείσα αρχή,αλλά προσπάθησαν να την αποκωδικοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό,ώστε να την χρησιμοποιήσουν ως όπλο τους.Αυτό το γέγονος το διασταύρωσα ,και από έναν πράκτορα που έδρασε κατά την περίοδο της κατοχής ,με σοβαρές αποστολές.

Όπως την περίπτωση εκείνη που πήρε απότα χέρια των Γερμανών έναν πρώην Πρωθυπουργό της μετακατοχικής κυβερνήσεως, ώστε να τον παραδώσει στους συμμάχους με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας για συνεργασία με τον εχθρό. Κάποτε λοιπόν εκείνος ο σοβαρός πράκτορας ,Ά μέγεθους,των Βρεταννικών μυστικών υπηρεσίων,και αρκετά παλαιός ,ο οποίος είχε ειδικευτεί στην φωτογραφία.

Διαβάστε επίσης: Τι Υπάρχει και Ζει Μέσα στο Σπήλαιο της Πεντέλης

Μου εκμυστηρεύτηκε πως υπήρχε φίλμ,που τους έδινε την δυνατότητα να φωτογραφήσουν ένα χώρο, και να εμφανίζονται στο Φίλμ ποιοι βρίσκοταν εκεί πριν από κάποιο χρονικό διάστημα. Τώρα λοιπόν καταλαβαίνετε πόσο προδοτικά λειτουργεί το επίσημο κράτος ,όπου βέβαια το διαχειρίζεται μια άρχουσα τάξη ,η οποία δεν σκέπτεται ούτε κατ’ ελάχιστον ελληνικά.

Διότι ο τρόπος της σκέψης που την διατρέχει την συγκεκριμένη τάξη έχει τις ρίζες της στις αρχές της Τουρκοκρατίας. Επιπλέον στην ελλάδα σήμερα υπάρχει και ένα κομμάτι ανθρώπων που προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τους προγόνους μας σαν όχημα για να κερδίσει χρήματα ,και τις περισσότερες φορές το κάνει αυτό δυστυχώς παραποιώντας το πραγματικό νόημα της γνώσης τους ,που έρχεται από το παρελθόν.

Το φαινόμενο αυτό ας το ονομάσουμε Εθνοκαπηλία,και είναι το ιδιο προδοτικό όπως και το επίσημο κράτος. Ως εκ τούτου είναι άλλο πράγμα να ζεις από τις ιδέες σου ,και άλλο να ζεις για τις ιδέες σου …”

paranormap.net