Τι μπορούν να δουν οι γάτες που δεν μπορούμε εμείς;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Έχουν κατηγορηθεί για «επικοινωνία» με το υπερπέραν, για ενσαρκωμένες μάγισσες. Είναι χαδιάρες αλλά κάποιες φορές σου σηκώνεται η τρίχα με τα καμώματά τους!

Η γάτα στην αρχαία Αίγυπτο θεωρούνταν ως ένα ζώο θεότητα. Στα χριστιανικά ζώα και περισσότερο κατά τον Μεσαίωνα δαιμονοποιήθηκε όσο κανένα άλλο, ενώ ακόμα στις μέρες μας υπάρχουν αρκετές προλήψεις γι’ αυτές, ειδικά αν είναι μαύρες.

Διαβάστε επίσης: Οι Γάτες Προστατεύουν από Αρνητικές Ενέργειες, Εσάς και το Σπίτι σας

Ίσως, και στις δύο περιόδους να υπήρχε κάποιος ειδικός λόγος σύμφωνα με τις αντιλήψεις της εποχής, της παιδείας και της μόρφωσης.

Ενδείξεις πάντως φαίνεται να βεβαιώνουν πως η γάτα αντιλαμβάνεται την αρνητική ενέργεια ενός χώρου, πηγαίνει και κοιμάται εκεί, «μαζεύει» επάνω της όλη την κακή ενέργεια και στην συνέχεια την αποφορτίζει με μία βόλτα έξω από το σπίτι, στο περιβάλλον.

Μπορεί οι γάτες μερικές φορές να φαίνονται ανατριχιαστικές, αλλά σίγουρα κρύβουν πολλά μυστικά που ο σύγχρονος δυτικός πολιτισμός μας δεν μπορεί να αντιληφθεί.

Πολλές φορές είναι παιχνιδιάρικες και κυνηγούν την ουρά τους. Όμως κάποιες άλλες «βλέπουν» επικεντρώνονται και κυνηγούν «κάτι» που εμείς οι άνθρωποι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε.

Δεν είναι μυγάκια, ούτε κάτι άλλο μικροσκοπικό και αόρατο στο μάτι. Μήπως, όμως, είναι κάποιο πνεύμα, ένα φάντασμα, μία οντότητα;…

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Διαβάστε επίσης: Γιατί οι γάτες φοβούνται τα αγγούρια όταν αντικρίζουν ξαφνικά μπροστά τους

Δείτε, λοιπόν, μερικές τέτοιες περιπτώσεις και κρίνετε αν πράγματι οι γάτες μπορούν να «δουν» και να «αντιληφθούν» ό,τι δεν μπορούμε εμείς…

5 Creepy Times CATS Were Seeing Things Their Owners Couldn’t!

diadrastika / Image by cocoparisienne from Pixabay