Πως ο νόμος της έλξης πραγματοποιεί κάθε μας ευχή

Ένα παλιό δίδαγμα λέει:

«Ο δάσκαλος θα εμφανιστεί μόλις ο μαθητής είναι έτοιμος».

Αυτό σημαίνει πως όταν επιζητούμε να πάρουμε μια απάντηση για ένα ερώτημα που μας απασχολεί, ασυνείδητα, προσελκύουμε τις κατάλληλες περιστάσεις που μας διευκολύνουν στο να μάθουμε και να βιώσουμε όσα αναζητούμε και θέλουμε.

Είναι το μυστικό του Νόμου της Έλξης. Το μυστικό μπορεί να γίνει κατανοητό μόνο από εκείνους που είναι έτοιμοι για αυτό!

Διαβάστε επίσης: Νόμος της έλξης. Πως να προσελκύσουμε το Καλό αντί για το Κακό

Αυτό το μυστικό μπορεί να σας βοηθήσει να εμβαθύνετε σε άγνωστες μέχρι τώρα αλήθειες και να βρείτε το νόημα της ζωής, και όχι απλώς να αποκτήσετε υλικά αγαθά. Αν επιζητείτε μόνο πλούτο και δόξα, το μυστικό θα σας δώσει αυτό που θέλετε, αλλά αν δεν συμμορφωθείτε με τους υπόλοιπους παγκόσμιους νόμους, γρήγορα θα χάσετε αυτά που κερδίσατε.

Ο νόμος της έλξης είναι το μυστικό της επιτυχίας και της ευεξίας του ανθρώπου, αλλά δεν είναι ο αποκλειστικός παράγοντας που το καθορίζει αυτό. Υπάρχουν αρκετοί ακόμα παγκόσμιοι νόμοι που πρέπει να τηρούνται και να γίνονται σεβαστοί, οι οποίοι βοηθούν τον άνθρωπο να έρθει πιο κοντά στον ιδανικό, γι’ αυτόν, τρόπο ζωής και να επιτύχει τον στόχους του στη ζωή. Είναι δύσκολο να κατανοήσουμε το πραγματικό νόημα της ζωής, γι’ αυτό οι περισσότεροι από μας το ψάχνουν στα υλικά αγαθά, στα χρήματα, στην απόκτηση δόξας ή δύναμης. Πάνω από τον πλούτο και τη δόξα, υπάρχει μία και μόνη αλήθεια, η επιθυμία του ανθρώπου να αισθάνεστε καλά.

Στην πραγματικότητα, από αυτή την επιθυμία, θα πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία της πνευματικής αφύπνισης. Επιπλέον, είναι σημαντικό να δοθεί μεγαλύτερο βάρος στην προσπάθεια της πνευματικής εξάσκησης και στον δρόμο προς την καθολική αλήθεια, έτσι ώστε το μυστικό δεν θα είναι πια μυστικό, αλλά τρόπος ζωής.

Τα 3 Βήματα της Δημιουργικής Μεθόδου

Η δημιουργική μέθοδος μας βοηθάει να πάρουμε αυτό που θέλουμε σε τρία απλά βήματα: αναζητώντας, πιστεύοντας, λαμβάνοντας.

Όταν ζητάτε κάτι από το σύμπαν, έχετε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Όταν σχηματίσετε με την σκέψη σας την επιθυμία σας, και είστε αληθινός με τον εαυτό σας, έχετε ολοκληρώσει την επίκληση.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το να πιστεύει κανείς σημαίνει ότι θα πρέπει με τις πράξεις του, με την συμπεριφορά του και με την σκέψη του να λειτουργεί σαν να έχει πάρει ήδη αυτό που επιθυμεί. Με τον τρόπο αυτό συντονίζεστε με το αυτά που ζητάτε και ο νόμος της έλξης αρχίζει την θέτει σε κίνηση τα πράγματα, έτσι ώστε τα γεγονότα, οι περιστάσεις και οι άνθρωποι που συναντάτε να σας οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η διαδικασία της απόκτησης εξομοιώνει την αίσθηση που έχετε όταν η επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα. Η ευεξία που έχετε την παρούσα στιγμή ενεργοποιεί και συντονίζεται με το αντικείμενο της επιθυμίας.

Αν, για παράδειγμα, επιθυμείτε να χάσετε βάρος, δεν πρέπει να έχετε εμμονή με το να χάσετε γρήγορα κιλά, αλλά να σκέφτεστε πως έχετε ήδη το τέλειο σώμα, επειδή αυτός είναι ο τρόπος για την προσελκύσετε.

Το σύμπαν δεν χρειάζεται χρόνο για να λάβει το μήνυμά σας. Ξεκινήστε με μικρά πράγματα, όπως την εύρεση μιας θέσης στάθμευσης και σύντομα θα καταλάβετε πώς λειτουργεί ο νόμος της έλξης.

Δημιουργήστε την ημέρα σας αναλογιζόμενοι το πως θα θέλατε να είναι, και σιγά-σιγά θα οικοδομήσετε την ιδανική ζωή.

ΠΗΓΗ: SHARE24.GR VIA THELIMITLESSMINDS.COM
και awakengr.com