Η επιλογή ενός συμβόλου αποκαλύπτει το μέλλον μας

Νιώθετε πως χρειάζεστε καθοδήγηση στον δρόμο σας; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Σήμερα, θα εξερευνήσουμε μερικά πνευματικά μηνύματα. Είναι πολύ απλό – το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να διαλέξετε ένα σύμβολο από την παραπάνω εικόνα.

Μην το σκεφτείτε πολύ. Διαλέξτε αυτό που θα τραβήξει πρώτο την προσοχή σας.

Το διαλέξατε; Τέλεια! Ας δούμε τις συμβολίζει το καθένα:

Σύμβολο #1

Εάν διαλέξατε αυτό το σύμβολο, τότε έχει έρθει ο καιρός να προχωρήσετε – να κάνετε ένα βήμα πίσω και να εμπιστευτείτε πως το σύμπαν θα σας πάει στην σωστή κατεύθυνση. Πιστέψτε μας, ξέρουμε πόσο τρομακτικό μπορεί να φαίνεται. Αλλά να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, να σταματήσετε να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα πάντα και η ζωή θα σας δείξει τον δρόμο.

Σύμβολο #2

Εάν σας τράβηξε το 2ο σύμβολο, είναι καιρός να θέσετε όρια στην ζωή σας. Η τωρινή έλλειψη ορίων επιτρέπει τους άλλους να σας ελέγχουν και να σας εκμεταλλεύονται. Πρέπει να διεκδικήσετε τους πόρους σας και να δείτε τι θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τους στόχους σας.

Σύμβολο #3

Χαλαρώσετε. Είστε εκεί που πρέπει να είστε! Παρόλο που όλα φαίνονται ασταθή, έτσι ακριβώς πρέπει να είναι. Μπορεί να περνάτε δύσκολες στιγμές αλλά αυτές οι εμπειρίες θα σας οδηγήσουν σε ένα πολύ καλύτερο μέρος από ότι φαντάζεστε.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σύμβολο #4

Αυτό το σύμβολο δείχνει πως κρέμεστε από το παρελθόν και σας πληγώνει. Πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να γιατρευτεί. Σταματήστε να ξύνετε τις πληγές σας. Αντιθέτως, να σκέφτεστε τα μαθήματα που έχετε μάθει και να συγκεντρωθείτε στο να κάνετε το μέλλον όσο πιο λαμπρό γίνεται.

Σύμβολο #5

Η σκληρή σας δουλειά αποδίδει. Είναι η τέλεια εποχή να θέσετε νέους στόχους και να προσπαθήσετε να τους πετύχετε. Εξάλλου, αυτό είναι το κλειδί στο να καταφέρετε να είστε ευτυχισμένοι.

Σύμβολο #6

Προσπαθείτε να βρεις το νόημα της ζωής στον κόσμο. Στην πραγματικότητα όμως πρέπει να ψάξετε μέσα σας. Προσπαθήστε να καθαρίσετε το μυαλό σας με διαλογισμό. Επανασυνδεθείτε με τον πραγματικό εαυτό σας και γίνετε ένα με το σύμπαν. Έτσι, θα έρθουν από μόνες τους όλες αυτές οι απαντήσεις που ψάχνατε.

Σύμβολο #7

Δουλεύετε πολύ σκληρά, έτσι δεν είναι; Πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να ευχαριστηθείτε όλα όσα έχει να προσφέρει ο κόσμος. Δεν έχει σημασία αν θα είστε αυθόρμητοι ή όχι – απλά βγείτε από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας και αναζωπυρώστε την φλόγα σας!

Σύμβολο #8

Ζείτε σε απομόνωση – είναι η ώρα να συνδεθείτε με τον κόσμο γύρω σας. Είμαστε σίγουροι πως ο στόχος σας δεν ήταν η απομόνωση αλλά η ηρεμία. Πρέπει να βγείτε όμως από την φυλακή σας. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να το καταφέρετε. Μπορείτε να κάνετε βαθιές συζητήσεις με την οικογένεια και τους φίλους σας. Εάν προτιμάτε τα ζώα, βγείτε στην φύση.

Σύμβολο #9

Εάν διαλέξατε αυτό το σύμβολο, σημαίνει πως έχετε κάνει ότι μπορούσατε. Έχετε δουλέψει πολύ σκληρά και τώρα είναι καιρός να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όσα καταφέρατε. Δεν μιλάμε μόνο για τα υλικά, αλλά και για τις γνώσεις και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Εσείς ποιο σύμβολο διαλέξατε; Σας ενέπνευσε;

πηγή : fanpage.gr και amfipolinews