ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ: Πρώην Υπ.Άμυνας: Οι ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ τον ΚΟΣΜΟ. Και ΔΕΝ σταμάτησε εκει!!!

[13/02/2018 - 14:58]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Οι ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ τον ΚΟΣΜΟ

Ο Paul Hellyer, ο οποίος επέβλεψε τις καναδικές αμυντικές δυνάμεις στη δεκαετία του 1960, έρχεται στο προσκήνιο και

δηλώνει, σύμφωνα με την  dailymail.co.uk, ότι οι illuminati είναι μια πραγματική οντότητα και ελέγχει τον κόσμο..

Ο Hellyer είπε στο podcast Effect Lazarus ότι πιστεύει ότι η ελίτ του κόσμου έχει την τεχνολογία να αντιστρέψει τις επιπτώσεις της αλλαγής του κλίματος, αλλά περιορίζεται από το κοινό. Όταν ρωτήθηκε γιατί, ο Hellyer είπε ότι οι Illuminati ήθελαν να προωθήσουν τη βιομηχανία πετρελαίου.

Οι Illuminati είναι μια ομάδα που οι συνωμοσιολογικοί κλύκλοι αναφέρουν ότι ελέγχουν τις υποθέσεις και την οικονομία του κόσμου και τα μέλη της προέρχονται από τους πολιτικούς, επιχειρηματικούς και ψυχαγωγικούς κόσμους.

Σύμφωνα με τον Hellyer, πολλά μέλη των Illuminati έχουν ενδιαφέροντα και συμφέροντα στο πόσο καλά πάει οικονομικά η πετρελαϊκή βιομηχανία.

«Έχετε μία μυστική αδελφότητα που «τρέχει» πραγματικά τον κόσμο και έχειν κατορθώσει να διατηρήσει αυτή την τεχνολογία υπό πλήρη μυστικότητα, μέχρι (τα μέλη της) να μπορούν να εξαργυρώσουν τα τρισεκατομμύρια από τα πετρέλαια που έχουν», είπε ο Hellyer.

«Και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό μέχρι να συσσωρευτούν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων και να πουν «πρέπει να γίνετε ξεκάθαροι, να μας πείτε τι συμβαίνει και να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας για να σώσετε τον κόσμο για τις επόμενες γενιές αντί να τον τινάξετε στον αέρα με έναν πόλεμο»».

Ο Hellyer είναι γνωστός για κάποιους μάλλον εξωφρενικούς ισχυρισμούς καθώς στο παρελθόν, σύμφωνα πάντα με την dailymail, είχε πει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες παρενέβησαν για να περιφρουρήσουν μία περιοχή στην καναδική επαρχία της Manitoba, όπου συνετρίβη εξωγήινο σκάφος. Αυτοί οι εξωγήινοι είναι η πηγή της τεχνολογίας κατά της κλιματικής αλλαγής, ισχυρίζεται ο Hellyer. Επίσης, είχε υποστηρίξει ότι όλες οι κυβερνήσεις κρύβουν εξωγήινους.

Λέει επίσης στο podcast ότι στα μάτια αυτών των ξένων μορφών ζωής, οι άνθρωποι είναι πρωτόγονες μορφές ζωής και ότι αυτοί οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους ανθρώπους σε περιόδους ανάγκης στο μέλλον.

«Βεβαίως είναι πιο προηγμένες στη γεωργία και την ιατρική και σε πολλούς άλλους τομείς και αν είναι αλήθεια γιατί δεν συνεργαζόμαστε μαζί τους για να οικοδομήσουμε έναν καλύτερο κόσμο».

Μεγάλο πόλεμο απόψεων έχουν προκαλέσει αυτές οι δηλώσεις, καθώς φαίνεται να δημιουργούνται τρεις βασικές πλευρές. Εκείνη που υποστηρίζει τα λεγόμενά του, η ακριβώς αντίθετη που ισχυρίζεται πως όλα όσα είπε είναι φαντασιοπληξίες και, τέλος, μία τρίτη πλευρά που δείχνει να πιστεύει ότι ο Hellyer δεν τα είπε τυχαία αυτά, αλλά χρησιμοποιείται ως πιόνι προκειμένου να διαμορφώσει άποψη και να στρέψει την προσοχή του κόσμου αλλού από κάτι πολύ σοβαρότερο που αναμένετε να προκύψει. Ίδωμεν

Defense Minister Claims The Illuminati Is Real

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ