Το 5G είναι η πιο ηλίθια ιδέα που είχε ποτέ κάποιος στην ιστορία του κόσμου, ισχυρίζεται καθηγητής από το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον

Η διεθνής ανάπτυξη της ασύρματης τεχνολογίας 5ης γενιάς (5G) βρίσκεται σε εξέλιξη, παρά την αυξανόμενη αντίθεση από επιστήμονες και επαγγελματίες του τομέα της ιατρικής, που προσπαθούν απελπισμένα να μας προειδοποιήσουν για τους καλά τεκμηριωμένους κινδύνους του 5G.

Η κυβέρνηση και οι βιομηχανίες που εμπλέκονται στην ανάπτυξη 5G έχουν μηδενική ανησυχία για τη δημόσια ασφάλεια, επειδή η τεχνολογία υπόσχεται να είναι εξαιρετικά κερδοφόρα, ενώ ταυτόχρονα αναγκάζει τους πάντες να ακολουθησουν σε όλη την αναδυόμενη τεχνοκρατία.

Ενας ακομα που διαφωνει εντονα είναι ο Martin L. Pall, PhD και Ομότιμος Καθηγητής Βιοχημείας και Βασικών Ιατρικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον. Σε μια μελέτη και παρουσίαση, εξετάζει προσεχώς την τεχνολογία 5G και εκδίδει μια σημαντική προειδοποίηση για όλους μας.

«Η τοποθέτηση σε δεκάδες εκατομμύρια κεραίες 5G χωρίς μια μοναδική βιολογική δοκιμασία ασφάλειας έχει να κάνει με την πιο ηλίθια ιδέα που ειχε ποτε κάποιος στην ιστορία του κόσμου.» ~ Martin L. Pall, PhD

Διαβάστε επίσης: Προστασία από την ασύρματη ακτινοβολία. Πώς γίνεται

Η έκθεση του προσφέρει 4 εξηγήσεις για το γιατί το 5G είναι πολύ πιο επικίνδυνο από τις προηγούμενες γενιές της ασύρματης τεχνολογίας, επισημαίνοντας;

Το 5G προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για κάθε έναν από τους τέσσερις διαφορετικούς λόγους:

Οι εξαιρετικά υψηλοί αριθμοί κεραιών που σχεδιάζονται.
Οι εξαιρετικά υψηλές εκροές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν για την εξασφάλιση της διείσδυσης.
Τα εξαιρετικά υψηλά επίπεδα παλμών.
Οι φαινομενικές αλληλεπιδράσεις υψηλού επιπέδου της συχνότητας 5G σε φορτισμένες ομάδες που περιλαμβάνουν πιθανώς τις φορτισμένες ομάδες του αισθητήρα τάσης.

Διαβάστε επίσης: 20.000 Δορυφόροι 5G θα Στέλνουν Επικίνδυνες Ακτινοβολίες σε Όλο τον Πλανήτη

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ξεκινά μιλώντας για τις τρέχουσες οδηγίες ασφαλείας για τις τεχνολογίες 2g / 3g / 4g, ορθά επισημαίνοντας ότι οι εγκριθείσες από την κυβέρνηση κατευθυντήριες γραμμές αγνοούν τυχόν ανεπιθύμητες αντιδράσεις που εμφανίζονται σε δόσεις ή εκθέσεις κάτω από τις εν λόγω κατευθυντήριες γραμμές. Με άλλα λόγια, όπως επισημαίνει ο Pall, δεν έχουν νόημα όταν πρόκειται για την ασφάλεια.

Συνεχίζει να συζητά οκτώ τρόπους με τους οποίους αυτή η τεχνολογία επηρεάζει αρνητικά την ανθρώπινη υγεία, αναφέροντας εκτενή επιστημονική τεκμηρίωση:

Μειώθηκε η γονιμότητα
Νευρολογικές / Νευροψυχιατρικές επιδράσεις
Κυτταρική βλάβη DNA
Aptosis – προγραμματισμένος κυτταρικός θάνατος
Οξειδωτικό στρες και ελεύθερη ριζική ζημιά
Ενδοκρινικές (ορμονικές) επιδράσεις
Υπερβολικό ενδοκυτταρικό ασβέστιο
Καρκίνος

Το συμπέρασμα του Pall που δεν μασαει τα λόγια του όταν περιγράφει το 5G, λέγοντας: «Η ανάπτυξη του 5G είναι απολύτως παράλογη». Η ακόλουθη παρουσίαση είναι εξαιρετικά πολύτιμη για όσους θέλουν να καταλάβουν καλύτερα για τον αμεσο κινδυνο, καθώς και πώς να πολεμήσουν ενάντια σε αυτόν.

Παρακολουθήστε την παρακάτω παρουσίαση και παρακαλώ διαμοιραστε με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Dr. Martin Pall To The NIH: “The 5G Rollout Is Absolutely Insane.”

katohika.gr