Η Lady Gaga Μιλάει για το Αόρατο Κακό Ερπετό και Περνάει Κρυφό Μήνυμα!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Lady Gaga μίλησε στη Συνδιάσκεψη των Δημάρχων σε μια σύνοδο ολομέλειας για την καλοσύνη παρέα με τον Δαλάι Λάμα. Στο συνέδριο η Lady Gaga υποστήριξε πώς η ουσία του κακού είναι έξυπνη και «αόρατη».

Παρά την αποκαλυπτική της θεώρηση για το πώς η ανθρωπότητα πρέπει να «ενοποιηθεί», καλό είναι να θυμηθούμε πως το αστέρι της ποπ, η Lady Gaga έκανε πρόσφατα ένα Super Bowl στο οποίο υπήρχαν αρκετά τελετουργικά και αναφορές Illuminati.

Αξίζει να επίσης να θυμηθούμε πως η Gaga υποστήριξε την Χίλαρι Κλίντον κατά την προεκλογική της εκστρατεία και έτσι τίθεται ένα ερώτημα: Πώς μπορεί να μιλάει και να προωθεί την ειρήνη και την ενοποίηση, ενώ παράλληλα κάνει προφανείς αναφορές στους Illuminati, υποστηρίζοντας έναν πολιτικό χώρο που χρηματοδοτήθηκε από την διαφθορά. Πώς γίνεται να κηρύττει την αγάπη και την ειρήνη με τον Δαλάι Λάμα;

Ωστόσο η ομιλία της αξίζει και για τον τρόπο που περιγράφει το κακό ως ένα φίδι, ένα ερπετοειδές(;). Άραγε πατάει στα βήματα της Βίβλου ή ξέρει κάτι παραπάνω; Αξίζει, επίσης, γιατί είναι σημαντικό να μπορέσουμε να καταλάβουμε ποιο είναι το κρυφό μήνυμα που προσπαθεί να περάσει, πέρα από το προφανές.

Στο βίντεο η Lady Gaga λέει:

«Σε περιόδους χάους και κρίσης, αυτό που όλοι έχουμε την τάση να κάνουμε είναι να να δείχνουμε στο σημείο που πιστεύουμε ότι είναι οι κακοί τύποι. Εκεί όπου είναι το Κακό. Όλοι αρχίζουμε να διαφωνούμε, όλοι έχουμε διαφορετικές απόψεις γι ‘αυτό. Μην ξεχνάτε ότι το μίσος, ή το κακό, ή όπως θέλετε να το ονομάσετε, είναι Έξυπνο.

»Είναι έξυπνο και είναι αόρατο. Δεν έχει χρώμα, δεν έχει φυλή, δεν έχει θρησκεία. Δεν ανήκει σε καμία πολιτική. Είναι ένα αόρατο φίδι που, ενώ σχεδιάζει να κάνει την επίθεσή του, σκέφτεται για τον εαυτό του «θα χωρίσω τον εχθρό μου σε μικρότερες, όλο και λιγότερο ισχυρές ομάδες». Και τότε θα τους κάνω να μισούν ο ένας τον άλλον, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο να απογοητευτούν (και κατά συνέπεια να ηττηθούν)»

»Και καθώς όλοι φωνάζουμε ο ένας στον άλλο προσπαθώντας να καταλάβουμε ποια ομάδα προκαλεί αυτό το πρόβλημα, το κακό κερδίζει.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

»Πρέπει λοιπόν να απαλλαγούμε από αυτές τις ετικέτες, αυτές τις διαφορετικές παρατάξεις: Ομοφυλόφιλος, straight, πλούσιος, φτωχός, διανοητικά άρρωστος, μη ψυχικά άρρωστος, ιδιοκτήτης όπλων, όχι ιδιοκτήτης όπλων. Τίποτα από αυτά δεν έχουν σημασία. Να είμαστε ενωμένοι σαν άνθρωποι. Και το μόνο πράγμα που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι και να εκτιμούμε ο ένας τον άλλο είναι η καλοσύνη. Επομένως, αυτό πρέπει να προηγηθεί όλων των άλλων».

Τα λόγια της είναι σημαντικά και σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Ωστόσο, για πολλούς είναι απορίας άξιο πως και γιατί κάνει αυτή την «στροφή» και γιατί «τώρα». Δηλαδή ενώ μέσα στην έως τώρα καριέρα της έχει δείξει πολλά σημάδια υπεράσπισης των Illuminati ξαφνικά φαίνεται σαν να στρέφεται εναντίον τους. Είναι μία «κρίση ειλικρίνειας» ή εξυπηρετεί κάποια σκοπιμότητα;

Μήπως η «ενοποίηση» της ανθρωπότητας στην οποία αναφέρεται, έχει άλλους είδους προεκτάσεις;… Μήπως το κρυφό μήνυμα της «ενοποίησης», πέρα από τις γραμμές, είναι η «παγκοσμιοποίηση»;

Δείτε την να τα λέει:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Lady Gaga e Dalai Lama

Lady Gaga Talks About ‘Evil Invisible Reptiles’ On Live TV

diadrastika