Βάσεις Ερπετοειδών Μέσα στη Γη. Ζουν Ακριβώς από Κάτω μας

[09/10/2018 - 10:23]

Βάσεις Ερπετοειδών Μέσα στη Γη. Ζουν Ακριβώς από Κάτω μας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το ζήτημα των ερπετοειδών και της ύπαρξής τους είναι πολύ μεγάλο. Έχει πάρα πολλούς υποστηρικτές αλλά ταυτόχρονα έχει και εκείνους που δεν πείθονται πως μπορεί να υπάρχουν τέτοια πλάσματα και ειδικά στον πλανήτη μας.

Αν και υπάρχουν εκατοντάδες λαϊκές παραδόσεις και άλλοι τόσοι μύθοι αρχαίων πολιτισμών που αναφέρονται σε οντότητες που έχουν ερπετοειδή χαρακτηριστικά πλασμάτων, οι σκεπτικιστές αντιτίθενται σθεναρά στο θέμα, αφού δεν υπάρχουν σαφή στοιχεία και αποδείξεις για αυτά, στις μέρες μας.

Ακόμα και στην περίπτωση αξιόπιστων μαρτύρων που αναφέρονται σε αυτά -και πάλι δεν υπάρχουν όσα χρειάζονται για να πείσουν.

Διαβάστε επίσης: ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ που ΜΙΛΑΕΙ για ΕΡΠΕΤΕΟΕΙΔΕΙΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ

Όμως, πέρα από την σαφή έλλειψη αποδείξεων όσο και ενδείξεων, υπάρχουν οι συνωμοσιογράφοι που με τον δικό τους τρόπο βρίσκουν πως μπορούν να συνδέσουν όλα εκείνα που οι αντίπαλοί τους αμφισβητούν.

Για αυτούς, υπάρχει μια κρυμμένη ερπετοκρατία που αποτελείται από εξωγήινους πολιτισμούς, σε υπόγειες βάσεις και εγκαταστάσεις μέσα στην Γη. Πολλά από αυτά που συμβαίνουν στην επιφάνεια, αποδίδονται σε αυτήν και εξηγούν την παρουσία τους, όπως περίπου αναφέρεται σε πολλού από τους αρχαίους μύθους των θεών που περπατούσαν ανάμεσα στους ανθρώπους.

Μόνο που στην εποχή μας, τα επρετοειδή, ήδη έχουν αναζητήσει υπόγεια καταφύγια καθώς η Γη και οι κλιματικές αλλαγές που έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου 12.000 χρόνια, δεν τα ευνοεί να ζουν στην επιφάνειά της.

Υπάρχουν πολλές ιστορίες που το εξηγούν όλο αυτό, ενώ παράλληλα υπονοείται πως και οι δεινόσαυροι δραπέτευσαν από την επιφάνεια και ζουν κάπου στο εσωτερικό της Κούφιας Γης, για τους ίδιους κλιματικούς λόγους.

Όλα συνδέονται μεταξύ τους, σύμφωνα με το βίντεο που ακολουθεί. Οι σκόρπιες κουκίδες μπορεί να είναι μεμονωμένες ενδείξεις -αν και αμφιλεγόμενες- αλλά αν τις ενώσουμε θα διαπιστώσουμε πως βρίσκονται σε πολύ συγκεκριμένα σημεία και σχηματίζουν μία εικόνα, όπως συμβαίνει με τις σπαζοκεφαλιές που συναντάμε σε περιοδικά με σταυρόλεξα.

Διαβάστε επίσης: Τα ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ» από το History Channel

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί και θα μάθετε πολλά που ως τώρα δεν γνωρίζατε:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

New Reptilian Underground Bases Documentary 2018 They Are Living Below Us

https://youtu.be/EZece1LEBrM

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ