Ο Ιερός Αριθμός Επτά έτσι Όπως Δεν Έτυχε να τον Μάθουμε Ποτέ

Ο ΣΕΠΤΟΣ (ΙΕΡΟΣ) ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΤΑ (7).

Πολλές φορές σας έχω αναφέρει για τον ιερό αυτό αριθμό που κυριαρχεί στη ζωή μας. Η Ιερότητά του έχει να κάμει με την εν γένει λειτουργία της ίδιας μας της ζωής… σε σχέση με τη παρουσίαση της στο ίδιο το Νοητικό Σχέδιο της Αρμονίας των Ουράνιων Σφαιρών-Συμπάντων. Δηλαδή ο αριθμός επτά (7) λαμβάνει χώρα τόσο στα Κοσμικά-Ουράνια φαινόμενα… όσο και στα γήινα, φυτά και ζώα κλπ.

Το ίδιο το ΕΜΒΡΥΟΝ υπόκειται στην επταήμερο βασική μεταβολή του κάθε εμβρύου ζωής … όπου κατά την γονιμοποίηση το σπέρμα του εμβρύου παραμένει το χρονικό αυτό διάστημα των 7 ημερών ανεξάρτητο από τη μητέρα… στη συνέχεια στο δεύτερο επταήμερο διακρίνονται οι σταγόνες αίματος που υπάρχουν μέσα στον υμένα… κατόπιν στο τρίτο επταήμερο οι παραπάνω σταγόνες αίματος διεισδύουν μέχρι τα υγρά και στο τέταρτο επταήμερο καθίσταται φανερή η γονιμοποίηση με τον σχηματισμό κάποιου σπειρώματος με σάρκα και οστά… μετά στο πέμπτο επταήμερο διαμορφώνεται το βρέφος με τα μέλη του… δηλαδή κεφάλι, αυχένας, θώρακας και άλλα όργανα.

Στη συνέχεια το αρσενικό είδος καθορίζεται κατά την έβδομη εβδομάδα… γι’ αυτό και λέμε ότι τα έμβρυα των 7 μηνών επιζούν… διότι έτσι έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το έμβρυο. Αλλά όμως και η ανάπτυξη του κάθε βρέφους μετά τη κύηση κι αυτό ακολουθεί το σεπτό νόμο του ιερού αριθμού επτά (7) αφού τον έβδομο μήνα αρχίζει η οδοντοφυία… μετά από 2Χ7 μήνες κάθεται… μετά από 3Χ7 μήνες αρχίζει καθαρά να προφέρει τις λέξεις… μετά από 4Χ7 μήνες το βρέφος επιχειρεί να βαδίσει … μετά από 5Χ7 μήνες σταματάει να τρέφεται με το γάλα της μάνας.

Στη συνέχεια το έβδομο έτος βλέπουμε ότι απορρίπτει τα πρώτα δόντια του… μετά από 2Χ7 έτη αρχίζει η ήβη (εφηβία)… μετά από 3Χ7 έτη λαμβάνει ο έφηβος το τελικό ύψος… μετά από 4Χ7 έτη ολοκληρώνεται ο τελικός όγκος του σώματος του… μετά από 5Χ7 έτη εξαντλείται η αύξηση του σώματος… και κάθε 7 έτη έχουμε πάντα την αλλαγή ψυχολογική-πνευματική -σωματική μέχρι το γήρας… έως ότου πεθάνουμε.

Είναι αξιοσημείωτο ότι και στα φυτά… βλέπουμε ότι το φύτρο βγαίνει στην επιφάνεια της γης κατά την έβδομη ημέρα…! … και ίσως γι’ αυτό και έχουμε και την εβδομάδα (ΕΜΒΟΜΑΣ)=322…ήτοι… αφού βγάζει πυθμένα τον αριθμό 7… ως επιβεβαίωση. Ακόμη και η λέξη (ΕΒΔΟΜΟΝ)=241… ήτοι πυθμενικός αριθμός 7… αλλά και (ΕΠΤΑΤΟΜΟΝ)=916…ήτοι πυθμενικός αριθμός 7.

ΕΠΤΑΧΟΡΔΗ=1168…ήτοι πυθμενικός αριθμός (7)….!

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)
Ioannis Stogiannos / Image by AnnaER from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.