Η επιλογή σε ένα μάτι φανερώνει τον χαρακτήρα που κρύβουμε μέσα μας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Λένε ότι ο κόσμος γύρω μας καθρεφτίζεται από τις πράξεις μας. Όμως, δεν συνειδητοποιούμε πάντα τι κάνουμε ή πως το κάνουμε. Βγαίνει αυθόρμητα και εκεί ακριβώς βρίσκεται ο κρυμμένος μας εαυτός. Η συμπεριφορά μας τότε «φωνάζει» για το ποιος είναι ο καθένας από εμάς.

Αν δεν είναι τόσο έντονα τα πράγματα, τότε ο συνομιλητής μας θα πρέπει να ενδιαφερθεί λίγο περισσότερο για να ακούσει, την «φωνή» ή και για να την μεταφράσει σωστά.

Πολλοί από εμάς προσπαθούν να μάθουν για αυτόν τον κρυμμένο εαυτό. Ένας τρόπος είναι συνήθως κάποια εύκολα και γρήγορα ψυχολογικά τεστ, όπως αυτό που ετοιμάζεσαι να κάνεις τώρα.

Ρίξτε μια ματιά στην εικόνα παραπάνω και χωρίς να το σκεφτείς επίλεξε ένα μάτι. Εκείνο που σου «μιλάει», αυτό που πραγματικά σε προσελκύει. Επίλεξε ένα μάτι και αυτό θα σου πει περισσότερα από όσα νομίζεις.

Μάτι # 1
Αυτό το μάτι μας λέει ότι είσαι μια δύναμη που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Είσαι εξωστρεφείς και πάντα λες τα πράγματα με το όνομά τους. Μπορείς να είσαι επικεφαλής σε μια σκληρή αναμέτρηση με το πως τα φέρνει η ζωή, ενώ δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να χειριστείς. Είσαι ένα πολύ έξυπνο και αφυπνισμένο άτομο που, όμως, δεν ξέρει πώς να επιβραδύνει.

Αυτός ο κόσμος μπορεί να στραφεί εντελώς εναντίον σου όταν θα βρεθείς στην κορυφή. Συνδέεσαι στενά με το στοιχείο της φωτιάς και της βάσιμης λογικής. Το εσωτερικό σου πάθος καίει αιώνια.

Μάτι # 2
Αν έχεις επιλέξει αυτό το μάτι, τότε είσαι ένα πρόσωπο που φροντίζει έντονα για τους ανθρώπους γύρω του. Μπορείς να φτάσεις στα άκρα προκειμένου να βεβαιωθείς ότι όλοι είναι υπό την αιγίδα σου. Παράλληλα, αγωνίζεσαι να αφήσεις το παρελθόν, πίσω σου. Αυτή είναι μία εργασία που θα πρέπει να εντείνεις  μέσα στους επόμενους μήνες.

Μάτι # 3
Αυτό το μάτι μας λέει ότι έχεις μια πολύ ισχυρή ενέργεια μέσα σου. Είσαι κάποιος με ζεστή και φωτεινή αύρα. Κάνεις τα πάντα για τους ανθρώπους στη ζωή σου, ακόμα και όταν δεν το αξίζουν.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Άνθρωποι σαν εσένα συχνά γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης και πέφτουν σε παγίδες πολύ πιο συχνά απ ό,τι νομίζουν. Πάρε τα πράγματα στα χέρια σου, μην αφήνεις να γίνεσαι χαλί να σε πατήσουν άλλο. Αξίζεις πολλά περισσότερα από όσα παίρνεις. Βεβαιώσου ότι όσο δίνεις τόσο παίρνεις.

Μάτι # 4
Η επιλογή σου σε αυτό το μάτι, μαρτυρεί ότι είσαι ευφυής άνθρωπος και ότι άλλοι άνθρωποι μαγνητίζονται πολύ από σένα με πολλούς τρόπους. Σε προσελκύει η Φύση και φροντίζεις περισσότερο για τα ζώα παρά για τους ανθρώπους. Είσαι αυτό που θα ονομάζαμε μια ισχυρή ψυχή. Αισθάνεσαι περισσότερη γαλήνη σε ένα κάμπινγκ στο δάσος παρά σε ένα διαμέρισμα στην πόλη.

Μάτι # 5
Αυτό το μάτι μας λέει ότι είσαι περίπλοκος άνθρωπος που ασχολείται με πολλά στη ζωή. Είσαι κάποιος που δεν ξέρει πώς να χειριστεί το στρες ή πως να δεχτεί το παρελθόν για αυτό που είναι. Τις περισσότερες φορές σκέφτεσαι και ζεις σε πράγματα που πρέπει να είχες ξεπεράσει εδώ και καιρό. Όμως, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου: Προχώρησε. Γνώρισε τον εαυτό σας και μάθε πώς να ξεπεράσεις τους φόβους σου.

Μάτι # 6
Η επιλογή σου σε αυτό το μάτι δείχνει ότι είσαι πολύ σοφό άτομο. Είσαι κάποιος που είναι πολύ πιο γενναίος από τους υπόλοιπους. Είσαι πρόθυμος να κάνεις ό, τι χρειάζεται για να δείς ότι η δικαιοσύνη εξυπηρετείται για τον κόσμο. Έχεις μια πολύ δυνατή ψυχή και υπάρχουν πολλά που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν για σένα.

Μάτι # 7
Αυτό το μάτι μας αφηγείται ότι είσαι ένα πολύ δημοφιλές άτομο. Όλοι σε αγαπούν αλλά εσύ δεν αγαπάς και τόσο τον εαυτό σου. Δεν είσαι σίγουρος για το ποιος είσαι και βρίσκεσαι σε μία συνεχή αναζήτηση. Πάρε λίγο χρόνο για να γνωριστείς με τον εαυτό σου και να υπολογίσεις πού θέλεις να πας και να σε πάει η ζωή σου. Με περισσότερη αυτοπεποίθηση θα είσαι καταπληκτότερος.

Μάτι # 8
Είσαι ένα πολύ πιο περίπλοκο άτομο από ό, τι χρειάζεται να είσαι, αν έχεις επιλέξει αυτό το μάτι. Συνήθως προκαλείς προβλήματα και φαίνεται να έχεις άσχημη ή εκνευριστική συμπεριφορά. Το πιθανότερο είναι ότι δεν το συνειδητοποιείς και νομίζεις ότι είσαι εντάξει. Ξαφνιάζεσαι όταν τύχει να σου το πει κάποιος. Προσπάθησε να εντοπίσεις την ρίζα του προβλήματος. Να είσαι προσεκτικότερος. Ακόμα και το παραμικρό μπορείς να το μεταμορφώσεις σε ένα τεράστιο πρόβλημα για τους γύρω σου.

Μάτι # 9
Αυτό το μάτι μας λέει ότι είσαι ένα μαγευτικό άτομο. Είσαι κάποιος που εργάζεται σκληρά και κάνει το όνομά του γνωστό. Ενώ μπορείς να είσαι λίγο περισσότερο μυστηριώδης, τελικά, είσαι κάποιος που όλοι λατρεύουν να περνούν το χρόνο τους μαζί σου. Η ενέργειά σου είναι πολύ πιο ελκυστική από ό, τι μπορείς να συνειδητοποιήσεις.

awarenessact.com Μετάφραση-Απόδοση diadrastika.com