γρανάζια από ρολόι
Image by People Images from depositphotos

Αποκαλύπτει πως Έφτιαξε την Χρονομηχανή με την οποία Ταξιδεύει στον Χρόνο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μία χρονομηχανή μπροστά μας, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει ο ίδιοσ ο κατασκευαστής της.

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει για διάφορες χρονομηχανές που λέγεται ότι μπορεί να υπήρξαν και να λειτούργησαν στον παρελθόν, κρυφά από τα μάτια των απλών πολιτών. Λέγεται, μάλιστα, ότι το Βατικανό κρύβει μία στις απρόσιτες αποθήκες της. Επίσης ότι ο Χίτλερ είχε φτάσει πολύ κοντά στο να κατασκευάσει.

Το τελευταίο διάστημα, έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις όπου υποστηρίζεται ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν ταξιδέψει στο μέλλον ή έχουν έρθει από εκεί. Οι χρονοταξιδιώτες αυτοί προσπαθούν να αποδείξουν με διάφορους τρόπους τα λεγόμενά τους, αλλά πάντα υπάρχει κάτι που σε αρκετούς συνανθρώπους μας δεν είναι αρκετό.

Τώρα, έχουμε την περίπτωση David ο οποίος όχι μόνο ισχυρίζεται ότι έχει ταξιδέψει μέσα στον χρόνο, αλλά μας παρουσιάζει και την τεχνολογία που χρησιμοποίησε για να φτιάξει μία τέτοια μηχανή. Εγκατέλειψε τα πάντα για να μελετήσει το πάθος του, την κατασκεύασε από την άνεση του σπιτιού του και όχι απλά “ταξίδεψε” σε άλλη γη και σε άλλους χρόνους, αλλά κατάφερε και να επιστρέψει.

Όπως αναφέρει η dailystar.co.uk, ο ίδιος αποκάλυψε σε μια συνέντευξή του στην Apex TV πώς το πάθος του ως παιδί τον οδήγησε να μελετήσει τη φυσική πίσω από τις δυνατότητες που μαθαίνουμε.

Στη συνέχεια, μετά από οκτώ χρόνια πειραμάτων, συναντήθηκε τελικά με έναν άνθρωπο με τον όνομα Jack Cousteau στη Γαλλία, ο οποίος μπορούσε να τον βοηθήσει.

Σύμφωνα με τον David, εκείνος διέθετε ήδη μια μηχανή χρόνου που λειτουργούσε με ηλεκτρισμό και νερό και χρησιμοποιούσε την κατασκευή από το 1928 για να ταξιδεύει τόσο στο μέλλον όσο και στο παρελθόν.

Και τώρα, σχεδόν έναν αιώνα αργότερα, ο David αποκαλύπτει την κατασκευή που χρησιμοποίησε, αφού μιμείται τον ίδιο τον σχεδιασμό.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το βίντεο που ακολουθεί στην συνέχεια, εμφανίζει τα διάφορα μέρη της Χρονομηχανής του, η οποία όπως θα διαπιστώσετε συμπεριλαμβάνει τηλεχειριστήριο, οθόνη φορητού υπολογιστή και πληκτρολόγιο.

Τελικά, μένει μία μόνο απορία να εκφραστεί: Τα ταξίδια στο χρόνο υπάρχουν σίγουρα και είναι κρυμμένα από το κοινό; Ή μήπως όλα αυτά αποτελούν έξυπνους αποπροσανατολισμούς που, ωστόσο, προβάλλονται από έγκυρα sites;

Δείτε το video και αφήστε μας την γνώμη σας στην συνέχεια παρακάτω:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Time Traveler Shows Real Time Machine

diadrastika / Image by People Images from depositphotos.com