Κάτι Πολύ Μεγάλο Συμβαίνει στη Γη μας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πόσες φορές δεν έχουν γυριστεί καταστροφολάγνες ταινίες, κυρίως, από το Hollywood. Πόσοι δεν έχουμε αντιδράσει στην υπερβολή των ταινιών αυτών όπου οπρωταγωνιστής πάντα καταφέρνει να δραπετεύσει από το χάος την τελευταία στιγμή!

Και συζητάμε μεταξύ μας ότι -ναι μεν τα εφέ ήταν πολύ καλά- αλλά αυτά δεν μπορούν να συμβαίνουν στην πραγματικότητα.

Το παράδοξο, όμως, είναι ότι συμβαίνουν. Μπορεί να μην υπάρχει κάποιος πρωταγωνιστής που γλιτώνει σώζοντας την οικογένειά του ή το κορίτσι του -ή μπορεί και να υπάρχει αλλά δεν τον κατέγραψε κάποια κάμερα – αλλά σίγουρα συμβαίνουν πολύ περίεργα φαινόμενα τελευταία στον πλανήτη μας.

Κάποια από αυτά μπορεί να μην καταστροφικά, αλλά σίγουρα είναι παράξενα, αλλόκοτα και μερικά αρκετά τρομακτικά, όταν βλέπεις ένα γιγαντιαίο σύννεφο σκόνης πολύ πιο τεράστιο από τον ψηλότερο ουρανοξύστη και το οποίο μπορεί να σκεπάζει ολόκληρη πόλη και το οποίο καταπίνει τα πάντα και έρχεται με ταχύτητα καταπάνω σου…

Λέτε να είναι από ταινία, αυτή περιγραφή; Αυτό αφήνουμε να το κρίνετε εσείς όταν θα το δείτε στο video που ακολουθεί, ανάμεσα σε άλλα πολύ περίεργα.

Το ερώτημα, όμως, είναι πως μπορεί να έχουν προκύψει όλες αυτές οι αλλαγές στον πλανήτη. Είναι απλά μερικά φυσικά φαινόμενα που ξύπνησαν ξαφνικά και έχουν αρχίσει να σαρώνουν τα πάντα;

Άνοιξε τα βλέφαρά της η Γη και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση την καταστροφής της από τους ανθρώπους στα χέρια της;

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι αυτά τα φαινόμενα έχουν αρχίσει να προκαλούν και να επιβάλουν την παρουσία τους, λόγω κλιματικών αλλαγών που μπορεί να σχετίζονται με την “υπερθέρμανση του πλανήτη”.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Άλλοι υποστηρίζουν πως δεν είναι μόνο η Γη που υποκύπτει σε παράξενες καιρικές συνθήκες, αλλά ήδη όλο το ηλιακό σύστημα τραντάζεται από κάτι, το οποίο μπορεί να είναι ο αόρατος ακόμα 9ος πλανήτης που τον ταυτίζουν με τον Νιμπίρου.

Μία ακόμα πλευρά υποστηρίζει, ότι ο περίεργος αυτός καιρός οφείλεται στην οπλοποίησή του από το HAARP ή από άλλα τεχνολογικά συστήματα που έχει φτιάξει ο άνθρωπος και χρησιμοποιεί η Ελίτ εναντίον των ανθρώπων και όχι μόνο.

Για παράδειγμα, η λεγόμενη αφρικανική σκόνη, μπορεί να δημουργήσει αναπνευστικά και άλλα προβλήματα στον άνθρωπο, οπότε τον στέλνει στο νοσοκομείο ή στα θυμαράκια, ΑΛΛΑ μπορεί και να είναι ένας τρόπος για να κρύψει η Ελίτ τις Πύλες που ανοίγουν στους ουρανούς για να εισχωρήσουν ή να αποχωρήσουν ξένες οντότητες.

Το σενάριο μπορεί να μοιάζει τραβηγμένο και βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά όπως θα δείτε και στο tweeter και στο video που ακολουθεί, πολλά από αυτά που συμβαίνουν, μοιάζουν ήδη με ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Αφήστε μας την γνώμη σας στα σχόλια, στην συνέχεια παρακάτω.

“SOMETHING BIG” To Happen On Earth Today?..

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika / sandstorm-Image by WikiImages from Pixabay