Συνειδητό Σεχ. Όταν Ένας Άνδρας Εισέρχεται σε μία Γυναίκα με την Ψυχή του

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το συνειδητό σeξ είναι μια εντελώς διαφορετική άποψη για τον έρωτα που βλέπει τη σεξουαλικότητα σαν μια ολιστική εμπειρία και όχι απλά ως μια φυσική ή συναισθηματική ένωση. Αν κατανοήσετε ότι η σεξουαλική ενέργεια είναι η πιο ισχυρή λόγω της ικανότητάς της να δημιουργεί ζωή, τότε θα μπορέσετε να καταλάβετε καλύτερα τη σημασία μιας πνευματικής σεξουαλικής προσπάθειας.

Μια ερωτική συνάντηση δεν είναι μόνο κάτι που πρέπει να κάνουμε για να βιώσουμε την ευχαρίστηση, αλλά μπορεί να είναι μια βαθιά και ολόψυχη συγχώνευση μεταξύ δύο ανθρώπων.

Διαβάστε επίσης: Σεξουαλική επαφή: Συγχώνευση Αύρας, Καρμικές Ανταλλαγές και Κίνδυνοι

Ωστόσο, για να αποκτήσετε το μέγιστο όφελος από μια πιο ψυχρή προσέγγιση στο sεξ, πρέπει πρώτα να παραδοθείτε. Κατά τη διάρκεια των στιγμών που μοιράζεστε τον εαυτό σας με έναν άλλο, πρέπει να είστε εντελώς παρόντες. Δεν μπορεί το μυαλό να περιπλανάται αλλού αλλά ταυτόχρονα να θέλετε να επιτύχετε τα μέγιστα οφέλη από μια τέτοιου είδους ψυχρή σύνδεση. Όχι. Κάθε φορά που νιώθεις ότι το μυαλό σου μόλις απομακρύνεται από την παρούσα στιγμή, πρέπει να το επαναφέρεις. Για να επιτύχετε μια πιο συναρπαστική εμπειρία μέσω του σεx, πρέπει πρώτα να διεκδικήσετε τον ερωτικό σας εαυτό. Στη συνέχεια, θα είστε σε θέση να αρχίσετε προσεκτικά τη διοχέτευση της σεξουαλικής σας ενέργειας.

Το σeξ είναι μια ζωτική δύναμη, μια δύναμη που πρέπει να κατανοηθεί και να μοιραστεί, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουν να την μεταχειριστούν με αποτελεσματικό τρόπο. Συνεχίζουν να τρέχουν από κάθε αληθινή και παθιασμένη συνάντηση σε κάποια άλλη ή καταλήγουν σε απογοήτευση – ακόμα και με τον ίδιο σύντροφο σε κάθε φορά. Ανεξάρτητα από τον τρόπο, καμία από αυτές τις κατευθύνσεις δεν θα σας φέρει ικανοποίηση.

Διαβάστε επίσης: Όταν μια Γυναίκα Σταματάει να Αγαπάει έναν Άνδρα Συμβαίνουν 9 Πράγματα

Αντ ‘αυτού, πρέπει να είστε εκεί. Να παραδοθείτε στο πάθος, στην ευχαρίστηση και στο άλλο πρόσωπο. Πρέπει να επιτρέψετε στην ψυχή σας να συνδεθεί με την ψυχή του ατόμου με τον οποίο μοιράζεστε αυτήν την εμπειρία. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και εμπιστευθείτε την αυτο-έκφρασή σας. Εάν αισθανθείτε μια ώθηση, αφεθείτε και ταξιδέψτε μαζί της.

Μείνετε παρόντες με τον σύντροφό σας και απλά απολαύστε την παρουσία ο ένας του άλλου. Φορέστε ο ένας τον άλλο. Σκεφτείτε το σώμα του συντρόφου σας ως το κλειδί για το ναό. Κατανοείστε και αντιληφθείτε ότι ο ναός είσαι ΕΣΥ. Νιώστε κάθε κίνηση κατά τη διάρκεια της πράξης. Αφεθείτε σε κάθε αίσθηση. Αφήστε τα να σας ξεπεράσουν. Εάν αρχίσετε να βρίσκετε το δρόμο σας προς έναν οργασμό, αισθανθείτε έντονα. Κοιτάξτε τον σύντροφό σας στα μάτια. Νιώστε όχι μόνο τη φυσική παρουσία του στο κορμί σας μέσα, αλλά και την πνευματική του παρουσία να σας τυλίγει, να σας διαπερνάει, να σας μεθάει.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Διαβάστε επίσης: Σεχ και Αυρική Ενέργεια: Πώς η Σεξουαλική σας Ενέργεια Αλληλεπιδρά με τους Άλλους

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να υιοθετήσετε πλήρως την ιδέα της συνειδητής ερωτικής πράξης, ωστόσο, μόλις μπορέσετε να παραδοθείτε πλήρως, θα καταλάβετε ότι αξίζει τον κόπο. Αντί να περιμένετε απλώς την ευχαρίστηση από αυτήν θα αντιληφθείτε και θα κατανοήσετε τον λόγο, το γιατί την κάνετε. Γιατί είναι ουσιαστικά μία χημική, υλική και πνευματική ενέργεια ανάμεσα σε εσάς, τον εραστή σας και το Δημιουργό Σύμπαν. Θα αλλάξει εντελώς τον κόσμο σας.

diadrastika / Image by Willgard Krause from Pixabay