Ανήκετε στο 1% του Πληθυσμού που Είναι Γενετικά Ανώτερης Συχνότητας;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το παρόν άρθρο δεν προέρχεται από κάποια επιστημονική μελέτη, ούτε βασίζεται σε κάποια επιστημονική έρευνα. Είναι αποτέλεσμα πνευματικής ενασχόλησης και προσωπικής προσπάθειας συγκέντρωσης στατιστικών ανάμεσα σε περιορισμένο αριθμό ατόμων, διαδικτυακών φίλων, αναγνωστών και ανθρώπων που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως χαρισματικούς. Σε κάθε περίπτωση, όμως, τα συμπεράσματα είναι ερασιτεχνικά και εντελώς θεωρητικού επιπέδου. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η σκέψη – το οποίο δημιουργήθηκε βάσει των απαντήσεων σε σχετικό ερωτηματολόγιο – ότι ορισμένοι άνθρωποι θα μπορούσαν να διαφέρουν από άλλους γενετικά, ίσως, ή ότι λειτουργούν σε μία διαφορετική, πιθανότατα, ανώτερη συχνότητα με την οποία η συντριπτική πλειοψηφία δεν μπορεί να συντονιστεί. Με τα σχόλιά σας – αν θέλετε και επιθυμείτε – μπορείτε να συμμετέχετε σε αυτή την ιδιότυπη έρευνα. -d-

Έχετε αισθανθεί ποτέ ότι ήσασταν ή ότι είστε ακόμα κάπως διαφορετικός από όλους τους άλλους γύρω σας; Προσπαθείτε σκληρά να βελτιώσετε τον εαυτό σας ώστε να γίνετε όπως οι άλλοι; Μήπως, ανεξάρτητα από τις προσπάθειές σας, απλά δεν μπορείτε να φτάσετε στο επίπεδό τους; Αν συμβαίνει αυτό, τότε, είναι πολύ πιθανό να ανήκετε στο γενετικό 1% του πληθυσμού που ζει σε υψηλότερη συχνότητα.

Διαβάστε επίσης: Σημάδια ότι έχουμε ανέβει επίπεδο και οι άλλοι δεν μας καταλαβαίνουν εξαιτίας της πνευματικής μας αφύπνισης

Εκείνοι που θεωρούνται ότι έχουν μεγαλύτερη συχνότητα μπορεί να είναι πιο διαισθητικοί, πιο ευαίσθητοι και πιο προσαρμοσμένοι στην ψυχή τους παρά στο φυσικό τους σώμα. Μπορεί να υπάρχουν ημέρες όπου μπορεί να αισθάνονται ότι ζουν μόνο μέσα στο μυαλό τους, παρά στο σώμα τους, όμως υπάρχουν πολλά προνόμια να βρίσκεστε σε υψηλότερη συχνότητα.

1. Έχετε μεγαλύτερη αντίληψη των αισθήσεών σας. Όχι μόνο είστε πιο έξυπνοι, αλλά μπορείτε επίσης να είστε σε θέση να ενεργοποιήσετε τις υψηλότερες αισθήσεις σας όπως την διόραση ή και την ικανότητα να εστιάζετε, να «ακούτε» κάτι που δεν ακούγεται, που κανείς άλλος δεν μπορεί να νιώσει.

2. Όταν ζείτε σε υψηλότερη συχνότητα, έχετε πρόσβαση στη σοφία και τις πληροφορίες που οι περισσότεροι δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση, επειδή χρησιμοποιούν μόνο τις ορθολογικές πτυχές του μυαλού τους.

3. Ο διαλογισμός, οι εμπειρίες του σώματος και τα φωτεινά όνειρα έρχονται πιο φυσικά σε σας.

4. Αλήθεια, έτυχε να παρατηρήσετε ποτέ ότι έχετε μια γενική κατανόηση πολλών πραγμάτων, όπως τα διαισθητικά θέματα, χωρίς μεγάλη προσπάθεια; Αυτό είναι ένα άλλο εκπληκτικό χαρακτηριστικό που μπορεί να έχετε χάρη στην υψηλότερη συχνότητα στην οποία βρίσκεστε.

5. Πολλοί φαίνεται να παρηγορούνται εύκολα από εσάς ενώ είναι φανερή η αλλαγή στη συμπεριφορά τους όταν βρίσκονται γύρω σας, σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

6. Οι αρνητικοί άνθρωποι συνήθως ξεμπροστιάζονται με την παρουσία σας και γι’ αυτό φεύγουν και απομακρύνονται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εμφάνισή σας, προκειμένου να μην εκτεθούν στους υπόλοιπους αλλά και επειδή δεν μπορούν να χειριστούν τη θετικότητα και την αγάπη που εκπέμπετε.

7. Είστε σε θέση να παρατηρήσετε μοτίβα και συγχρονικότητες που οι άλλοι δεν μπορούν.

8.  Ενώ όλοι άλλοι δεν μπορούν να παρατηρήσουν τι συμβαίνει μέσα στο σώμα τους, εσείς επειδή είστε σε πολύ καλύτερη θέση αυτογνωσίας μπορείτε να κατανοείτε τι συμβαίνει μέσα σας, τις μετακινήσεις του νου, του σώματος αλλά και της ψυχής σας.

9. Δεν παίρνετε τον εαυτό σας πολύ σοβαρά.

10. Δεν έχει σημασία πόσο απογοητευμένοι ή λυπημένοι μπορεί να είστε. Μπορείτε να βάλετε ένα χαμόγελο και από ψεύτικο να καταφέρετε να το κάνετε αληθινό – ακόμα και να το μεταδώσετε.

11. Είστε ενθουσιώδης. Είστε μεταδοτικοί. Μπορείτε να «φορτίσετε» τους άλλους, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας.

12. Οι άνθρωποι βρίσκουν πολύ πιο εύκολο να ανοίξουν τους εαυτούς τους και τις καρδιές τους σε σας και να μοιραστούν μαζί σας πράγματα που δεν θα έκαναν με κανέναν άλλο και με κανένα τρόπο. (Διαβάστε επίσης: Δες αν έχεις τα Χαρακτηριστικά των Ατόμων που Γεννιούνται με Υψηλότερη Συχνότητα)

Εάν η πλειοψηφία των προαναφερθέντων χαρακτηριστικών σας αφορά, τότε πιθανότατα να “τρέχετε” σε πολύ υψηλότερες συχνότητες.

Φυσικά, πιθανότατα γνωρίζετε ότι υπάρχει κάτι ιδιαίτερο σε εσάς.

Και ενώ μπορεί να αισθανθείτε ότι δεν εκτιμάστε για αυτό που κάνετε ή είστε ως άτομο υψηλότερης συχνότητας, μην ανησυχείτε. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σε θέση να αισθανθούν την υψηλότερη συχνότητά σας και παρά το γεγονός ότι δεν το δείχνουν, το εκτιμούν.

diadrastika / Image by Paul Winter from Pixabay