Τα Τέκνα του Διός Είναι Εδώ. Κατοικούν Μέσα στους Κεραυνούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Έχετε σταθεί ποτέ να παρατηρήσετε μία καταιγίδα; Έχετε αφοσιωθεί ποτέ να παρατηρήσετε τους κεραυνούς; Ακόμα, κι αν το έχετε προσπαθήσει δεν είναι καθόλου εύκολο να εξακριβώσετε τι συμβαίνει εκεί μέσα. Μπορείτε, όμως, να διαπιστώσετε πολλά αν έχετε μία καλή κάμερα με υψηλή ανάλυση.

Σίγουρα, αν ανοίξετε μία εγκυκλοπαίδεια θα μάθετε πολλά για τους κεραυνούς και τις αστραπές. Ένας φυσικός ή ένας μετεωρολόγος μπορεί να σας τα εξηγήσει καλύτερα και πολύ πιο παραστατικά, αλλά κανείς δεν θα σας πει: ποιοι κατοικούν μέσα τους. Γιατί; Προφανώς, επειδή αυτό δεν το διδάχτηκε ποτέ στην Σχολή του.

Κάμερες που στήθηκαν ειδικά γι’ αυτό τον σκοπό ή έτυχε να “πιάσουν” στιγμιότυπα την κατάλληλη στιγμή, δείχνουν απίστευτα πράγματα. Οντότητες ή άγνωστης ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα κατεβαίνουν μαζί με τους κεραυνούς προς την γη. Σε άλλες περιπτώσεις φαίνεται να τους εξαπολύουν ή να τρέφονται από αυτούς.

Τα λόγια είναι ελάχιστα και ανίκανα να περιγράψουν αυτά που καταγράφηκαν. Όπως λέει και η γνωστή παροιμία: μία εικόνα χίλιες λέξεις. Πρόσφατα είχαμε περιγράψει την θεωρία του Massimo Fratini, σύμφωνα με την οποία εξωγήινα διαστημόπλοια χρησιμοποιούν τις καταιγίδες για να καταφτάνουν στην Γη. Αλλά ποιοι είναι αυτοί “άγνωστοι”;

Διαβάστε επίσης: Πυκνώνουν οι Αφίξεις Ξένων Διαστημοπλοίων Μέσα από Πύλες που Ανοίγουν τα Καιρικά Φαινόμενα (video)

Μήπως, δεν είναι και τόσο άγνωστοι αυτοί που κατεβαίνουν προς την επιφάνεια; Ποιοί θα μπορούσαν να αξιοποιούν την ενέργεια των κεραυνών χωρίς την εξουσιοδότηση εκείνου που διαχειρίζεται αυτά τα όπλα που του έφτιαξαν οι Κύκλωπες. Εκείνου που σύμφωνα με τον Όμηρο στην Ιλιάδα έστελνε τους κεραυνούς στους εχθρούς του. Εκείνου που, σύμφωνα με την μυθολογία, διαχειρίζεται αυτά τα όπλα για να φέρει την τάξη και τη δικαιοσύνη.

Άραγε, αυτά τα αντικείμενα πιλοτάρονται από τα Τέκνα του Δία; Ποια είναι γνώμη σας; Εμείς θεωρούμε ότι είναι τέκνα του Διός, καθώς είναι φιλικά και χρησιμοποιούν ένα φυσικό φαινόμενο που ταυτόχρονα είναι και σύμβολα του του θεού των θεών.

Αρχικά υπήρχε και ένα εκπληκτικό βίντεο που έδειχνε κάποια πράγματα. Έκανε αναλύσεις και μεγεθύνσεις προκειμένου να αντιληφθούμε ότι οι ενέργειες των κεραυνών μπορεί να χρησιμοποιούνται ως “ασανσέρ” άγνωστων αντικειμένων. Πολύ γρήγορα αυτό κατέβηκε και το μόνο που απέμεινε είναι ο τίτλος του They Dwell In The Lightning… και η φωτογραφία στο πάνω μέρος του άρθρου.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika / Image by jplenio from Pixabay