Χρονοταξιδιώτης μιλάει για διαπλανητικό πόλεμο
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο φαντασίας, με στοιχεία δημιουργικής γραφής

Καθώς ο ταξιδιώτης του χρόνου αναδύθηκε από την αστραφτερή πύλη, πήρε μια βαθιά ανάσα και κοίταξε γύρω από το πολυσύχναστο αστικό τοπίο του μέλλοντος. Είχε ταξιδέψει πολύ μακριά, αλλά αυτή τη φορά, είχε να πει μια ιστορία που θα ταρακουνούσε τα ίδια τα θεμέλια του σύμπαντος.

Διαβάστε επίσης: Τι Αποκαλύπτει Χρονοταξιδιώτης Για τους Εξωγήινους που Έρχονται

Συγκεντρώνοντας μια ομάδα περίεργων θεατών, ο ταξιδιώτης του χρόνου άρχισε να μιλά για τον διαπλανητικό πόλεμο που είχε ρημάξει τον γαλαξία. Μίλησε για τις σκληρές μάχες που μαίνονταν σε μακρινούς πλανήτες και για τους γενναίους στρατιώτες που είχαν πολεμήσει για τα σπίτια και τις οικογένειές τους.

Αλλά καθώς εμβαθύνει στην ιστορία, ο ταξιδιώτης του χρόνου αποκάλυψε μια συγκλονιστική ανατροπή. Ο πόλεμος δεν ήταν μεταξύ διαφορετικών εξωγήινων φυλών, αλλά μεταξύ ανθρώπων και ενός προηγμένου πολιτισμού από έναν μακρινό πλανήτη. Ο διαπλανητικός πόλεμος ήταν αποτέλεσμα παρεξηγήσεων και κακής επικοινωνίας, και είχε σχεδόν καταστρέψει και τους δύο πολιτισμούς.

Διαβάστε επίσης: Χρονοταξιδιώτης Αποκαλύπτει Πότε θα Εισβάλουν οι Εξωγήινοι και Ποιοί Είναι

Καθώς το πλήθος άκουγε με ενθουσιασμένη προσοχή, ο χρονοταξιδιώτης εξήγησε πώς είχε συμμετάσχει σε μια ειρηνευτική αποστολή που είχε τελικά βάλει τέλος στη σύγκρουση. Μίλησε για τις θυσίες που είχαν γίνει και για τα μαθήματα που είχαν αποκομιστεί.

Καθώς τελείωνε το παραμύθι του, ο ταξιδιώτης του χρόνου κοίταξε έξω το πλήθος, με τα μάτια του αναμμένα από πάθος. «Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος», είπε. “Πρέπει να αγωνιστούμε για κατανόηση και συνεργασία, αντί για σύγκρουση και καταστροφή. Το μέλλον του γαλαξία εξαρτάται από αυτό.”

Διαβάστε επίσης: Ο Πρώτος «Επιβεβαιωμένος» Χρονοταξιδιώτης Είναι Γεγονός

Το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και ο χρονοταξιδιώτης ήξερε ότι τα λόγια του είχαν χτυπήσει τη χορδή. Καθώς έκανε ένα βήμα πίσω μέσα από την πύλη, γέμισε με ελπίδα για ένα λαμπρό μέλλον, όπου ο διαπλανητικός πόλεμος δεν ήταν παρά μια μακρινή ανάμνηση

diadrastika / Image by elvina1332 from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.