Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός

Κάποιοι αντιλαμβάνονται τις θετικές εξελίξεις που συμβαίνουν τώρα στον πλανήτη. Κάποιοι άλλοι χρειάζονται ειδική γνώση για να τις αντιληφθούν. Κάθε ένας από σας εισέρχεται στη ζωή με ένα συγκεκριμένο σχέδιο, είτε εργάζεται για το Φως, είτε όχι. Αυτοί που εργάζονται για το Φως επιλέγονται από τις εμπειρίες τους και συχνά έχουν μια μοναχική ζωή, όμως αυτό τους δίνει μεγάλη ικανοποίηση.

Κάποιοι από σας έχουν επιλεγεί να υπηρετήσουν το Φως με πολλές άλλες ψυχές από διαφορετικά επίπεδα. Κάποιοι προσδιορίζονται, κάποιοι παραμένουν προς το παρόν ανώνυμοι. Δεν είστε μόνοι σας στις δοκιμασίες της ζωής. Οι Οδηγοί σας (οι συνοδές οντότητες) είναι δίπλα σας λαμβάνοντας τα αιτήματα σας και σας προσφέρουν βοήθεια. Όλοι θα φτάσετε στο τέλος της διαδρομής σας στην κατάλληλη στιγμή.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα πάνε καλά, αλλά για λόγους ασφαλείας δεν σας αποκαλύπτουμε όλες τις λεπτομέρειες του σχεδίου απαλλαγής του πλανήτη σας από τις σκοτεινές δυνάμεις, τις οποίες παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς για να αποκλείσουμε κάθε παρέμβαση τους στις θετικές εξελίξεις που συμβαίνουν τώρα στον πλανήτη σας. Κάποιες από αυτές τις θετικές αλλαγές είναι ορατές σε πολλούς, κάποιες άλλες όχι, για τον λόγον ότι χρειάζεται η κατάλληλη γνώση για να γίνουν αντιληπτές..

Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΩΤΟΣ

Η “Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός”ιδρύθηκε από φωτεινά όντα της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας για την καταπολέμηση των αυθαιρεσιών του Κρόνου και των σκοτεινών δυνάμεων που τον ακολούθησαν, με τις οποίες προκαλούσε κοσμική αταξία σε πάρα πολλούς πλανήτες αστρικών συστημάτων και κυρίως εκείνων όπου η ζωή βρισκόταν στα αρχικά στάδια εξέλιξης.

Η Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων, με επικεφαλής τις δυνάμεις του αστρικού συστήματος της Λύρας, αποτελούμενη από τις δυνάμεις των πλανητών 21 αστρικών συστημάτων, ανέλαβε την εξουδετέρωση της αταξίας των σκοτεινών δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή του Ωρίωνα. Όλοι οι αγώνες των αποστατών εστιάστηκαν στην περιοχή του ιερού άστρου του Σειρίου, διότι το άστρο αυτό αποτελεί την πηγή της ζωής για τον Σπειροειδή Γαλαξία..

Μηνύματα Ολυμπίων

[“Το Κάλεσμα των Άστρων”, Γ. Καλογεράκη]
από Nicos Kastanias εδώ και εδώ / Image by JCK5D from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.