Ενδείξεις ότι ο χώρος μας είναι γεμάτος αρνητική ενέργεια και πως θα απαλλαγούμε

Αναρωτιέστε πως θα καταλάβουμε εάν ο χώρος μας έχει αρνητική ενέργεια; Και πως μπορούμε να την εξουδετερώσουμε με την βοήθεια του feng shui; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.

#1 Αρρωσταίνουμε συχνά

Το να περάσουμε ένα κρυολόγημα ή μια γρίπη, κατά την διάρκεια του χειμώνα, σίγουρα δεν είναι λόγος ανησυχίας. Στην περίπτωση όμως που αντιμετωπίζουμε συχνά θέματα υγείας ή βαριές ασθένειες, τότε σίγουρα πρέπει να ελέγξουμε τον χώρο μας για ενεργειακό μπλοκάρισμα.

Για παράδειγμα, εάν υποφέρουμε από πονοκεφάλους ή πόνους στο στομάχι σε σταθερή βάση τότε σίγουρα ο χώρος μας «νοσεί». Έτσι, και κατά συνέπεια και εμείς, που ζούμε ή εργαζόμαστε σε αυτόν τον χώρο.

Διαβάστε επίσης: Τα σημάδια που δείχνουν πως υπάρχει αρνητική ενέργεια γύρω μας και 20 τεχνικές για να την διώξουμε

Για να εξομαλύνουμε σε ένα πρώτο επίπεδο αυτή την αρνητική ενέργεια που προσβάλλει την υγεία μας θα φροντίσουμε ο χώρος μας να εκτίθεται όσο το δυνατό σε περισσότερο φυσικό φως. Στα έπιπλα καλό θα είναι να χρησιμοποιήσουμε το στοιχείο του ξύλου και της γης. Θα πρέπει να έχουμε όσα φυτά μπορούμε, είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά στον χώρο. Αυτό φέρνει θετική ενέργεια και ειδικά στον τομέα της υγείας, στην ανατολική πλευρά του χώρου μας.

#2 Έχουμε αϋπνίες, εφιάλτες

Το σώμα μας, όταν κοιμόμαστε, βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης ηρεμίας ενώ παράλληλα δέχεται σε μεγάλο βαθμό την ενέργεια Qi που υπάρχει ήδη στον χώρο μας. Εάν δεν μπορούμε να κοιμηθούμε εύκολα, κάνουμε διακοπτόμενο ύπνο ή έχουμε εφιάλτες πιθανώς η θέση του κρεβατιού μας να είναι λάθος ή / και το δωμάτιο μας γενικά να έχει έντονη ροή ενέργειας Qi.

Επιλέγουμε να τοποθετήσουμε το προσκεφάλι του κρεβατιού μας στα ανατολικά, νοτιοανατολικά, νοτιοδυτικά, δυτικά ή βορειοδυτικά για ήρεμο και βαθύ ύπνο. Προσέχουμε να μην χρησιμοποιούμε έντονους χρωματισμούς,ειδικά του στοιχείου της φωτιάς (κόκκινο, πορτοκαλί, μοβ) σε μεγάλες επιφάνειες,όπως οι τοίχοι ή οι κουρτίνες. Επίσης, φροντίζουμε το υπνοδωμάτιο να αερίζεται συχνά κατά την διάρκεια της ημέρας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

#3 Βιώνουμε μεγάλες απώλειες σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο

Μπορεί τα οικονομικά μας να μην είναι τόσο καλά, ή η επαγγελματική μας πορεία να μην είναι τόσο καλή όσο θα θέλαμε. Εάν όμως τυχαίνουν πολλές κακοτοπιές μαζεμένες, χάνουμε πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες αδικαιολόγητα, γίνονται κλοπές ή χάνουμε χρήματα χωρίς λογική εξήγηση, τότε σίγουρα ευθύνεται και η εξωτερική αρνητική ενέργεια που εισπράττουμε από το ανθρώπινο περιβάλλον μας.

Μπορούμε, να εξουδετερώσουμε αυτή την αρνητική ενέργεια, πως; Τοποθετώντας στα νότια του χώρου μας ένα γυάλινο μπολ με 100 γρ. ψιλό αλάτι Ιμαλαΐων. Έπειτα, συμπληρώνουμε με καθαρό νερό, μέχρι ένα εκατοστό πιο χαμηλά απο το χείλος του δοχείου (να μην ξεχειλίζει δηλαδή).

Αυτό το μείγμα θα το αλλάζουμε μια φορά την εβδομάδα. Όσο περισσότερο ξεχειλίζει το νερό από το μπολ κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας, τόσο περισσότερο καθαρίζει η αρνητική ενέργεια που εισπράττουμε από τους γύρω μας.

Ειδικός Σύμβουλο Ευνοϊκής Ψυχολογικής Χωροθεσίας Feng Shui, Ευθυμία Α. Μισιρλή – reconsblog.gr και healingeffect.gr / Image by jordygoovaerts0 from Pixabay