Μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός βοηθούν τον πλανήτη μας για θεραπεία και ευδαιμονία
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Γεια σας, κοσμικοί εξερευνητές! Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για τα μυστηριώδη και σαγηνευτικά μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός; Άραγε, να υπάρχουν όπως διαδίδεται; Ποιοι αποτελούν αυτά τα μέλη; Αυτά τα προηγμένα όντα λέγεται ότι βοηθούν τον πλανήτη μας στην επίτευξη θεραπείας και ευδαιμονίας, και οι μέθοδοί τους είναι πραγματικά έξω από αυτόν τον κόσμο!

Ποια είναι τα Μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός;

Ποιοι αποτελούν τα μέλη; Πως το γνωρίζουμε αυτό; Δύσκολο να απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα και όλα όσα μπορεί να προκύψουν από αυτά. Μία ικανή απάντηση θα ήταν πως ορισμένοι άνθρωποι έχουν το χάρισμα, ή τους έχει δοθεί η ευκαιρία, να αποκτούν πληροφορίες από έναν κόσμο που όλοι εμείς οι υπόλοιποι δεν μπορούν.

Λέγεται, λοιπόν, πως διάφορες φυλές από διάφορες άκρες του κοντινού σύμπαντος, όπως οι Αρκτούριοι, Πλειάδειοι, Λύριοι, Σείριοι και άλλες φωτεινές οντότητες μέλη, ακόμα και από άλλες διαστάσεις. Γνωρίζονται μεταξύ τους, έχουν επαφές και όλοι μαζί έχουν μία κοινή διαδρομή και θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελούν τα “Μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός”.

Πως λειτουργούν;

Λοιπόν, πώς ακριβώς κάνουν αυτά τα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός τη δουλειά τους να φέρουν θεραπεία και ευδαιμονία στον πλανήτη μας; Φημολογείται πως λειτουργούν μέσω ενός συνδυασμού προηγμένης τεχνολογίας και πνευματικής σοφίας.

Διαβάστε επίσης: To Γοργόνειο: Μία Άγνωστη Τεχνολογία από τα Άστρα

Πιστεύεται ότι χρησιμοποιούν τις προηγμένες γνώσεις τους για την ενέργεια και τη συχνότητα για να βοηθήσουν στην αύξηση της δόνησης του πλανήτη, προωθώντας έτσι τη θεραπεία και τη θετική μεταμόρφωση.

Μέσω ενεργειακής θεραπείας

Ένας από τους τρόπους με τους οποίους η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός βοηθά τον πλανήτη μας θα ήταν πιθανό να είναι μέσω της χρήσης της ενεργειακής θεραπείας.

Λέγεται ότι είναι σε θέση να αξιοποιήσουν και να κατευθύνουν ισχυρές ενέργειες για να βοηθήσουν στην απομάκρυνση της αρνητικότητας και στην προώθηση της ισορροπίας και της αρμονίας.

Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιόδους κρίσης ή αναταραχών, καθώς οι θεραπευτικές τους ενέργειες πιθανόν έχουν ηρεμιστική και σταθεροποιητική επίδραση τόσο στα άτομα όσο και στον πλανήτη συνολικά.

Πνευματικές εμπειρίες

Εκτός από τις ενεργειακές τους θεραπευτικές ικανότητες, τα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Φωτός λέγεται επίσης ότι εργάζονται μέσω ατόμων που είναι ανοιχτά να λάβουν την καθοδήγησή τους.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Διαβάστε επίσης: Αρκτουριανό Συμβούλιο και Εργάτες του Φωτός

Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι είχαν βαθιές πνευματικές εμπειρίες και γνώσεις αφού ήρθαν σε επαφή με αυτά τα ευφυή όντα και πιστεύεται ότι αυτές οι συναντήσεις μπορούν να βοηθήσουν στη μετατόπιση της συνείδησης και να επιφέρουν μεγαλύτερη αίσθηση γαλήνης και ευεξίας.

Διατήρηση του φυσικού κόσμου

Επιπλέον, λέγεται ότι η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός βοηθά επίσης τον πλανήτη μας. Πως; Εργαζόμενη για την προστασία και τη διατήρηση του φυσικού κόσμου.

Πιστεύεται ότι τρέφουν βαθύ σεβασμό για τη Γη και όλους τους κατοίκους της και εργάζονται ακούραστα για να διασφαλίσουν ότι ο πλανήτης παραμένει ένα ζωντανό και υγιές μέρος για όλα τα ζωντανά όντα.

Πρόκειται για εξαιρετικά όντα

Αν σε όλα αυτά υπάρχει ένα απειροελάχιστο ψήγμα αλήθειας, τότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως τα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός είναι πραγματικά εξαιρετικά όντα που είναι αφιερωμένα στο να φέρνουν θεραπεία και ευδαιμονία στον πλανήτη μας.

Είτε μέσω των προηγμένων τεχνικών ενεργειακής θεραπείας τους, της πνευματικής τους καθοδήγησης ή των προσπαθειών τους να προστατεύσουν τον φυσικό κόσμο, είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο που ούτε η φαντασία μας δεν μπορεί να συλλάβει, εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός φωτεινότερου και πιο αρμονικού μέλλοντος για όλους μας.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα κοιτάξετε ψηλά στα αστέρια, θυμηθείτε ότι μπορεί να υπάρχουν ισχυρές και καλοπροαίρετες δυνάμεις εκεί έξω που εργάζονται για να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

Κρατήστε τις καρδιές και το μυαλό σας ανοιχτά και… ποιος ξέρει τι εκπληκτικές μεταμορφώσεις μπορεί να επιφυλάσσονται για όλους μας

diadrastika / Image by Angela Yuriko Smith from Pixabay