Το κλειδί της επιλογής μας ξεκλειδώνει τον τύπο της προσωπικότητάς μας

Η ζωή είναι μια μεγάλη σειρά επιλογών, τουλάχιστον αυτός είναι ένας τρόπος να την χαρακτηρίσουμε! Σκεφτείτε πόσες επιλογές κάνουμε σε όλη τη διάρκεια μιας μόνο ημέρας. Επιλέγουμε και επιλέγουμε το δρόμο μας μέσα από πολλές επιλογές και αυτό δεν σταματά ποτέ.

Από τη στιγμή που ξυπνάμε μέχρι να ξανακοιμηθούμε το βράδυ, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με χιλιάδες αποφάσεις.

Και πολλές φορές συνήθως δεν γνωρίζουμε συνειδητά όλες τις μικρο-αποφάσεις που αναγκαζόμαστε να κάνουμε ενστικτωδώς. Η αλήθεια είναι ότι είναι εξ ολοκλήρου αδύνατο να πούμε πώς οι αποφάσεις μας θα διαδραματίσουν μακροπρόθεσμα, αλλά υπάρχουν τρόποι να προσδιοριστούν οι επιλογές μας για το ποιοι είμαστε.

Αυτό το σύντομο και απλό κουίζ χρησιμοποιεί εικόνες από κλειδιά για να μάθετε τον τύπο της προσωπικότητάς σας. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν υπάρχει επιστημονική βάση σε αυτό το κουίζ, αλλά είναι διορατικό και αποκαλυπτικό παρόλα αυτά.

Δεν είναι επίσης εντελώς τυχαίο ή κατασκευασμένο. Κάθε μία από τις βασικές εικόνες έχει επιλεγεί για συγκεκριμένους λόγους και αντικατοπτρίζει κάποια πολύ ευρέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που οι άνθρωποι που τις επιλέγουν φαίνονται να μοιράζονται κάτι κοινό.

Οι περιγραφές που παρέχονται βασίζονται περισσότερο σε παρατηρήσεις και ιδέες γενικής ψυχολογίας και αν συμφωνείτε μαζί τους ή όχι, τουλάχιστον αυτό το κουίζ θα σας κάνει να σκεφτείτε πώς οι επιλογές σας μπορούν να προβληματίσουν στη ζωή σας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μετακινηθείτε στις εικόνες παρακάτω και, στη συνέχεια, να επιλέξετε εκείνο το κλειδί που σας προσελκύει περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα.

Αφού πάρετε την απόφασή σας, κάντε κλικ στην εικόνα του κλειδιού για να ξεκλειδώσετε την απάντηση για τον τύπο της προσωπικότητάς σας.

Κλειδί #1

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σημαίνει ότι είστε πολύ αναλυτικός και λεπτομερής άνθρωπος, αν και μερικές φορές είστε συναισθηματικός και ευαίσθητος.

Κλειδί #2

Είστε χαρισματικός, δυνατός και καινοτόμος άνθρωπος. Πάντα παίρνετε αυτό που θέλετε και είστε ανεξάρτητος.

Κλειδί #3

Έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και πιστεύετε πολύ στον εαυτό σας. Είστε πολύ μπροστά και πάντα έχετε ενδιαφέρουσες ιδέες. Σας αρέσει το ρίσκο και δεν το φοβάστε.

Κλειδί #4

Είστε αισιόδοξος, χαρούμενος και θετικός άνθρωπος. Προσοχή όμως στον αυθορμητισμό σας.

Κλειδί #5

Είστε δημιουργικός και ονειροπόλος με αυθεντικότητα και φαντασία. Προσοχή όμως, γιατί ο αυθορμητισμός σας μπορεί να παρερμηνευτεί.

Κλειδί #6

Έχετε εκλεπτυσμένο γούστο και μεγάλη επιρροή στους γύρω σας. Είστε πιστός και το ίδιο περιμένετε και από τους άλλους.

Credit: sun-gazing.com και fanpage.gr