Αυτός που Βλέπετε Περνάει τον Δρόμο. Μόνο που ΔΕΝ Είναι Άνθρωπος

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Βίντεο, από κάμερα ασφαλείας CCTV αναρτήθηκε στο διαδίκτυο προκαλώντας την κοινή λογική καθώς ένας, κατά τα φαινόμενα, άνθρωπος διέσχισε το δρόμο ανάμεσα σε μια σειρά διερχομένων αυτοκινήτων χωρίς να προκαλέσει κανένα ατυχήματα, αν και έπεσε επάνω του, τουλάχιστον ένα από αυτά.

Το περιστατικό που αναφέρει επίσης η dailystar.co.uk, συνέβη σε μία από τις πιο πολυάσχολες πόλεις των Φιλιππίνων. Όπως είναι ολοφάνερο από το βίντεο, κανείς από τους οδηγούς των διερχόμενων αυτοκινήτων ή τους περαστικούς δεν είδαν τον “άνθρωπο”.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η ανθρωπόμορφη φιγούρα, αφού φτάνει και πλησιάζει το απέναντι πεζοδρόμιο, εξαφανίστηκε ως δια μαγείας, τόσο ξαφνικά όσο και όπως είχε εμφανιστεί.

Ενδεχομένως πρόκειται για ένα παραφυσικό φαινόμενο. Η φιγούρα που περνάει τον δρόμο, είναι πιθανότατα κάποιο φάντασμα που για άγνωστους λόγους κατέγραψε μόνο η κάμερα, αλλά δεν είδε κανείς.

Μία από τις πολλές εξηγήσεις που έχουν δοθεί είναι πως το φάντασμα του νεκρού, είχε ως σκοπό να προκαλέσει ατύχημα στο δρόμο. Ωστόσο, οι οδηγοί είτε δεν είχαν χρόνο να αντιδράσουν, είτε απλά δεν έβλεπαν το φάντασμα που εμφανίστηκε μπροστά τους.

Δείτε αυτό το παράξενο περιστατικό:

Ghost Walks Through Traffic ΕΔΩ: https://www.newsflare.com/video/230638/other/ghost-walks-through-cars?jwsource=cl

diadrastika

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.