Η Αποστολή των Γαλάζιων Όντων και τα Ακραία Καιρικά Φαινόμενα

Πολλοί αναρωτιούνται αν όλα αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη μας, όλα αυτά που ονομάζουμε σε γενικές γραμμές ως “ακραία καιρικά φαινόμενα” είναι φυσιολογικά δείγματα μίας αλλαγή του πλανήτη μας, αν είναι κάποια μυστική και απόρρητη ανθρώπινη παρέμβαση, ή αν συμβαίνει κάτι άλλο.

Αν δεν πρόκειται για “χερι”, τότε μία πιθανή εκδοχή είναι πως η Γη βάζει τα πράγματα στην θέση της και ήδη έχει αρχίσει την αυτοθεραπεία της, καθώς είναι ένας  ζωντανός οργανισμός, με ιδιαίτερη ενσυναίσθηση που όμως, λειτουργεί με ρυθμούς, φαινομενικά πολύ αργούς για την μικρή διάρκεια της ανθρώπινης ζωής. Αυτή είναι πιθανή εκδοχή.

Προσέξαμε, ωστόσο, και μία άλλη εκδοχή ή πληροφορία από τον Nicos Kastanias, στην οποία μας παραπέμπει ο Φοίβος, και υπάρχει ήδη δημοσιευμένη από τις 2 Νοεμβρίου 2017. Είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για όσους ασχολούνται με αυτού του είδους των εναλλακτικών ειδήσεων. Ας την δούμε -d-

Μικρές εναλλακτικές ειδήσεις για λίγους..

Η αποστολή των Γαλάζιων Πτερωτών Όντων της “Sphere Being Alliance” έχει τελειώσει, αφού εξουδετέρωσαν κάθε εξωγήινη απειλή για την ανθρωπότητα και θα αποχωρήσουν πολύ σύντομα. Αυτό θα επιφέρει τρομερές επιπτώσεις, αφού οι “Σφαίρες” ήλεγχαν και συγκρατούσαν την ροή της γαλαξιακής ενέργειας προς την Γη, η οποία θα αυξηθεί και θα πλημμυρίζει τον πλανήτη ανεξέλεγκτη. Που σημαίνει ότι:

– Πολλοί άνθρωποι, ιδιαίτερα όσοι έχουν χαμηλές δονήσεις, δεν θα αντέξουν τον βομβαρδισμόν αυτόν και ταυτόχρονα ο πλανήτης θα βιώσει σωρεία ακραίων καιρικών και γεωλογικών φαινομένων, μέχρι να αποθεραπευτεί πλήρως. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουν τα φαινόμενα αυτά, τα οποία θα επιφέρουν τεράστιες καταστροφές και πολλά θύματα..

Corey Goody

– Η Cabal εξαπέλυσε πόλεμο με όλα τα μέσα εναντίον του Τραμπ, μετά την απειλή του ότι θα δώσει στην δημοσιότητα τους φακέλλους του FBI που περιέχουν στοιχεία και αποδείξεις για την εμπλοκή του Μπους του πρεσβύτερου στην δολοφονία του Τζων Κένεντι..

– Μόλις εξουδετερωθεί η Cabal, θα ξεκινήσει η λεγόμενη Αποκάλυψη, αρχίζοντας από το γήινο Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα. Αμέσως θα παρουσιαστούν και θα συστηθούν στην ανθρωπότητα οι Ανδρομέδιοι και οι Πλειάδιοι, με δώρα την τεχνολογία της ελεύθερης ενέργειας και συσκευές πλήρους ίασης..

– Με την διακριτική παρέμβαση των Φωτεινών Δυνάμεων, έχει εξαλειφθεί κάθε ίχνος ραδιενέργειας από την περιοχή της Φουκουσίμα..

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Alex Collier