Μία Εκπληκτική Πόλη Εντοπίστηκε στην Σελήνη !!!

Μία Εκπληκτική Πόλη Εντοπίστηκε στην Σελήνη !!!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία εκπληκτική ανακάλυψη φαίνεται πως έκανε ο γνωστός ερευνητής ΑΤΙΑ και παράξενων δομών σε κοντινούς μας πλανήτες και δορυφόρους, Scott C. Waring. Αυτή τη φορά, εκείνο που εντόπισε βρίσκεται στο Φεγγάρι μας και είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Ας δούμε τους ισχυρισμούς του, σε συνδυασμό με αυτά που διακρίνουμε και εμείς στην φωτογραφία η οποία έχει επιλεχθεί ανάμεσα σε άλλες, από την αποστολή Apollo 10.

Υποστηρίζει ότι εντόπισε μία βάση στην Σελήνη. Η βάση είναι σαφώς κατασκευασμένη από κάποια νοήμονα ζωή επειδή έχει διπλά θεμέλια που βρίσκονται σε μία τέλεια ευθεία σχηματίζοντας μία φανερά επίπεδη επιφάνεια έκτασης περίπου 5 μιλίων, πάνω στην οποία παρατηρούμε μία τεράστια δομή που παραπέμπει σε πόλη.

Ωστόσο, θα μπορούσε να είναι πραγματικά ένα ξένο διαστημόπλοιο που αιωρείται πάνω από την σεληνιακή επιφάνεια. Αυτό, πάλι, κατά την γνώμη του, θα το εξηγούσε καλύτερα.

Σε άλλη απόσταση, βρίσκεται μία δομή κάθετη στο έδαφος, η οποία θα μπορούσε να είναι ένας πύργος με ύψος περίπου 3 έως 5 μίλια, όπως αναφέρει.

Άραγε, αυτοί οι ισχυρισμοί του, που βασίζονται στην απλή παρατήρηση, θα μπορούσαν να είναι στοιχειοθετούν μία απόδειξη ότι υπάρχουν ή έστω υπήρξαν κάποιοι εξωγήινοι, ή ένας περασμένος κύκλος ανθρώπου, ο οποίος έφτασε ως την Σελήνη χτίζοντας αυτές τις παράξενες δομές;

Την αυθεντική εικόνα από την NASA μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS10-27-3906

Ποιά είναι η δική σας γνώμη για όλα αυτά; Μπορείτε, χωρίς ενδοιασμούς να την καταθέσετε στα σχόλια που ακολουθούν παρακάτω.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika.com

loading...