Ποια περιοχή της Αττικής μας ταιριάζει, σύμφωνα με το ζώδιό μας

Μελετώντας τα άστρα για τα Ζώδια, μαθαίνουμε τόσα πράγματα για τα πιθανά μελλοντικά συμβάντα. Βλέπουμε πολλά στοιχεία για τον χαρακτήρα μας, αλλά επίσης και άλλα που έχουν να κάνουν με τις προθέσεις μας και πολλές κρυφές πτυχές μας.

Επιπλέον μπορούμε να εντοπίσουμε και ποια περιοχή μας ταιριάζει καλύτερα. Ίσως, λοιπόν, δεν είναι και τόσο τυχαίο το μέρος όπου μένουμε – αν και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. -d-

Κριός

Kριός είναι παρορμητικός και έχει ανάγκη από περιπέτεια. Του ταιριάζει μία περιοχή όπου υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι άνθρωποι, ώστε να γίνονται πραγματάκια. Κριέ, η Πετρούπολη είναι η περιοχή σου.

Ταύρος

Ο Ταύρος αγαπά τη σταθερότητα, δεν του αρέσει να μετακινείται πολύ και δεν αντέχει καθόλου τις αλλαγές. Ποια περιοχή δεν αλλάζει, δεν χρειάζεται να μετακινηθείς και ανταποκρίνεται στην ανάγκη του Ταύρου για πόζα; Μα φυσικά η Κηφισιά.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος βαριέται να βαριέται, γι’ αυτό και βρίσκει πάντα κάτι να κάνει. Δεν μπορεί όμως να συνυπάρξει με άλλους. Χρειάζεται μια περιοχή που να μπορεί να απομονωθεί και αν θελήσει να πάει για μπύρα, να έχει και λίγο τζέρτζελο. Δίδυμε, ο Χολαργός είναι η περιοχή σου. Στους πρόποδες του Υμηττού όμως, όχι κοντά στο μετρό.

Καρκίνος

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το Καρκινάκι θέλει να κλείνεται στον εαυτό του, χωρίς να του παραβιάζουν τον προσωπικό του χώρο. Νιώθει και την ανάγκη να βοηθάει όμως. Αν ήταν κακοποιός θα ήταν αυτός που ακούς στις ειδήσεις “Καλό παιδί, εξυπηρετικό, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα”. Το Πολύδροσο Χαλανδρίου προτείνεται για τέτοια άτομα.

Λέων

Τι συμβαίνει λοιπόν με τον Λέοντα. Ενώ η εύκολη λύση είναι να τον βάλεις στη Γλυφάδα, δεν θα άντεχε τον ανταγωνισμό. Χρειάζεται ένα μέρος όπου ο κόσμος ανακυκλώνεται συνεχώς (για να λέει ξανά και ξανά τις ιστορίες του) και οι ντόπιοι να είναι χαμηλών τόνων. Μία Πλάκα του χρειάζεται.

Παρθένος

Στον Παρθένο δεν αρέσουν οι εκπλήξεις. Δεν του αρέσει ούτε η βρωμιά, ούτε η ακαταστασία. Αντιπαθεί τους φαφλατάδες. Αν δεν έχει φύγει από την Ελλάδα, μόνο στην Αγία Παρασκευή θα μπορούσαμε να τον βάλουμε.

Ζυγός

Ο Ζυγός χρειάζεται ένα μέρος που να ταιριάζει με τις φωτογραφίες του στο facebook, το στυλ του, τα check-in του. Ένα μέρος με κίνηση, ζωή και ύφος συνοικίας για να κουτσομπολέψει. Τα Άνω Πετράλωνα είναι ό,τι πρέπει.

Σκορπιός

Ποια είναι η μόνη περιοχή που ανέχεται (και την επισκέπτονται) drama queens εθισμένες στο σεξ; To Γκάζι.

Τοξότης

Ο Τοξότης θέλει ένα μέρος που να έχει πληθώρα μεταφορικών μέσων για να πηγαίνει παντού. Ενώ εύλογα, θα σκεφτείς το κέντρο, του Τοξότη δεν του κάνει γιατί τα μπαλκόνια βλέπουν μόνο πολυκατοικίες. Υπάρχει όμως μια περιοχούλα στο κέντρο που είναι λίγο διαφορετική, το Μετς.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως, επειδή δεν μπορεί να ελέγξει τη γειτονιά του (εκτός κι αν hustla στο Bronx) θα πρέπει κάπως να αποφύγει τους τσακωμούς. Η μόνη λύση είναι να απέχει το ασφαλές ποσό των 10-20 μέτρων από τα υπόλοιπα σπίτια. Θέλει όμως και το κοινωνικό prestige του Έλληνα που νομίζει ότι είναι Καλιφορνέζος. Ίσως μια Άνω Γλυφάδα να του ταίριαζε.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένας παρεξηγημένος καλλιτέχνης ο οποίος έχει ανάγκη την ησυχία του. Καμία άλλη περιοχή της Αθήνας δεν ανταποκρίνεται σε αυτές τις ανάγκες όπως η Καστέλα.

Ιχθύες

Επειδή υπεραναλύουν τα πάντα, έχουν ανάγκη από μία περιοχή που να τους εμπνέει καλλιτεχνικά ώστε να ασχολούνται με κάτι άλλο πέρα από τη σκέψη τους. Και να μην υπάρχει πολύ εύκολη πρόσβαση σε μπαρ όπου μπορεί να ξεφτιλιστεί για να ξεχάσει. Τι πιο καλλιτεχνικό και ήρεμο από το θρόισμα των φύλλων στο Ντράφι;

in2life.gr