Και το λέμε αυτό γιατί ο Σκορπιός είναι στο μυαλό όλων ο φόβος και ο τρόμος. Ακούνε Σκορπιό και αλλάζουν δρόμο, χώρα, μέχρι και… πλανήτη! Και τελικά άλλος έχει το όνομα, αλλά άλλοι έχουν την χάρη. Τα ζώδια που θα δεις παρακάτω, μπορούν να γίνουν πολύ πιο επικίνδυνα και θα την πατήσεις άσχημα γιατί δεν το περιμένεις…

ΙΧΘΥΕΣ

Νούμερο ένα στην λίστα και μάλιστα με διαφορά από τα άλλα. Ο Ιχθύς είναι ύπουλος. Είναι το ζώδιο εκείνο που το παίζει θύμα, ενώ ουσιαστικά είναι ο θύτης της υπόθεσης. Λέει ψέματα… Πολλά ψέματα και μπερδεύει πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να βγαίνει πάντα εκείνος «λάδι» και να ξεφορτώνεται ευθύνες και υποχρεώσεις.

Μεγάλο του ταλέντο είναι η χειραγώγηση των ανθρώπων. Κάνει συνεχόμενα επίκληση στο συναίσθημά σου, σε κάνει να τον λυπάσαι, να τον θεωρεί αδικημένο και ταλαιπωρημένο και στο τέλος στην φέρνει από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΥΓ: Σύμφωνα με έρευνες και εγκληματολογικά στοιχεία, οι Ιχθύες είναι το ζώδιο με τους περισσότερους serial killers. Μάλιστα πολλοί από αυτούς δεν “πιάστηκαν” ποτέ. Ουπς… (Διαβάστε επίσης: Tα 3 πιο φιλοχρήματα ζώδια)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εδώ μιλάμε για μια περίπτωση ανθρώπου που είναι αυτό που λέμε «πολύ λάδι και από τηγανίτα τίποτα».  Ο Υδροχόος θα σε εκθέσει με την συμπεριφορά του πολύ άσχημα.

Θα σε ξεσηκώσει, θα σου «φουσκώσει» το κεφάλι με διάφορες ιδέες και όταν θα έρθει η στιγμή να βγει μπροστά και να υπερασπιστεί τις απόψεις του και τις αποφάσεις του, θα κάνει πίσω και θα αφήσει εσένα να βγάλεις το φίδι από την τρύπα.

Και θα έχει και το θράσος να σου πει μετά… «λάθος κατάλαβες, εγώ άλλα εννοούσα. Δική σου επιλογή ήταν». (Διαβάστε επίσης: Τα πιο ισχυρά και δυνατά ζώδια και τα κρυφά πλεονεκτήματά που διαθέτουν)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι… ότι να ’ναι (που θα έλεγε και ο Αργυρός). Ακριβώς αυτή του η απερισκεψία και η επιπολαιότητα είναι που θα σε κάνουν να τρέχεις και να μη φτάνεις.

Δεν κάνει κάτι επίτηδες, από κακή πρόθεση κτλ αλλά με τη στάση του μπορεί να σε εκθέσει και φυσικά -όπως και ο Υδροχόος- να σε αφήσει να βγάλεις εσύ τα κάστανα από την φωτιά και να σώσεις ό,τι σώζεται και… αν σώζεται πάντα! (Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια ως οι χειρότεροι άντρες σύντροφοι)

ΖΥΓΟΣ

Ο λύκος μεταμορφωμένος σε πρόβατο! Σοκαρίστηκες; Κακώς… Ο Ζυγός είναι ο άνθρωπος εκείνος, που θέλει να τα έχει καλά με όλους. Δε θα τσακωθεί ποτέ, δε θα διαφωνήσει ποτέ και μονίμως θα φροντίζει να έχει τα νώτα του καλυμμένα (θα λέγαμε το πωπουδάκι του, αλλά με τους καθηγητές του savoir vivre δεν τα βάζεις, χαχαχα).

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σε κάθε στραβή είναι ο μόνος που θα βγει στον αφρό χωρίς καμία απώλεια. Μπορεί οι υπόλοιποι να υποστούν τα χίλια μύρια, ο Ζυγός όμως θα βγαίνει από τις καταστάσεις αλώβητος και χαμογελαστός!  

ΥΓ: Προσπάθησε να τον πειράξεις ή να του κάνεις κακό… Σε προκαλούμε! Θα εύχεσαι να είχες απέναντί σου έναν Σκορπιό και να παρακάλαγες για το έλεός του. Ο Ζυγός, αν επιτεθεί (σπάνιο φαινόμενο), μπορεί να γίνει πολύ -μα πολύ-επικίνδυνος. (Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που είναι φίδια στη συμπεριφορά τους)

astrology.gr / Image by prettysleepy1 from Pixabay