Τι είναι η Τέταρτη Διάσταση μέσα από την οποία θα περάσουμε
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν να κινείσαι με την ταχύτητα του φωτός; Σύμφωνα με ορισμένες θεωρίες, αν μπορούσαμε να επιταχύνουμε σε τέτοια ταχύτητα, θα αρχίζαμε να αφήνουμε πίσω τις γνωστές πραγματικότητες του κόσμου μας και να εισχωρούμε σε ένα βασίλειο καθαρής ενέργειας και φωτός. Λέγεται ότι με αυτή την ταχύτητα, θα περνούσαμε από τις συχνότητες του φάσματος του λευκού φωτός, υπερβαίνοντας την τρέχουσα κατανόηση του χώρου και του χρόνου.

Αλλά τι σχέση έχει αυτό με τις φωτεινές υπερβατικές οντότητες; Λοιπόν, σύμφωνα με ορισμένες πεποιθήσεις, αυτές οι οντότητες είναι σε θέση να διατηρήσουν την ενεργειακή τους συνοχή στη συχνότητα του λευκού φωτός, επιτρέποντάς τους να γίνουν ορατές σε εμάς ως όντα που φέρουν φως. Κάποιοι φτάνουν στο σημείο να τους αποκαλούν θεούς.

Διαβάστε επίσης: 4η Διάσταση: Είναι η Διάσταση των Θεών;

Το βιβλίο “Η Υπέρτατη Μύηση” του Γεράσιμου Καλογεράκη, με σχετικές αναφορές, θα μπορούσε να γίνει μια αφετηρία για παρόμοιες σκέψεις και προβληματισμούς αλλά και έμπνευσης, όπως αυτές που ακολουθούν: Στη συνέχεια, θα προσεγγίσουμε τον κόσμο αυτό μέσα από μία διαφορετική οπτική γωνία: του γράφοντα.

Πέρα ​​από την τρέχουσα κατανόησή μας

Φανταστείτε ότι συναντάτε ένα τέτοιο ον, που λάμπει από την καθαρή ενέργεια του φάσματος φωτός. Τι είδους γνώση και σοφία θα μπορούσαν να κατέχουν; Τι είδους δύναμη θα μπορούσαν να ασκήσουν; Είναι μια συναρπαστική ιδέα που πρέπει να ληφθεί υπόψη και έχει αιχμαλωτίσει τη φαντασία πολλών για αιώνες.

Φυσικά, αυτές οι ιδέες είναι καθαρές εικασίες και έχουν τις ρίζες τους σε μύθους και θρύλους – ενώ θα μπορούσαν ενδεχομένως να αποδειχτούν και επιστημονικά σε κάποια πτυχή του επιστημονικού μέλλοντος.

Αλλά είναι ενδιαφέρον να σκεφτούμε την πιθανότητα ύπαρξης όντων σε ένα επίπεδο ενέργειας και συχνότητας πέρα ​​από την τρέχουσα κατανόησή μας. Ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων και μας αναγκάζει να αναθεωρήσουμε τη θέση μας στο σύμπαν.

Φωτεινές Υπερβατικές Οντότητες και Τέταρτη Διάσταση

Το εάν αυτές οι φωτεινές υπερβατικές οντότητες υπάρχουν πραγματικά ή όχι είναι θέμα προσωπικής πεποίθησης. Αλλά η ιδέα των όντων που υπάρχουν με την ταχύτητα του φωτός είναι μια ιδέα που προκαλεί σκέψη που μας καλεί να εξερευνήσουμε τα όρια της πραγματικότητάς μας.

Την κατάσταση αυτή, ορισμένες ομάδες ανθρώπων, την ονομάζουν “τέταρτη διάσταση”. Επιπλέον διατυπώνουν την πεποίθηση ότι με κάποιο τρόπο θα μπορούσαμε και εμείς να περάσουμε σε αυτή την διάσταση.

Διαβάστε επίσης: Πως είναι να ταξιδεύεις κοντά στην Ταχύτητα του Φωτός

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Πως θα μπορούσαμε να περάσουμε μέσα από την τέταρτη διάσταση; Ενδεχομένως θα μπορούσε να γίνει με την βοήθεια των φωτοφόρων όντων ή γλιστρώντας ο πλανήτης μας σε μια ρωγμή του χωροχρόνου ή άλλους τρόπους.

Ας υποθέσουμε ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Αν το αποτύπωμα των όντων από την “4η διάσταση” στο δικό μας κόσμο είναι το φως που φέρουν, θα πρέπει να αναρωτηθούμε ποιο θα είναι το δικό μας αποτύπωμα στον κόσμο τους, στον κόσμο που πηγαίνουμε της τέταρτης διάστασης, με πρώτη ερώτηση αν θα μπορούσαμε να επιζήσουμε.

Πώς θα έμοιαζε το δικό μας αποτύπωμα στον κόσμο τους

Η ιδέα των όντων από την «4η διάσταση» που αφήνουν ένα αποτύπωμα στον κόσμο μας μέσω του φωτός που φέρνουν είναι μια συναρπαστική ιδέα για να συλλογιστούμε. Ανοίγει μια ολόκληρη σφαίρα ερωτήσεων και δυνατοτήτων, μία από τις οποίες είναι πώς θα έμοιαζε το δικό μας αποτύπωμα στον κόσμο τους.

Αν υποθέσουμε ότι αυτά τα όντα υπάρχουν σε μια διάσταση πέρα ​​από τη δική μας, τότε δεν είναι τραβηγμένο να αναρωτηθούμε τι είδους αντίκτυπο θα είχαμε στον κόσμο τους αν επρόκειτο να αλληλεπιδράσουμε μαζί τους. Θα άφηνε σημάδια η παρουσία μας και, αν ναι, ποια μορφή θα είχε;

Θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε;

Το πρώτο ερώτημα που έρχεται στο μυαλό είναι αν θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε ή όχι στη διάστασή τους. Εάν επρόκειτο να τολμήσουμε στην 4η διάσταση, τα φυσικά μας σώματα θα μπορούσαν να αντέξουν τις συνθήκες εκεί; Θα μπορούσαμε να αντιληφθούμε και να αλληλεπιδράσουμε με τα όντα που κατοικούν σε αυτό το βασίλειο ή θα ήμασταν εντελώς έξω από το στοιχείο μας;

Διαβάστε επίσης: Τι θα Συμβεί κατά την Μετάβαση στην Τέταρτη Διάσταση

Αν υποθέσουμε ότι θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε στην 4η διάσταση, τι είδους αποτύπωμα θα αφήναμε πίσω μας; Θα εκλαμβάνονταν οι πράξεις και η παρουσία μας ως φως, όπως πιθανό να συμβαίνει σε αυτά στον κόσμο μας; Ή θα εκδηλωνόταν ο αντίκτυπός μας με εντελώς διαφορετικό τρόπο; Ίσως οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας να ακτινοβολούσαν στην 4η διάσταση, αφήνοντας ένα αποτύπωμα που είναι εντελώς μοναδικό στο δικό μας είδος.

Η ιδέα του αποτυπώματός μας στην 4η διάσταση ανοίγει μια εντελώς νέα σφαίρα δυνατοτήτων και ερωτημάτων. Μας προκαλεί να σκεφτούμε πέρα ​​από τα όρια της δικής μας πραγματικότητας και να εξετάσουμε τον αντίκτυπο που θα μπορούσαμε να έχουμε σε όντα από ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο ύπαρξης.

Μια ιδέα που προκαλεί σκέψη

Τελικά, η έννοια του αποτυπώματός μας στην 4η διάσταση είναι μια ιδέα που προκαλεί σκέψη και ενδιαφέρον. Θα πρέπει να αναλογιστούμε την απεραντοσύνη του σύμπαντος και τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με όντα που υπάρχουν πέρα ​​από τη δική μας κατανόηση. Υπάρχουν τόσα πολλά για το σύμπαν που δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα, και εξάπτει τη φαντασία να εξετάσουμε τις ατελείωτες δυνατότητες που βρίσκονται πέρα ​​από τη δική μας διάσταση.

Την επόμενη φορά που θα κοιτάξετε τον νυχτερινό ουρανό και θα αναρωτηθείτε για τα μυστήρια του σύμπαντος, σκεφτείτε την πιθανότητα να κινούνται όντα με την ταχύτητα του φωτός, που υπάρχουν πέρα ​​από τους γνωστούς μας ορίζοντες της πραγματικότητας.

Επίσης, αφιερώστε μερικές σκέψεις για το αν θα μπορούσατε να γίνετε σαν κι αυτά. Και κάτι ακόμα: αν ερχόσαστε σε επαφή με όντα που έχουν αποτύπωμα το φως, πως θα σας έβλεπαν αυτά, με ποιο αποτύπωμα;

diadrastika