Γερ. Καλογεράκης. Τι είναι η Τέταρτη Διάσταση μέσα από την οποία θα περάσουμε

Πολλοί μιλούν για “ανάληψη” μιας βυθισμένης στον υλισμό και τον σκοταδισμό ανθρωπότητας των 7 δις στην 5η διάσταση. Καλόν είναι να ξέρουμε τι είναι η 4η διάσταση, αφού όπως ισχυρίζονται, θα την προσπεράσουμε χωρίς να κάνουμε στάση..

Η 4η ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Για να αντιληφθούμε τη διάσταση αυτή θα πρέπει οι πλανήτες και το ηλιακό μας σύστημα να κινούνται με την ταχύτητα του φωτός. Τότε, καθώς η ταχύτητα μας θα επιταχύνεται, θα αρχίσουμε να περνάμε από τις συχνότητες του φάσματος του λευκού φωτός.

Οι πραγματικότητες παίρνουν τα χρώματα της ίριδος (φαινόμενο Doppler) και καθώς περνάμε μέσα από αυτές, βλέπουμε γύρω μας μόνον κόκκινα, κίτρινα, πράσινα, γαλάζια και τα άλλα χρώματα και πάντα μόνον ένα χρώμα, αυτό της συχνότητας μέσα από την οποία κινούμαστε. Όταν διαπεράσουμε τη συχνότητα του ιώδους(βιολετί), εξερχόμαστε από τον γνωστό ορίζοντα πραγματικοτήτων και εισερχόμαστε σε άλλες διαστάσεις.

Η συχνότητα αυτή είναι η μικρότερη και την χρησιμοποιούν οι φωτεινές υπερβατικές οντότητες για να εισέρχονται στον δικό μας τρισδιάστατο χώρο. Στην συχνότητα αυτή διατηρούν την ενεργειακή τους συνοχή και γίνονται ορατές σαν φωτοφόρα όντα.

Διαβάστε επίσης: 4η ΔΙΑΣΤΑΣΗ: Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ με τους Μάνο Δανέζη και Στράτο Θεοδοσίου (video)

Για να αποτρέψουν τους πιστούς από την επικοινωνία με τις οντότητες αυτές, πρόσθεσαν στην Καινή Διαθήκη “ο σατανάς μπορεί να μεταμορφωθεί σε άγγελο φωτός για να σας εξαπατήσει”, ενώ οι σκοτεινές οντότητες και οι αποστάτες δεν μπορούν να γίνουν ποτέ φωτεινές οντότητες. Διαλύονται από την ένταση του φωτός.

[“Η Υπέρτατη Μύηση”, Εκδόσεις “Δίον” Θεσσαλονίκη]
Nicos Kastanias

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.