Image by AI generator from Canva

ΔΕΝ είναι ΤΥΧΑΙΟ που Επέλεξαν ΑΥΤΟΝ τον Αστεροειδή να Προσγειωθούν οι Γιαπωνέζοι Επάνω του

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πρόσφατα η ιαπωνική διαστημική υπηρεσία (JAXA) έστειλε το Hayabusa-2 στο διάστημα, προκειμένου να συναντήσει έναν αστεροειδή που έχει την μικρή και σύντομη ονομασία Ryugu.

Επάνω του θα προσγειωνόντουσαν -όπως και έγινε επιτυχώς- δύο μικρά rover με σκοπό να εξερευνήσουν την επιφάνεια του αστεροειδούς -αλλά όχι μόνο αυτό.

Όλα αυτά είναι θεμιτά, στα πλαίσια της εξερεύνησης του διαστήματος. Ωστόσο, φαίνεται να είναι αρκετά παράξενη η επιλογή του συγκεκριμένου διαστημικού βράχου. Ο λόγος; Το σχήμα του…

Αν και όλοι οι αστεροειδείς έχουν το λεγόμενο “σχήμα πατάτας”, δηλαδή μία ακανόνιστη μορφή, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο σχήμα, ο Ryugu δείχνει να έχει το σχήμα το “διαμαντιού”. Έχει γωνίες οι οποίες φαίνεται να είναι πολύ αρμονικά δεμένες μεταξύ τους, ενώ γενικότερα υπάρχει μία συμμετρία στον βράχο – κάτι που δεν θα έπρεπε να συνέβαινε.

Ένα βαθούλωμα, το οποίο θα μπορούσε να είναι ένας κρατήρας, ακόμα και αυτός φαίνεται να έχει ένα παράξενο εξαγωνικό σχήμα.

Άραγε, λοιπόν, είναι προφανές ότι δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή αυτού του αστεροειδή. Όλα αυτά κίνησαν την περιέργεια στους Γιαπωνέζους.

Είναι, όμως, φυσιολογικό ένα τόσο αφύσικο σχήμα, ή μπορεί να είναι τεχνητό από ένα ανώτερο πολιτισμό που το έφτιαξε και το έστειλε ως ιχνηλάτη με προσωπικό στο εσωτερικό του;

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί με πολλές φωτογραφίες για να σχηματίσετε καλύτερη εικόνα από τα παραπάνω λεγόμενα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

LOOKS ARTIFICIAL: Japan Hiding Truth Of Asteroid Landing?

diadrastika / Image by AI generator from Canva