Τι να Κάνεις Αν σε Καρφώνει στα Μάτια (video)

Τι να Κάνεις Αν σε Καρφώνει στα Μάτια

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Νιώθεις ντροπαλός όταν μία γυναίκα ρίχνει την ματιά της επάνω σου; Λοιπόν, άκου να δεις. Αυτό συμβαίνει και στον καλύτερο τύπο, ακόμη και αν είναι σίγουρος για τον εαυτό του. Αλλά, είναι ευκολότερο να κερδίσεις σε οποιοδήποτε παιχνίδι όταν γνωρίζεις τους κανόνες, σωστά; Το ίδιο ισχύει και στο φλερτ.

Για να φτάσεις και να κερδίσεις αυτό που θέλεις, είναι σημαντικό να το επιθυμείς και να το θέλεις και, φυσικά, να θέλεις να ανταποκριθείς σε μία μία γυναίκα που κάθετε κάπου απέναντι και έχει καρφώσει το βλέμμα της επάνω σου ή σου ρίχνει κλεφτές ματιές.

Αν νομίζεις ότι θα σε ενδιέφερε να κάνεις κάτι, αλλά ντρέπεσαι, κολλάς, ή δεν είσαι αρκετά σίγουρος, τότε, δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε μερικές συμβουλές – αλλά μην μείνεις μόνο σε αυτές.

Μερικά καλά σημάδια ότι και εκείνη δείχνει ένα ενδιαφέρον για σένα, είναι όταν μετακινεί το βλέμμα της ανάμεσα σε σένα και κάποιο αντικείμενο και μετά πάλι σε σένα. Όταν διατηρεί την επαφή με τα μάτια για περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο και, προφανώς, όταν χαμογελά ενώ σε κοιτά.

Μόλις αντιληφθείς κάτι από όλα αυτά, μάλλον είναι καιρός να την κοιτάξεις και εσύ. Κάνε το άμεσα. Μην διστάσεις, μην αργήσεις, κάντο γρήγορα, αλλιώς μπορεί να πιστεύει ότι δεν σε ενδιαφέρει και να στρέψει σε άλλον το βλέμμα και την προσοχή της.

Με το βλέμμα σου δώσε της να καταλάβει ότι την παρατήρησες και ότι δεν θα σε πείραζε να την γνώριζες καλύτερα και από πιο κοντά.

Από τη στιγμή αυτή ξεκινάει ένα παιχνίδι με τα μάτια. Συνεχίστε να κοιτάζετε ο ένας τον άλλο σαν να έχετε μια σιωπηρή συζήτηση. Το πιο σημαντικό είναι να της στείλεις το σωστό μήνυμα, ότι δηλαδή είσαι ένας ενήλικος με μεγάλη σιγουριά που ξέρει ακριβώς τι θέλει και τι ζητάει από την ζωή του και κατ’ επέκταση από την ίδια.

Στην συνέχεια, σήκω. Μην στέκεσαι. Σήκω. Ίσια πλάτη, ψηλά το κεφάλι, ένα χαμόγελο και πλησίασε την κοπέλα. Τώρα που έφτασες και στέκεσαι δίπλα της, έχει έρθει η ώρα να πεις κάτι. Σκέψου ότι είναι η ευκαιρία να κάνεις το μεγάλο άνοιγμα και από το παιχνίδι των ματιών να περάσεις το παιχνίδι των λέξεων. Πρέπει να πεις κάτι.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Προσπάθησε να μην μπερδευτείς και με κάθε τρόπο απέφυγε να πεις κάτι ηλίθιο ή κλισέ. Δες και το βίντεο που ακολουθεί για να μάθεις περισσότερα:

4 πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν ένα κορίτσι σας κοιτάζει

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

4 Things to Do When a Girl Looks at You

diadrastika.com

loading...