Ομιλίες εξωγήινων και μουσική εντοπίστηκαν στον Κρόνο που μπορούμε να ακούσουμε, σύμφωνα με ισχυρισμούς (video)

[10/09/2018 - 09:51]

Ομιλίες εξωγήινων και μουσική εντοπίστηκαν στον Κρόνο που μπορούμε να ακούσουμε, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μυστηριώδη ραδιοκύματα που συλλέχθηκαν από έναν ανιχνευτή της NASA, ο οποίος ήταν σε τροχιά γύρω από τον Κρόνο, έχουν αναστατώσει πολύ κόσμο καθώς υποστηρίζεται ότι είναι “ομιλίες εξωγήινων” αλλά και “νότες” από κάποιο είδος μουσικής που ακούνε εκεί…

Το πρωτοποριακό διαστημικό σκάφος Cassini του διαστημικού οργανισμού της NASA έγινε το πρώτο σε τροχιά στον πλανήτη με τα δαχτυλίδια, τον Κρόνο. Όταν έφτασε εκεί, στο δεύτερο μεγαλύτερο του ηλιακού μας συστήματος, μετά τον Δία, κατέγραψε δεκάδες ραδιοκύματα.

Σύμφωνα με την dailystar.co.uk, ένα βίντεο από το YouTube επισημαίνει πως σε ένα αρχείο από τις 25 Ιουλίου 2004, ακούγεται κάτι σαν μία ομιλία, που πιθανόν να προέρχεται από ένα ον. Παράλληλα ακούγονται και κάτι σαν νότες μουσικής.

Μπορεί όλο αυτό να θυμίζει μέρος από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά το κανάλι επιμένει στους ισχυρισμούς του καθώς, όταν ο ήχος ενισχύθηκε ψηφιακά φαίνεται σαν να διακρίνονται κάποιο είδος εξωγήινης ομιλίας παρέα με πιθανές μουσικές νότες.

Πράγματι, ο Κρόνος εκπέμπει φυσικά ραδιοκύματα λόγω του ισχυρού μαγνητικού του πεδίου και όταν τα φορτισμένα σωματίδια επιταχύνονται μέσω του πεδίου, εκπέμπουν ραδιοκύματα που μπορεί να ακούγονται παράξενα στα αυτιά μας. Με το συνοπτικό αυτό σκεπτικό, οι επιστήμονες καταρρίπτουν ότι εκείνο που ακούγεται στο βίντεο είναι κάποιο είδος, ομιλίας, συνομιλίας, επικοινωνίας ή ακόμα και μουσικής στον Κρόνο και κατά συνέπεια ότι ο πλανήτης κατοικείται από νοήμονα όντα.

Ακούστε και εσείς οι ίδιοι από την express.co.uk  τους ήχους που προκαλούν τους ισχυρισμούς περί εξωγήινης “φλυαρίας” ή/και νότες μουσικής – και κρίνετε τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει:

Στην συνέχεια ακούστε και άλλους ήχους από τον Κρόνο για να έχετε μία καλύτερη εικόνα:

The Eerie Sounds Of Saturn

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ