Έτσι Γίνεται η Προπαρασκευή της ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ των Ανθρώπων από τα Ερπετοειδή

Έτσι Γίνεται η Προπαρασκευή της ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ των Ανθρώπων από τα Ερπετοειδή

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όταν έχουμε ένα χωράφι, το καλλιεργούμε, το σπέρνουμε, το ποτίζουμε, το φροντίζουμε και όταν οι καρποί είναι ώριμοι το θερίζουμε, επιλέγουμε τους καλύτερους και τους στέλνουμε προς κατανάλωση. Αυτοί είναι μία φυσιολογική διαδικασία που, όλοι λίγο πολύ την γνωρίζουμε.

Οι περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν το φαγητό τους χωρίς να συνειδητοποιούν την ποσότητα φυτοφαρμάκων που ψεκάζονται πραγματικά σε αυτό που έχει ήδη φτάσει στο πιάτο τους. Επίσης πολλοί δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι τα φυτοφάρμακα που ψεκάζονται σε πολλές καλλιέργειες είναι μέρος ενός “προγράμματος” που αρκετοί συνωμοσιογράφοι αποκαλούν ως “Συγκομιδή των Ανθρώπων”.

Ζιζανιοκτόνα ψεκάζονται, σχεδόν, σε όλα τα είδη καλλιεργειών, όπως στο σιτάρι, την βρώμη και σε πολλά άλλα είδη πρώτης ανάγκης στην διατροφή μας, αλλά και σε πολλά δευτερεύοντα. Πάρα πολλοί ακτιβιστές, κυρίως, από όλο τον κόσμο θεωρούν ότι κανένα από αυτά τα ζιζανιοκτόνα δεν πρέπει να χρησιμοποιεί κανείς και για κανένα λόγο. Ωστόσο οι ψεκασμοί συνεχίζονται σχεδόν σε όλα τα πράγματα που τρώμε. Γιατί γίνεται αυτό;

Αρκετά ζιζανιοκτόνα έχουν αναφερθεί ως πιθανοί καρκινογόνοι παράγοντες και ότι μπορούν να προκαλέσουν μια σειρά από πολλά προβλήματα υγείας σε όλους μας.

Υπάρχει ένα αυξανόμενο κίνημα έρευνας ενάντια σε αυτό ζήτημα, το οποίο πολλοί έχουν συνδέσει με πολύ περισσότερα πράγματα από ό,τι θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Καθώς, λέγεται, όχι μόνο προκαλεί βλάβη στο DNA μας, αλλά προκαλεί επίσης και γενετικές ανωμαλίες.

Αυτά τα ειδικά προϊόντα, μαζί με τους Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς, αυξάνονται και επεκτείνονται πολύ γρήγορα, σαν ένα τσουνάμι. Δεν συμβαίνει τώρα, αλλά ήδη από τη δεκαετία του ’80 και όσο περνούν τα χρόνια εξαπλώνεται με γεωμετρικούς ρυθμούς.

Πολλές χώρες στην ΕΕ έχουν απαγορεύσει τέτοιου είδους ψεκασμούς στις καλλιέργειες. Γίνεται προφανές, λοιπόν, ότι θα πρέπει να σταματήσουν οι ψεκασμοί με αυτά τα προϊόντα, είτε εισέρχονται παράνομα στις συγκεκριμένες χώρες, είτε χρησιμοποιούνται από άλλες που δεν τα απαγορεύουν. Όπως και να έχει, τουλάχιστον, μέχρι να διαλευκανθεί το ζήτημα των κατηγοριών που δέχονται τα συγκεκριμένα προϊόντα, δεν πρέπει για κανένα λόγο να χρησιμοποιούνται.

Πέρα από τα παραπάνω, υπάρχει και μία άλλη εκτίμηση, την οποία φυσικά δεν ασπάζονται οι σκεπτικιστές, οι μεγάλες εταιρείες που εμπορεύονται ή παρασκευάζουν αυτά τα προϊόντα καθώς και οι χώρες που επιτρέπουν την νόμιμη διακίνησή τους. Την βλέπουν ως μία μεγάλη θεωρία συνωμοσίας χωρίς κανένα υπόβαθρο – και μπορεί να είναι έτσι.

Σύμφωνα με αυτήν, όλοι οι ψεκασμοί που γίνονται στις καλλιέργειες, σε συνδυασμό με τους αεροψεκασμούς, που όλα καταλήγουν στην γη, στα φυτά και τα δέντρα, τα ζώα που εκτρέφονται για να έρθουν στο πιάτο μας, στην ατμόσφαιρα που αναπνέουμε, στον υδάτινο ορίζοντα και το νερό που πίνουμε, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία προετοιμασία και προπαρασκευή για την λεγόμενη Συγκομιδή των Ανθρώπων.

Άραγε, πόσο δίκιο μπορεί να έχουν όλοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι χρησιμοποιούνται αυτές οι ύπουλοι μέθοδοι για να βλάψουν τον άνθρωπο τον οποίο μετατρέπουν σε “τροφή”.

Η “Μεγάλη Συγκομιδή” είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες ως “The Final Harvest”, όμως αν και φαίνεται αρκετά πειστική για κάποιους, ενδέχεται να είναι μία μεγάλη πλάνη. Υποστηρίζει ότι η Γη είναι ένα μεγάλο χωράφι καλλιέργειας ανθρώπων.

Αυτοί που καλλιεργούν ανθρώπους, ανέβασαν το βιωτικό τους επίπεδο για να πληθύνουν, πέτυχαν την διάσπαση του ανθρώπινου πνεύματος για να διατηρηθεί ο έλεγχος και στην συνέχεια τους “φουσκώνουν” σαν γαλοπούλες, με όλα αυτά τα ακατάλληλα προϊόντα, προκειμένου να έτοιμοι για να “φαγωθούν” όταν έρθει η ώρα.

Αυτοί που τα κάνουν όλα αυτά, είναι οι λεγόμενοι “Άρχοντες“, τα “Ερπετοειδή” και γενικότερα τα όντα εκείνα που τρέφονται από εμάς με πολλούς και ποικίλους τρόπους.

Αν ισχύουν όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί, τότε το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Ωστόσο, δεν υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις. Μένει, λοιπόν, στον καθένα από εμάς, πρώτα να το αντιληφθεί και στην συνέχεια να το ψάξει και να το ερευνήσει. Εσείς, τι πιστεύετε για αυτή την θεωρία συνωμοσίας;

diadrastika.com

loading...