Καλλιτεχνική απόδοση απεικόνισης συγκομιδής ανθρώπων από εξωγήινους, photoshopped

Πως γίνεται η προπαρασκευή της Συγκομιδής των ανθρώπων από τα Ερπετοειδή

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Έχουμε ακούσει για συγκομιδή σιτηρών, αλλά περί Συγκομιδής των Ανθρώπων; Όταν έχουμε ένα χωράφι, το καλλιεργούμε, το σπέρνουμε, το ποτίζουμε, το φροντίζουμε και τέλος το θερίζουμε. Επιλέγουμε τους καλύτερους καρπούς και τους στέλνουμε προς κατανάλωση. Αυτοί είναι μία φυσιολογική διαδικασία που, λίγο πολύ, όλοι την γνωρίζουμε.

Οι περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν το φαγητό τους χωρίς να συνειδητοποιούν την ποσότητα φυτοφαρμάκων που ψεκάζονται πραγματικά στην πρώτη ύλη, πριν φτάσει στο πιάτο τους. Ζιζανιοκτόνα μπορεί να βρίσκονται, σχεδόν, σε όλα τα είδη καλλιεργειών, όπως στο σιτάρι, την βρώμη και σε πολλά άλλα πρώτης ανάγκης στην διατροφή μας, αλλά και σε πολλά δευτερεύοντα.

Πάρα πολλοί ακτιβιστές, κυρίως, από όλο τον κόσμο θεωρούν ότι κανένα παρασιτοκτόνο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για κανένα λόγο, καθώς, λέγεται, όχι μόνο ότι προκαλεί βλάβη στο DNA μας, αλλά επίσης και γενετικές ανωμαλίες έως και καρκίνο. Πολλές χώρες στην ΕΕ έχουν απαγορεύσει τέτοιου είδους ψεκασμούς στις καλλιέργειες.

Πέρα από τα παραπάνω, υπάρχει και μία άλλη εκτίμηση. Πολλοί ισχυρίζονται ότι όλα αυτά είναι μέρος ενός “προγράμματος” που αρκετοί συνωμοσιογράφοι αποκαλούν ως “Συγκομιδή των Ανθρώπων”. Αυτή η θεωρία έχει πολλές επιρροές από και προς το Χόλυγουντ, την ποίηση, ακόμα και την metall δισκογραφία. Θεωρώ, όμως, ότι η βάση που έδωσε διαστάσεις στο θέμα είναι το βιβλίο Grey Aliens and the Harvesting of Souls: The Conspiracy to Genetically Tamper with Humanity (Γκρίζοι Εξωγήινοι και Συγκομιδή των Ψυχών: Η Συνωμοσία Γενετικής Παραβίασης της Ανθρωπότητας) του Nigel Kerner.

Ο ​​συγγραφέας και ανεξάρτητος δημοσιογράφος Νάιτζελ Κέρνερ είναι ο άνθρωπος που το 1997 εισήγαγε για πρώτη φορά την έννοια των εξωγήινων που είναι σήμερα γνωστοί ως Γκρίζοι (Greys). Μέσα από λογικοφανείς αναλύσεις, τους περιγράφει ως εξελιγμένα βιολογικά ρομπότ που δημιουργήθηκαν κάποτε από έναν άλλο εξωγήινο πολιτισμό. Έχουν έρθει στη Γη πριν μερικές χιλιετίες και εξακολουθούν να βρίσκονται εδώ. Γιατί; Η βασική τους επιδίωξη είναι να νικήσουν το θάνατο αποκτώντας, για αρχή, κάτι σαν κι αυτό που έχουν οι άνθρωποι: ψυχή. Οι Γκρίζοι προσπαθούν να το καταφέρουν μέσω της Συγκομιδής των Ανθρώπων αφού προηγηθεί η χειραγώγηση του ανθρώπινου DNA, με απώτερο στόχο τις ψυχές μας, ώστε να περάσουν στη διαχρονική σφαίρα του πνεύματος.

Ο Κέρνερ εξηγεί ότι ο γενετικός χειρισμός από τους Γκρίζους έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει από τη βιβλική εποχή, οπότε έχει οδηγήσει σε πολλά αρνητικά που μαστίζουν την ανθρωπότητα. Βία, απληστία, κακία και ρατσισμός, είναι μόνο μερικά από αυτά. Υποστηρίζει, ότι όλα αναπτύχθηκαν από αυτά τα κακόβουλα υβρίδια προκειμένου να προστατεύσουν τα γενετικά τους πειράματα από άλλες εξωγήινες φυλές εκτός της επιρροής τους.

Ωστόσο, παρά τον τίτλο του βιβλίου, ένα πολύ μικρό μέρος του αναφέρεται στους Γκρίζους εξωγήινους. Το υπόλοιπο είναι η αντίληψη του συγγραφέα για το πώς μπορεί να λειτουργεί το σύμπαν και πώς δημιουργήθηκε. Θα μπορούσε σχεδόν να ξεκινήσει τη δική του θρησκεία με αυτές τις ιδέες. Όμως, φαίνεται ότι αυτό το λίγο στάθηκε αρκετό για να επηρεάσει αρκετό κόσμο, οπότε με τον καιρό – και τη εξάπλωση των social media – να σχηματιστούν πλήθος από συνωμοσιογραφίες.

Σύμφωνα με κάποιες από αυτές, όλοι οι ψεκασμοί που γίνονται στις καλλιέργειες, σε συνδυασμό με τους αεροψεκασμούς, καταλήγουν στην γη, στα φυτά και τα δέντρα, τα ζώα που εκτρέφονται για να έρθουν στο πιάτο μας, στην ατμόσφαιρα και ιδιαιτέρως στον αέρα που αναπνέουμε, στον υδάτινο ορίζοντα και το νερό που πίνουμε. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία προετοιμασία και προπαρασκευή για την λεγόμενη Συγκομιδή των Ανθρώπων. Οι μεγάλες εταιρείες που εμπορεύονται ή παρασκευάζουν αυτά τα προϊόντα καθώς και οι χώρες που επιτρέπουν την νόμιμη διακίνησή τους, είναι συνειδητοί αυτουργοί σε όλο αυτό.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αυτοί που καλλιεργούν ανθρώπους προς βρώση, δηλαδή οι Γκρίζοι, ανέβασαν το βιωτικό τους επίπεδο για να πληθύνουν, πέτυχαν την διάσπαση του ανθρώπινου πνεύματος για να διατηρηθεί ο έλεγχος και στην συνέχεια τους “φουσκώνουν” σαν γαλοπούλες, με όλα αυτά τα ακατάλληλα προϊόντα, προκειμένου να είναι έτοιμοι για να “φαγωθούν” όταν έρθει η ώρα. Αυτοί που τα κάνουν όλα αυτά, είναι οι λεγόμενοι “Άρχοντες“, τα “Ερπετοειδή” που πρωταγωνιστούν σε πολλές τέτοιες ιστορίες και, φυσικά, οι Γκρίζοι αλλά και γενικότερα τα όντα εκείνα που τρέφονται από εμάς με πολλούς και ποικίλους τρόπους. Στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας δεν είμαστε εμείς, αλλά εκείνοι.

Άραγε, πόσο δίκιο μπορεί να έχουν όλοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι χρησιμοποιούνται αυτές οι ύπουλοι μέθοδοι για να βλάψουν τον άνθρωπο τον οποίο μετατρέπουν σε “τροφή”. Η “Μεγάλη Συγκομιδή” είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες ως “The Final Harvest”, όμως αν και φαίνεται αρκετά πειστική είναι πλεγμένη με δεισιδαιμονίες, θρησκοληψίες, εσχατολογικές δοξασίες. Η θεωρία της Συγκομιδής των Ανθρώπων, υποστηρίζει ότι η Γη είναι ένα μεγάλο χωράφι καλλιέργειας ανθρώπων. Όμως, για σκεφτείτε λίγο:

Αν πράγματι οι οποιοιδήποτε Γκρίζοι που θα ήθελαν να αποκτήσουν ψυχή, συγκεκριμένα των ανθρώπων, για ποιο λόγο να αλλοιώνουν το ανθρώπινο DNA, το σώμα, το υλικό δοχείο που περιέχει την ψυχή η οποία είναι κάτι ασώματο, που δεν έχει ύλη; Θα μου πείτε: “εξωγήινοι είναι, κάτι παραπάνω θα ξέρουν”. Σύμφωνοι, μόνο που δεν είναι απαραίτητο να εμβολιαστούμε με τις πεποιθήσεις του όποιου Κέρνερ. Μπορούμε να τις σεβαστούμε ως σκέψεις, ως θεωρίες, αλλά μέχρι εκεί.

Στον πλανήτη Γη, όλα γίνονται από τους ανθρώπους για το χρήμα. Οι Γκρίζοι του Νάιτζελ Κέρνερ δεν ενδιαφέρονται γι’ αυτό, αλλά για τις ψυχές. Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως κανείς εξωγήινος δεν ενδιαφέρεται για το ανθρώπινο χρήμα, ούτε για κάποιου είδους Συγκομιδή των Ανθρώπων. Χιλιάδες μαρτυρίες απαχθέντων από εξωγήινους – αν θέλουμε να τις εμπιστευτούμε – στην συντριπτική τους πλειοψηφία δείχνουν πως οι διαστημικοί επισκέπτες ενδιαφέρονται για την υγεία του πλανήτη μας και για την αναβάθμιση του ανθρώπου, την ελευθερία του νου, την διεύρυνση της συνείδησης.

Εκτιμώ πως, τελικά, η Συγκομιδή των Ανθρώπων δεν έχει να κάνει με την αλλοίωση του DNA, αλλά με την αλλοίωση του τρόπου σκέψης των ανθρώπων που έχουν την τάση να προσελκύονται από συναρπαστικές θεωρίες αλλά χωρίς να τις βάζουν κάτω και να ψάχνουν τις αδυναμίες τους. Είναι κι αυτός ένας τρόπος για να κινηθεί το χρήμα.

diadrastika / images by Kranich17, Pixaline, Wolfgang Eckert from Pixabay – photoshopped