Η Ινδία βρήκε εν ενεργεία εξωγήινη βάση ΑΤΙΑ στα Ιμαλάια και έλαβε μήνυμα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
με στοιχεία δημιουργικής σκέψης και φαντασίας*

Δεν συναντούμε συχνά τέτοιου είδους πληροφορίες που να συνοδεύονται από ένα καλό οπτικό υλικό. Τέτοιου είδους ειδήσεις δεν φτάνουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οπότε αποκτούν μία ιδιαίτερη αξία. Ας δούμε την φανταστική ιστορία που κυκλοφορεί:

Οι εκθέσεις εντατικών εχθροπραξιών μεταξύ εξωγήινων και των γήινων στρατιωτικών δυνάμεων Κίνας-Ινδίας από το 1998 διερευνώνται από ερευνητές στην περιοχή. Πολλοί άνθρωποι στις αγροτικές περιοχές φοβούνται τα περίεργα σκάφη που ταξιδεύουν στον ουρανό την ημέρα και τη νύχτα.

Οι κινεζικές στρατιωτικές δυνάμεις ενεργοποιήθηκαν για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία ότι τα παράξενα όντα από έναν άλλο κόσμο λειτουργούν μια μυστηριώδη βάση κοντά σε έναν τόπο που κατοικείται από αλλοδαπά όντα στο ορεινό τοπίο, κοντά στα ινδικά σύνορα.

Οι θωρακισμένες δυνάμεις του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού παρεμποδίστηκαν λόγω της τοπογραφίας της μεταβαλλόμενης γης που εμποδίζει την πρόοδό τους προς την υποτιθέμενη βάση.

Πάραυτα, κυκλοφόρησαν νέες αναφορές πως το Πολεμικό Ναυτικό της Κίνας έχει ξεκινήσει μια άτυπη συμμαχία με τις ναυτικές δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας και των Ηνωμένων Πολιτειών να υπερασπιστεί μία μάχη που απειλεί τα έθνη με διαστημικά προγράμματα σε γη, θάλασσα και κοντά στην τροχιάς της Γης.

Συνήθως, οι σκεπτικιστές όλα αυτά τα θεωρούν φανταστικά και φάρσες που κινούνται αποκλειστικά και μόνο στην σφαίρα της επιστημονική φαντασίας ή στην όρεξη κακοήθων ανθρώπων που διασκεδάζουν πίσω από την πλάτη όσων πιστεύουν τέτοιες ιστορίες. Καθώς, λοιπόν, δεν υπάρχουν επίσημες αναφορές, ας κρατήσουμε μία επιφύλαξη για όλα αυτά.

Ωστόσο φέρεται να δηλώθηκε από τον Venkata Gazdar, Υπουργό Άμυνας της Ινδίας:

Συνεργαζόμαστε με την Κίνα και τον ΟΗΕ για να συζητήσουμε πώς να χειριστούμε αυτή την εισβολή. Δεν θέλουμε οι άνθρωποι μας να ανησυχούν. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την απειλή από μια εξωγήινη κουλτούρα. Όμως, υπάρχει κάτι που αξίζει να αναφέρουμε καθώς κάνει την διαφορά. Μέσα στο μυαλό μας, εντυπώθηκε ένα τηλεπαθητικό μήνυμα από τους ενοίκους της βάσης, το οποίο παραδώσαμε στους υπεύθυνους του ΟΗΕ για να το μεταφέρουν σε όλον τον πληθυσμό της Γης. Είναι το εξής:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αντιληφθεί ο κάθε παραλήπτης ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί το μήνυμά μας. Ακόμα και αν αυτό δεν συμβεί άμεσα θα έχει ήδη προκληθεί μια κάποιου μεγέθους ρωγμή στην αντίληψη που έχουμε για την ζωή και την πραγματικότητα.

Το να προσκολλάται υπερβολικά κάποιος σε αυτά που αντιλαμβάνονται οι βασικές αισθήσεις του αποτελεί σοβαρή αιτία ψευδαίσθησης. Σήμερα, πολλοί άνθρωποι συνεχώς προσπαθούν να γεμίσουν γνώσεις, να κατανοήσουν και να ταξινομήσουν μπερδεμένες πληροφορίες από το παρελθόν, αναζητούν διαρκώς επιχειρήματα, αλλά ερμηνεύουν με βάση τα επιτρεπτά όρια της επιστήμης και της λογικής που από την φύση τους έχουν περιορισμένη έως και μηδενική έκταση ελευθερίας. Ωστόσο, το ξύπνημα όλων των αισθήσεων, εκείνων που ενυπάρχουν από τους αρχικούς προγόνους, πολλές χιλιάδες χρόνια πριν, μπορούν να οδηγήσουν τον κάθε άνθρωπο αλλά και όλους μαζί σε μία καλύτερη και καθαρότερη αντίληψη του Εαυτού, του Κόσμου και της Πραγματικότητας.

Μπορεί ή όχι να αληθεύουν όλα αυτά; Γιατί ο ΟΗΕ δεν μετέδωσε ποτέ αυτό το μήνυμα; Οι απόψεις διίστανται, ως προς το αν είναι αληθινό, ή αν το σκαρφίστηκε ο Ινδός Υπουργός Άμυνας. Στην περίπτωση που το μήνυμα είναι αληθινό, τότε αυτό σημαίνει πως τα όντα της βάσης δεν έχουν εχθρικές διαθέσεις και σκοπός τους είναι να ενθαρρύνουν τον συνολικό πληθυσμό της Γης να αναπτύξουν κοιμισμένες αισθήσεις, όπως η τηλεπάθεια, οι πνευματικές δυνάμεις κλπ. Όσο για την εξωγήινη βάση όλα βρίσκονταν σε ένα βίντεο που πλέον δεν υπάρχει, αλλά έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς τα πλάνα που συμπεριλαμβάνονταν σε αυτό θεωρούνταν από πολλούς ως αυθεντικά. Ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

*Η ιστορία είναι προϊόν μυθοπλασίας και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα. Βασίζεται σε κείμενα από το weekly world news που είναι μία σατυρική ιστοσελίδα καθώς και το παρακάτω βίντεο. Όσο για το μήνυμα που επικοινώνησαν οι εξωγήινοι, προέρχεται συνοπτικά μέσα από κάποια κείμενα και διδασκαλίες από την ανατολική φιλοσοφία, Ταό και Ζεν, από το βιβλίο Ο Δρόμος του Βουβαλιού, των εκδόσεων Αρχέτυπο.

India ha encontrado una base activa de OVNIS en el Himalaya

diadrastika / Image by Thomas Hartmann from Pixabay