Η Ινδία βρήκε εν ενεργεία εξωγήινη βάση ΑΤΙΑ στα Ιμαλάια, σύμφωνα με φήμες

Η Ινδία βρήκε εν ενεργεία εξωγήινη βάση ΑΤΙΑ στα Ιμαλάια, σύμφωνα με φήμες

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δεν συναντούμε συχνά τέτοιου είδους πληροφορίες που να συνοδεύονται από ένα καλό οπτικό υλικό. Τέτοιου είδους ειδήσεις δεν φτάνουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οπότε αποκτούν μία ιδιαίτερη αξία.

Ας δούμε την ιστορία που κυκλοφορεί:

Οι εκθέσεις εντατικών εχθροπραξιών μεταξύ εξωγήινων και των γήινων στρατιωτικών δυνάμεων Κίνας-Ινδίας από το 1998 διερευνώνται από ερευνητές στην περιοχή. Πολλοί άνθρωποι στις αγροτικές περιοχές φοβούνται τα περίεργα σκάφη που ταξιδεύουν στον ουρανό την ημέρα και τη νύχτα.

Οι κινεζικές στρατιωτικές δυνάμεις ενεργοποιήθηκαν για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία ότι τα παράξενα όντα από έναν άλλο κόσμο λειτουργούν μια μυστηριώδη βάση κοντά σε έναν τόπο που κατοικείται από αλλοδαπά όντα στο ορεινό τοπίο, κοντά στα ινδικά σύνορα.

Οι θωρακισμένες δυνάμεις του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού παρεμποδίστηκαν λόγω της τοπογραφίας της μεταβαλλόμενης γης που εμποδίζει την πρόοδό τους προς την υποτιθέμενη βάση.

Πάραυτα, κυκλοφόρησαν νέες αναφορές πως το Πολεμικό Ναυτικό της Κίνας έχει ξεκινήσει μια άτυπη συμμαχία με τις ναυτικές δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας και των Ηνωμένων Πολιτειών να υπερασπιστεί μία μάχη που απειλεί τα έθνη με διαστημικά προγράμματα σε γη, θάλασσα και κοντά στην τροχιάς της Γης.

Συνήθως, οι σκεπτικιστές όλα αυτά τα θεωρούν φανταστικά και φάρσες που κινούνται αποκλειστικά και μόνο στην σφαίρα της επιστημονική φαντασίας ή στην όρεξη κακοήθων ανθρώπων που διασκεδάζουν πίσω από την πλάτη όσων πιστεύουν τέτοιες ιστορίες. Καθώς, λοιπόν, δεν υπάρχουν επίσημες αναφορές, ας κρατήσουμε μία επιφύλαξη για όλα αυτά.

Ωστόσο φέρεται να δηλώθηκε από τον Υπουργό Άμυνας της Ινδίας:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Συνεργαζόμαστε με την Κίνα και τον ΟΗΕ για να συζητήσουμε πώς να χειριστούμε αυτή την εισβολή. Δεν θέλουμε οι άνθρωποι μας να ανησυχούν. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να περιλάβουμε αυτή την απειλή από μια εξωγήινη κουλτούρα.

Μπορεί ή όχι να αληθεύουν όλα αυτά; Αν και οι απόψεις διίστανται, ένα βίντεο που πλέον δεν υπάρχει, έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς τα πλάνα που συμπεριλαμβάνονταν σε αυτό θεωρούνταν από πολλούς ως αυθεντικά. Ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

India ha encontrado una base activa de OVNIS en el Himalaya

https://youtu.be/BjbptLfuetE

diadrastika.com

loading...