Η Ινδία Βρήκε Εν Ενεργεία Εξωγήινη Βάση ΑΤΙΑ στα Ιμαλάια (video)

[29/09/2018 - 15:25]

Η Ινδία Βρήκε Εν Ενεργεία Εξωγήινη Βάση ΑΤΙΑ στα Ιμαλάια

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δεν συναντούμε συχνά τέτοιου είδους πληροφορίες που να συνοδεύονται από ένα καλό οπτικό υλικό. Τέτοιου είδους ειδήσεις δεν φτάνουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οπότε αποκτούν μία ιδιαίτερη αξία.

Ας δούμε την ιστορία που κυκλοφορεί:

Οι εκθέσεις εντατικών εχθροπραξιών μεταξύ εξωγήινων και των γήινων στρατιωτικών δυνάμεων Κίνας-Ινδίας από το 1998 διερευνώνται από ερευνητές στην περιοχή. Πολλοί άνθρωποι στις αγροτικές περιοχές φοβούνται τα περίεργα σκάφη που ταξιδεύουν στον ουρανό την ημέρα και τη νύχτα.

Οι κινεζικές στρατιωτικές δυνάμεις ενεργοποιήθηκαν για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία ότι τα παράξενα όντα από έναν άλλο κόσμο λειτουργούν μια μυστηριώδη βάση κοντά σε έναν τόπο που κατοικείται από αλλοδαπά όντα στο ορεινό τοπίο, κοντά στα ινδικά σύνορα.

Οι θωρακισμένες δυνάμεις του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού παρεμποδίστηκαν λόγω της τοπογραφίας της μεταβαλλόμενης γης που εμποδίζει την πρόοδό τους προς την υποτιθέμενη βάση.

Πάραυτα, κυκλοφόρησαν νέες αναφορές πως το Πολεμικό Ναυτικό της Κίνας έχει ξεκινήσει μια άτυπη συμμαχία με τις ναυτικές δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας και των Ηνωμένων Πολιτειών να υπερασπιστεί μία μάχη που απειλεί τα έθνη με διαστημικά προγράμματα σε γη, θάλασσα και κοντά στην τροχιάς της Γης.

Συνήθως, οι σκεπτικιστές όλα αυτά τα θεωρούν φανταστικά και φάρσες που κινούνται αποκλειστικά και μόνο στην σφαίρα της επιστημονική φαντασίας ή στην όρεξη κακοήθων ανθρώπων που διασκεδάζουν πίσω από την πλάτη όσων πιστεύουν τέτοιες ιστορίες. Καθώς, λοιπόν, δεν υπάρχουν επίσημες αναφορές, ας κρατήσουμε μία επιφύλαξη για όλα αυτά.

Ωστόσο φέρεται να δηλώθηκε από τον Υπουργό Άμυνας της Ινδίας:

Συνεργαζόμαστε με την Κίνα και τον ΟΗΕ για να συζητήσουμε πώς να χειριστούμε αυτή την εισβολή. Δεν θέλουμε οι άνθρωποι μας να ανησυχούν. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να περιλάβουμε αυτή την απειλή από μια εξωγήινη κουλτούρα.

Μπορεί ή όχι να αληθεύουν όλα αυτά; Αν και οι απόψεις διίστανται, το βίντεο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς τα πλάνα που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό θεωρούνται από πολλούς ως αυθεντικά:

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

India ha encontrado una base activa de OVNIS en el Himalaya

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ