Η Εκκλησία Μπλοκάρει τον Πούτιν στον Πόλεμο Κατά των Ανουνάκι

Μία παράξενη είδηση βλέπει το φως της δημοσιότητας, την οποία ο καθένας μπορεί να την κατατάξει στα Fake News ή να πει ότι πρόκειται για μπούρδες. Επίσης, πολλοί μπορεί να ισχυριστούν ότι πρόκειται για αληθινά γεγονότα. Αυτά όλα, τα αφήνουμε στην κρίση του καθενός.

Διαβάζουμε, λοιπόν, στο someonesbones.com πως για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, ένας θρησκευτικός ηγέτης κατηγορεί τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ότι διεξάγει άσκοπους πολέμους κατά των εξωγήινων που επισκέπτονται τον πλανήτη μας.

Τον Αύγουστο, το Βατικανό διέταξε τον Πούτιν να σταματήσει αμέσως τη σύγκρουση με τους Ανουνάκι, τους οποίους ο Πάπας Φράνσις περιέγραψε ως φυλή αγαθών που θα μπορούσαν να δώσουν θαυματουργά δώρα στην ανθρωπότητα, αν ο Πούτιν δεν είχε επιτεθεί εναντίον τους, προκαλώντας άσκοπα την οργή τους.

Πρόσφατα, ο Αρχιεπίσκοπος Ivan Jurkovič της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας φέρεται να χαρακτήρισε τον Πούτιν ως προδότη και ότι εξαγριώνει μία ακόμη φυλή «ουράνιων επισκεπτών», εκείνη των Blue Avians.

Λέγεται πως πριν από μερικές εβδομάδες, μέλη των Blue Avians έκαναν μια απρόκλητη επίθεση στο παραθαλάσσιο χωριό Khalaktyrsky στη χερσόνησο της Kamchatka, όταν ήρθαν από το τον ουρανό και απήγαγαν μισή δωδεκάδα ανθρώπων που έκαναν ηλιοθεραπεία στην παραλία, σύμφωνα με μια διαβαθμισμένη έκθεση του Υπουργείου Άμυνας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Jurkovič έλαβε προφανώς αυτές τις πληροφορίες που επιβεβαιώνουν την αυθεντικότητα της έκθεσης, αλλά δήλωσε ότι ο Πούτιν έκανε την επίθεση, και όχι οι Blue Avians.

Τα παρακάτω προέρχονται από τη Martha Ermakova, Ρωσίδα ερευνήτρια του παραφυσικού και μέντιουμ, αφού προηγουμένως είχε συνδεθεί με το FSB.

“Ο θυμός του Jurkovič είναι δικαιολογημένος επειδή ο Πρόεδρος Πούτιν μας βυθίζει σε μάχες που δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Οι Blue Avians ήρθαν να βοηθήσουν, και αυτό το κατέστρεψε. Στα μέσα Αυγούστου, ένας απεσταλμένος των Blue Avian έφτασε στο Κρεμλίνο για να μιλήσει στον Πούτιν. Όπως ανέφερε ο Πάπας Φράνσις, είπε στον Πούτιν να σταματήσει να αγωνίζεται κατά των Ανουνάκι. Είπε ότι ο Πούτιν παραλίγο να μετατρέψει μια περιφερειακή σύγκρουση σε παγκόσμια. Ο εκπρόσωπος των Blue Avian είπε ότι ο λαός του ήταν διατεθειμένος να διαιτητεύσει την ειρήνη είτε να ασχοληθεί με τους Ανουνάκι, αλλά μόνο εάν ο Πούτιν μαζέψει τα επιθετικά σκυλιά του. Αλλά δεν πήγε καλά», εξήγησε η Ermakova.

Είπε ότι ο Πούτιν διέταξε έναν Προεδρικό Λειτουργό να εκτελέσει τον απεσταλμένο της Blue Avian. Ο φρουρός πυροβόλησε τον εξωγήινο επισκέπτη ανάμεσα στα μάτια και το πλάσμα εξέπεμψε μια ψηλότατη φωνή, που έσπασαν τα αλεξίσφαιρα τζάμια από  τα παράθυρα, πριν καταρρεύσει στο έδαφος.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

“Η επίθεση στην παραλία Καμτσάτκα ήταν αντίποινα για την τρέλα του Πούτιν”, δήλωσε η Ermakova. “Τώρα αντί ενός εχθρού, έχουμε δύο”.

Ωστόσο, ο πρώην πράκτορας της KGB Strelnikov Isaac Stepanovich είπε ότι το σκηνικό της εκτέλεσης είναι ένα τεράστιο κατασκευασμένο ψέμα και ότι κανένας απεσταλμένος των Blue Avian δεν είχε ζητήσει ποτέ συμβούλιο με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι σκόπιμα διασπείρεται αυτού του είδους η προπαγάνδα, καθώς ούτε το περιστατικό στην παραλία είναι αληθινό.

Όποια και αν είναι η αλήθεια, ας κρατήσουμε μία επιφύλαξη για όλα αυτά.

diadrastika / Image by Willgard Krause from Pixabay