διαστημόπλοιο και στο βάθος μέρος της Γης

Η Εκκλησία μπλοκάρει πόλεμο κατά των Ανουνάκι
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο φαντασίας, με στοιχεία δημιουργικής γραφής

Σε έναν κόσμο που μαστίζεται από χάος και αναταραχή, μια απαίσια δύναμη γνωστή ως Ανουνάκι αναδύθηκε από τα βάθη του σύμπαντος. Η βασιλεία του τρόμου τους, τροφοδοτούμενη από την ακόρεστη πείνα τους για εξουσία και κυριαρχία, απείλησε να γονατίσει την ανθρωπότητα. Ωστόσο, μέσα στην απόγνωση, αναδύθηκε ένας φάρος ελπίδας: η Εκκλησία.

Οι Εκκλησίες ενώνουν τις δυνάμεις τους

Οι αρχηγοί και οι ηγέτες πολλών κρατών και χωρών, έμοιαζαν πανικόβλητοι. Ακόμα και οι πρόεδροι των αποκαλούμενων υπερδυνάμεων, φάνηκαν πολύ μικροί για να αντιμετωπίσουν τον διαστημικό εχθρό.

Καθώς η λαβή των Ανουνάκι έσφιγγε, οι ηγέτες των Εκκλησιών συγκέντρωσαν τους οπαδούς τους, προτρέποντάς τους να ενωθούν ενάντια σε αυτόν τον τρομερό εχθρό.

Αναγνωρίζοντας το μέγεθος της απειλής, θρησκευτικοί ηγέτες από διαφορετικές θρησκείες παραμερίζουν τις διαφορές τους και ενώνουν τις δυνάμεις τους. Μαζί, σχημάτισαν μια τρομερή συμμαχία, τις Ενωμένες Εκκλησίες ή απλά Εκκλησία, συνδυάζοντας τη δύναμη των πεποιθήσεών τους με την ακλόνητη αποφασιστικότητα.

Αρχαία τελετουργικά και ξόρκια

Βαθιά μέσα στα αρχεία της Εκκλησίας, αρχαία ειλητάρια και ιερά κείμενα κρατούσαν μυστικά, ξεχασμένα από καιρό από τον κόσμο.

Οι θρύλοι μιλούσαν για μια εποχή που παλαιότερες παραδοσιακές θρησκείες είχαν αντιμετωπίσει τους Ανουνάκι ή παρόμοιες εχθρούς πέρα από τη Γη, στο παρελθόν και, τελικά, είχαν επικρατήσει.

Αυτά τα κείμενα αποκάλυψαν αρχαία τελετουργικά και ξόρκια, εν δυνάμει ικανά να μπλοκάρουν τη δύναμη των Ανουνάκι.

Ιστορία φαντασίας: Οι μέρες των Ανουνάκι είναι μετρημένες. Θα τους κλείσουμε τις Πύλες κατάμουτρα

Οι στρατοί των Εκκλησιών συγκεντρώθηκαν

Οι Ενωμένες Εκκλησίες δημιούργησαν, συνέταξαν και εκπαίδευσαν στρατιώτες μοναχούς και ιερείς, σε συνεργασία με κανονικούς στρατούς που ενώθηκαν σαν μια γροθιά.

Οπλισμένοι με αυτή τη νέα γνώση και δυναμική, οι στρατοί των Εκκλησιών συγκεντρώθηκαν. Πολεμιστές ντυμένοι με ειδικές πανοπλίες που φέρουν τα ιερά σύμβολα της πίστης τους προετοιμάζονται για την απόλυτη αναμέτρηση.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Καθώς οι δυνάμεις των Ανουνάκι κατέβαιναν στη γη, οι Εκκλησίες στάθηκαν σταθερές, έτοιμες να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από αυτήν την κοσμική απειλή.

Όμως, κάποιοι αξιωματούχοι του πραγματικού στρατού παρατήρησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τους ηγέτες των Εκκλησιών. Είχαν πληροφορίες ότι προσπαθούσαν να μπλοκάρουν τον πόλεμο κατά των Ανουνάκι.

Η μάχη αρχίζει

Ο αρχιερέας των Ενωμένων Εκκλησιών, μια σοφή και σεβαστή προσωπικότητα, που είχε εκλεγεί από όλες τις θρησκείες ως αρχηγός τους για να ηγηθεί της κατάστασης, προχώρησε εναντίον των Ανουνάκι.

Διοχετεύοντας αρχαίες τελετουργίες που πέρασαν από γενιά σε γενιά, κάλεσε τη θεϊκή ενέργεια για να δημιουργήσει ένα προστατευτικό φράγμα, προστατεύοντας τον κόσμο από τις καταστροφικές δυνάμεις των Ανουνάκι. Η μάχη αρχίζει.

Εξαγριωμένοι με την περιφρόνηση των ανθρώπων, των ηγετών και τους στρατού τους, οι Ανουνάκι εξαπέλυσαν την πλήρη ισχύ τους πάνω στη Γη.

Βροντεροί βρυχηθμοί αντηχούσαν σε όλο το πεδίο της μάχης καθώς οι στρατοί προετοιμάζονταν για μια σφοδρή σύγκρουση. Το έδαφος σείστηκε καθώς οι δύο δυνάμεις συγκρούστηκαν σε μια επική αντιπαράθεση, την ελευθερία και τα ανθρώπινα ιδανικά ενάντια στην κακία.

Πολέμησαν με κάθε μέσο

Οι ενωμένοι στρατοί του πλανήτη πολέμησαν με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο, με κάθε τεχνολογία που διέθεταν και μπορούσε να επιστρατευτεί άμεσα, καθώς μεγάλο μέρος τους είχε ήδη απενεργοποιηθεί από κάποιο είδος ηλεκτρονικής παρεμπόδισης των Ανουνάκι.

Εν μέσω της μάχης, διαδιδόταν παντού ότι οι πολεμιστές της Εκκλησίας πολεμούσαν γενναία, θυσιάζοντας τους εαυτούς τους για να προστατεύσουν τους αγαπημένους τους και τον κόσμο που αγαπούσαν.

Η φαινομενικά ασταμάτητη επίθεση των Ανουνάκι αντιμετωπίστηκε με αμείλικτη αποφασιστικότητα και ανυποχώρητη πίστη.

Ιστορία φαντασίας: Αμερικανοί συναντήθηκαν μυστικά με Ανουνάκι

Η κρυφή ατζέντα των Ενωμένων Εκκλησιών

Μία μεγάλη ανατροπή

Καθώς ο ήλιος άρχισε να ανατέλλει, σηματοδοτώντας το τέλος της μάχης, οι δυνάμεις των Ανουνάκι υποχώρησαν, νικημένες από το ακλόνητο πνεύμα της Εκκλησίας, όπως αντηχούσαν τα καμπαναριά.

Ο κόσμος, που σώθηκε από το χείλος της καταστροφής, γιόρτασε τον θρίαμβο των Εκκλησιών, για πάντα ευγνώμων για τη σταθερή αποφασιστικότητά τους. Όμως, δεν γνώριζε πως υπήρχε μία μεγάλη ανατροπή.

Ορισμένοι αξιωματούχοι του πραγματικού στρατού έλαβαν εμπιστευτικές αναφορές ότι οι πολεμιστές της Εκκλησίας δεν πολέμησαν, δεν σκοτώθηκαν – δεν υπήρξαν νεκροί ιερείς ή μοναχοί. Είχαν όλοι κρυφτεί στα καταφύγια των εκκλησιών ή των μονών τους.

Επίσης, οι Μυστικές Υπηρεσίες, είχαν πληροφορίες ότι ο αρχιερέας της Εκκλησίας, επιχείρησε να έρθει σε επαφή με τον αρχηγό των Ανουνάκι, προκειμένου να συνάψουν συνεργασία.

Ποιοι συνέβαλαν στην νίκη

Στην πραγματικότητα, δηλαδή, εναντίων των Ανουνάκι πολέμησε μόνο ο ενωμένος, όλων των εθνών, κανονικός στρατός. Οι Εκκλησίες επιχείρησαν να γίνουν δωσίλογοι και συνεργάτες του διαστημικού εχθρού. Υπήρχε μια κρυφή ατζέντα των Ενωμένων Εκκλησιών.

Αρχικά προσπάθησαν να μπλοκάρουν τις δυνάμεις του ενωμένου στρατού και να συμμαχήσουν με τους Ανουνάκι για να έχουν τον έλεγχο των πληθυσμών. Όμως φαίνεται δεν τα βρήκαν μαζί τους και τελικά, κρύφτηκαν για να μην τους σκοτώσουν. Και… τότε… ποιοι συνέβαλαν στην νίκη;

Εκείνο που έγινε γνωστό, με βάση τα τεχνολογικά μέσα που ακόμα βρίσκονταν σε λειτουργία, ήταν πως μία άλλη ισχυρή δύναμη εκτός Γης, εμφανίστηκε την τελευταία στιγμή και ανάγκασε τους Ανουνάκι να αποχωρήσουν.

Η υποτιθέμενη νίκη της Εκκλησίας

Όμως, η προπαγάνδας της Εκκλησίας είχε λριτουργήσει πολύ καλά. Στα μάτια όλου του πληθυσμού της Γης, φάνηκε πως οι Εκκλησίες τους, οι ηγέτες τους, οι πολεμιστές ιερείς και μοναχοί, κατάφεραν να διώξουν τους Ανουνάκι, με ξόρκια και τελετουργίες, θυμιάματα και προσευχές.

Κάποιοι άλλοι, όμως, είπαν ότι δεν νικάς κανέναν εχθρό με την αγιαστούρα στο χέρι.

Στη συνέχεια, η υποτιθέμενη νίκη της Εκκλησίας έγινε αντικείμενο θρύλων. Η ιστορία τους εξαπλώθηκε παντού, εμπνέοντας τις επόμενες γενιές.

Η Εκκλησία, που τώρα τιμάται ως φάρος ελπίδας και ανθεκτικότητας, συνέχισε να κηρύττει πως η θεία ευλογία προστατεύει την ανθρωπότητα από κρυφές απειλές, διασφαλίζοντας ότι με την Εκκλησία στο πλευρό του, ο κόσμος θα είναι πάντα έτοιμος να αντιμετωπίσει όποιες προκλήσεις βρεθούν μπροστά.

Μια Παγκόσμια Θρησκεία

Η δήθεν νίκη της Εκκλησίας εναντίον των Ανουνάκι μετατράπηκε σε μια καθοριστική στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας. Η συντριπτική πλειοψηφία του πλανήτη, την πίστεψε. Οι Εκκλησίες ενώθηκαν όλες σε μία: την Παγκόσμια Εκκλησία.

Αν και αυτό δεν άρεσε σε αρκετούς, χρησιμοποιήθηκε ως υπενθύμιση ότι σε καιρούς σκότους, η ενότητα και η πίστη μπορούσαν να επικρατήσουν ακόμη και στους πιο τρομερούς αντιπάλους. Ιδρύθηκε, λοιπόν, μια Παγκόσμια Θρησκεία. Μία πανθρησκεία άνευ προηγουμένου.

Καθώς ο κόσμος προχωρούσε μπροστά, η κληρονομιά της Παγκόσμιας Εκκλησίας παρέμεινε χαραγμένη στις καρδιές της ανθρωπότητας, μια απόδειξη της δύναμης, της πίστης και του θριάμβου του καλού έναντι του κακού. Όμως, ήταν πλαστή.

Κάθε προσπάθεια να αποδειχθεί το πραγματικό πρόσωπο και οι προδοτικές κινήσεις των ηγετών που αποτελούσαν τις Εκκλησίες, πριν ενωθούν, έπεσαν στο κενό λόγω μεγάλου φανατισμού των πιστών στα δόγματα που γαλουχήθηκαν.

Κι ενώ όλες οι Εκκλησίες κάθε δόγματος ενώθηκαν σε μία που ηγεμόνευε όλο τον πλανήτη, οι άνθρωποι εξακολουθούσαν να παραμένουν διαιρεμένοι σε κόμματα και εξουσίες, χωρίς καμία κοινή συνείδηση.

diadrastika / Image by Willgard Krause from Pixabay