Αυτά Είναι τα Πιο Περίεργα Ευρήματα στην Ανταρκτική (video)

[24/10/2018 - 09:04]

Αυτά Είναι τα Πιο Περίεργα Ευρήματα στην Ανταρκτική

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Ανταρκτική είναι μία ήπειρος στο Νότιο Πόλο, για την οποία πολλές αλλόκοτες φήμες έχουν χτιστεί επάνω από τα μυστηριώδη μυστικά που λέγεται ότι κρύβονται κάτω από το παχύ στρώμα του πάγου της.

Υποστηρίζεται ότι πολλά από τα εργαστήρια που βρίσκονται εκεί από διεθνείς ομάδες επιστημόνων, έχουν εγκατασταθεί για εξερευνητικούς λόγους, όμως, για πολλούς και διάφορους λόγους κρύβουν την πραγματική αποστολή τους.

Οι συνωμοσιογράφοι ισχυρίζονται ότι έχουν υπάρξει μυστηριώδη ευρήματα, τα οποία, ο έλεγχος από την ελίτ προσπάθησε με κάθε τρόπο να μην διαδοθούν και μαθευτούν από την συντριπτική πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού.

Τι μπορεί να αυτά; Από δομές που παραπέμπουν σε τεχνητές πυραμίδες, μέχρι Πύλες προς άλλες διαστάσεις. Δεν είναι πάντα σαφές, αν τα όσα διαδίδονται κατά καιρούς είναι αληθινά ή αποκυήματα της φαντασίας κάποιων ανθρώπων.

Ωστόσο για αρκετά από αυτά, υπάρχουν ενδείξεις, εικόνες από το Google Earth, αλλά και υποτιθέμενες διαρροές.

Οι φίλοι του μυστηρίου λατρεύουν τέτοιες διηγήσεις, ακόμα κι αν γνωρίζουν ότι κάποιες από αυτές μπορεί να μην είναι και τόσο πραγματικές. Από τη στιγμή που οι κυβερνήσεις και οι εξερευνητικές αποστολές κρατούν μυστικά, τότε ο καθένας μπορεί να υποθέτει ότι θέλει, μέχρι να αποδειχτεί το εντελώς αντίθετο.

Συναντήσεις με παράξενα πλάσματα και τα UFO που αναδύονται από τις σπηλιές και τη θάλασσα, θαμμένοι γίγαντες που περιμένουν να έρθει η ώρα να ξυπνήσουν, μυστικός στρατός που έχει εντοπιστεί με θερμικές κάμερες και πολλά, μπορεί να έχουν κάποια υπόσταση, αλλά μπορεί και όχι.

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Estos son los Extraños descubrimientos en la Antártida

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ