Σε Αυτόν τον Πλανήτη ο Στόχος είναι η Ανάληψη. Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

Μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

Όταν πηγαίνετε σε κινέζικο εστιατόριο, τρώτε κινέζικο φαγητό, δεν παραγγέλνετε σουβλάκι. Όταν πηγαίνετε σε ιταλικό εστιατόριο, παραγγέλνετε λαζάνια. Το εστιατόριο που ονομάζεται Γη έχει ένα φυσικό σώμα, οπότε, με αυτό τον τρόπο πρέπει να λειτουργείτε εδώ:

Μέσα σε ένα φυσικό σώμα.

Σας μιλάμε με πολύ απλούς όρους, για να αντιληφθείτε το νόημα. Δεν έχει καμιά σημασία πόσο γελοίο μπορεί να είναι το παράδειγμα που χρησιμοποιούμε, θέλουμε απλώς να το αντιληφθείτε. Επομένως, είστε εδώ, στο εστιατόριο Γη, κατοικώντας σε γήινο σώμα, επειδή εδώ, αυτό είναι διαθέσιμο. Δεν σερβίρουν τίποτε άλλο εδώ. Θα φέρετε καινούργιες συνταγές στο εστιατόριο Γη, συνταγές που έχουν δοκιμαστεί κατά καιρούς και έχουν αποδεχτεί αληθινές, αλλά μόνο μεμονωμένα, σε κάποια μικρά μέρη εδώ και εκεί.

Θυμηθείτε, η Γη αποκλείστηκε από παντού, πριν από αιώνες. Η Γη δημιουργήθηκε για να είναι ένα πράγμα και ύστερα πήρε εντελώς άλλο δρόμο, μετά από εκατομμύρια χρόνια ύπαρξης. Πολλοί από σας ενσαρκωθήκατε εδώ, ξανά και ξανά, και εκνευριστήκατε πολύ, επειδή, κάθε φορά που ενσαρκωνόσασταν, είχατε την πρόθεση να κάνετε κάτι, αλλά τις μισές φορές ξεχνούσατε τι ήταν αυτό.

Μερικοί από σας καταφέρατε να φθάσετε σε επίπεδο δασκάλου στον πλανήτη και να φύγετε από αυτόν με τη διαδικασία της ανάληψης. Άλλοι γκρινιάζετε ότι θέλατε να έρθει μια εποχή, όπου αυτός ο αποκλεισμός από την υπόλοιπη κοσμική κοινότητα θα έπαιρνε τέλος. Χάρη σε σας και στα πλήθη που υπάρχουν πάνω σε αυτό τον πλανήτη και γύρω από αυτόν, γεννήθηκε η παρούσα χρονική περίοδος.

Η βοήθεια φτάνει κοντά σας σε όλα τα μονοπάτια της ζωής, όμως οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν τα πράγματα για σας, επειδή εσείς οι ίδιοι σχεδιάσατε τη ζωή σας με τέτοιο τρόπο ώστε το ανθρώπινο είδος να πρέπει να αυτοπαρακινείται και να εξελίσσεται για να ενδυναμωθεί. Εκείνοι από σας που έχετε τεράστιες γνώσεις, αποφασίσατε να ενσαρκωθείτε στο ανθρώπινο είδος, ώστε να το ενδυναμώσετε με το να γίνετε παράδειγμα για τους υπολοίπους που δεν μπορούν να το κάνουν για τον εαυτό τους.

Φτιάχνετε νέα μονοπάτια ύπαρξης καθώς εκπέμπετε την ουσία του είναι σας. Όταν μαζεύεστε σε διάφορες αίθουσες όπου κάποια διάμεσα κάνουν ανώτερες επικοινωνίες, ζητάτε να σας δοθεί ένας μεγάλος αριθμός υπενθυμίσεων και μια τρομερή ποσότητα ενθάρρυνσης κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας. Μερικοί από σας ανακαλύπτετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε χωρίς ενθάρρυνση. Αυτό είναι κατανοητό. Γι’ αυτό βρισκόμαστε εδώ, συνήθως με μεγάλη υπομονή, για σας. Επιθυμούμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να διεκδικήσετε την ουσία της ύπαρξής σας.

Μια από τις σημαντικότερες τελικές πραγματικότητες σε αυτό τον πλανήτη, που πρέπει εσείς ως είδος να καταλάβετε, και μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις με την οποία έρχεστε αντιμέτωποι, είναι το τι σημαίνει να πεθαίνει κανείς. Μπορούμε να σας πείσουμε για πολλά πράγματα, αλλά είναι δύσκολο να σας πείσουμε ότι δεν χρειάζεται να πεθάνετε. Σε αυτή την εποχή, δεν είστε υποχρεωμένοι να αφήσετε το υλικό σας σώμα εδώ, πίσω στον πλανήτη. Μπορείτε να συλλάβετε την ιδέα ότι, πολύ απλά, θα αλλάξετε την ταχύτητα δόνησης της υλικής σας, οντότητας και θα πάρετε το σώμα σας μαζί σας επειδή θα αναδιευθετήσετε τη μοριακή του δομή;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το να γίνει αυτό το άλμα της ανάληψης και να ολοκληρωθεί το ταξίδι, είναι εφικτό για πολλούς ανθρώπους στον πλανήτη.

Μερικοί από σας έχετε ήδη αναληφθεί από τον πλανήτη και επιστρέψατε για να το ξανακάνετε και για να δείξετε τον δρόμο. Ήταν μεγαλειώδες ταξίδι η φυγή από εδώ με τη διαδικασία της ανάληψης.

Σας πείρε πολλές ζωές εκπαίδευσης, τη μια πίσω από την άλλη, για να φτάσετε στην απαιτούμενη αφοσίωση. Απαιτούσε να μη ζείτε στην υλική κοινωνία και, κυρίως, να ζείτε πολύ κοντά στη φύση, για να μπορέσετε να το καταφέρετε.

Τώρα λοιπόν, όσοι το έχετε ήδη κάνει και σας είναι οικείο, επιστρέψατε. Στόχος σας είναι να αναληφθείτε από τον πλανήτη και να σας πάρουν, κυριολεκτικά, στην ανώτερη κοσμολογία των μεγάλων αστροπλοίων. Θα αναληφθείτε στις πόλεις του φωτός και θα μπορείτε να κατοικείτε μέσα σε άλλες πραγματικότητες, που υπάρχουν παντού γύρω σας και τις οποίες, απλώς, τα τρισδιαστασιακά σας μάτια δεν επιτρέπεται να τις δουν.

Θα έχετε ολοκληρώσει το έργο σας στη Γη, και η Γη θα κάνει τη μετάβασή της. Θα είναι ένα πανέμορφο κόσμημα στο σύμπαν. Μπορεί να θελήσετε να παραμείνετε μερικά χρόνια, για να βοηθήσετε στην αναδόμηση και το χτίσιμο αυτής της νέας Γης. Αλλά, μετά από λίγο, θα θελήσετε να προχωρήσετε σε νέες αποστολές για να μεταμορφώσετε άλλους κόσμους. Θυμηθείτε, είστε αντάρτες και σας αρέσουν οι συναρπαστικοί καιροί. Έτσι, το πιθανότερο είναι να αφήσετε άλλους να χαρούν αυτό τον πανέμορφο πλανήτη και να μεταβείτε σε κάποια καινούρια αποστολή.

Σε αυτό τον πλανήτη, ο στόχος είναι η ανάληψη. Θα έρθει εποχή, που αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα φεύγει κανείς από τον πλανήτη. Όταν φύγετε πια από τον πλανήτη, θα πάτε σε πολλά μέρη. Θα δείξετε σε εσάς και στην υπόλοιπη ανθρωπότητα ότι το σώμα, αυτό το πράγμα που φαίνεται τόσο στέρεο και μη ελεγχόμενο, είναι, στην πραγματικότητα, το αποτέλεσμα θείας ενορχήστρωσης και ότι εσείς, με τη συνειδητότητα σας, μπορείτε να το κάνετε ότι θέλετε. Οτιδήποτε.

Κομιστές της Αυγής
Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους
Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

Εκδόσεις «Κρύων»
urantiacenter.gr / Image by Lorraine Cormier from Pixabay