Ανθρωπος με ουράνιο τόξο φως και αστέρια
Image by rolffimages from depositphotos

Πνευματικοί Οδηγοί: Τι και Πως να Επικοινωνήσετε

Αρκετός κόσμος ψάχνετε με πολλούς τρόπους να ξεφύγει από την καθημερινότητα και την ρουτίνα. Προσπαθεί να βρει μία βοήθεια ή το νόημα της ζωής του. Πολλοί επιχειρούν να έρθουν σε επαφή με τους πνευματικούς οδηγούς του. -d-

Διαβάστε επίσης: Πως να Κάνω Επαφή με τους Πνευματικούς Οδηγούς μου

Επικοινωνία με τους Πνευματικούς Οδηγούς

Α) Αναγνωρίστε την παρουσία του καθοδηγητή σας, φωναχτά. Κάντε το ατομικά, αλλά με ήχο. Πείτε στους πνευματικούς οδηγούς σας ότι τους αγαπάτε και τους τιμάτε για τη δουλειά τους μαζί σας. Αισθανθείτε την αγάπη τους. Ζητήστε τους να σας αγγίξουν. Κλάψτε από χαρά, αν το νιώθετε, διότι είναι φυσικό και σωστό να το κάνετε αυτό.

Το τελευταίο βήμα είναι εξαιρετικής σημασίας, χωρίς αυτό, η δουλειά σας πάει χαμένη. Αν καταλάβετε βαθιά μέσα σας τον ρόλο των Πνευματικών Οδηγών σας, δεν θα υπάρχει τίποτε που δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε! Αυτοί είναι τα κανάλια σας για την άλλη πλευρά του πέπλου. Δεν θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε, παρά μόνο αν καταλάβετε αυτό.

Β) Μέσω του αρχηγού της ομάδας, (αν εργάζεστε με μια ομάδα), εξηγήστε εν συντομία στους πνευματικούς οδηγούς το έργο και ποιος είναι ο στόχος. Μην υποθέτετε ότι οι πνευματικοί οδηγοί γνωρίζουν οτιδήποτε σε σχέση με αυτό που κάνετε. Οι πνευματικοί οδηγοί είναι σταθερά αστρικοί και δεν βρίσκονται ποτέ στη συνειδητότητα του πολιτισμού σας. Να είστε πάντα κυριολεκτικοί στην εξήγησή σας και προσέξτε να τους δώσετε τις πληροφορίες για το τελικό αποτέλεσμα του στόχου και όχι οδηγίες για το πώς να το πετύχουν.

Γ) Όλοι μαζί ζητήστε από τους πνευματικούς οδηγούς να είναι μαζί σας.

Δ) Μείνετε σιωπηλοί και σε διαλογισμό. Αφήστε χρόνο για τη μετάβαση. Οραματιστείτε το πόσο δυνατοί έχετε γίνει.

Επί πλέον…

Η καλή επικοινωνία με τους πνευματικούς οδηγούς θα μπορούσε να αποτελέσει ένα βιβλίο από μόνο του, αφού δεν φαίνεται να είναι ενστικτώδης ανθρώπινη συμπεριφορά. Ένα απλό, γρήγορο μυστικό: Ρωτήστε τους πνευματικούς οδηγούς σας ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος! Αρχίστε ακόμη και αδέξια, αν δεν γίνεται αλλιώς, και αναγγείλτε φωναχτά ότι χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο επικοινωνίας. Αμέσως αρχίστε να εξηγείτε τι χρειάζεστε και στο πνευματικό και στο υλικό επίπεδο. Θυμηθείτε ότι βρίσκονται εδώ για να κάνουν τα πράγματα να δουλεύουν για σας. Ο πραγματικός τους σκοπός είναι να σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε (πετύχετε) την επικοινωνία, ώστε να περάσετε ευκολότερα μέσα από τις καρμικές σας αλληλεπιδράσεις. Χρησιμοποιήστε αυτό το νέο βελτιωμένο κανάλι!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το πιο σπουδαίο μέρος της επικοινωνίας με τους πνευματικούς οδηγούς είναι (μαντέψτε τι;) η ΑΓΑΠΗ. Απλώς δεν θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε χωρίς αυτήν! Αγαπάτε τους πνευματικούς οδηγούς σας, όπως αγαπάτε τον Θεό. Αγαπάτε τους, όπως θα αγαπούσατε το πιο αγαπημένο πρόσωπο, ζώο ή οντότητα στη Γη. Οραματιστείτε τον εαυτό σας στην αγκαλιά τους με όλους να αγκαλιάζουν όλους… μετά αρχίστε την επικοινωνία. Θέλετε αποτελέσματα; Αυτό θα τα φέρει!

Η Εποχή του Τέλους – Κρύων Βιβλίο Ι
urantiacenter.gr / Image by rolffimages from depositphotos.com