Αρχαίο Νόμισμα Βρέθηκε στην Επιφάνεια του Άρη και η Όψη του Προκαλεί Έκπληξη

[19/11/2018 - 15:16]

Αρχαίο Νόμισμα Βρέθηκε στην Επιφάνεια του Άρη και η Όψη του Προκαλεί Έκπληξη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία πολύ περίεργη ανακάλυψη έχει γίνει σε μία από τρεις φωτογραφίες της NASA, επάνω στην επιφάνεια του Άρη, από το Rock Abrasion Tool, καθώς έσκαβε ένα λάκκο στο χώμα για επιστημονικούς λόγους.

Τώρα, αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον, καθώς το Paranormal Crucible κανάλι του Youtube έχει αναφέρει την εύρεση ορισμένων αντικειμένων που μοιάζουν με κέρματα στον Άρη.

Πρέπει να παραδεχτώ, όπως μας λέει ο Scott C. Waring, ότι μία από αυτές τις φωτογραφίες είναι πολύ πειστική. Μπορεί να είναι ένα νόμισμα, ένα μετάλλιο ή ένα μπρελόκ.

Το στρογγυλό αντικείμενο φαίνεται να έχει ένα πρόσωπο πάνω του, όμως στην πραγματικότητα είναι δύο. Υπάρχουν δύο διαφορετικά πρόσωπα. Και, μάλιστα, δύο διαφορετικά είδη όντων.

Το ένα, στη δεξιά πλευρά, φαίνεται ημι-ανθρώπινο. Το αριστερό πρόσωπο δεν μοιάζει με άνθρωπο, αλλά φαίνεται γνώριμο.

Αν όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί του Waring και του καναλιού ισχύουν, τότε, όπως επισημαίνει ο πρώτος, η πιο σημαντική ανακάλυψη εδώ, δεν είναι τόσο η λεπτομέρεια των προσώπων που υποστηρίζουν ότι απεικονίζονται, αλλά είναι το γεγονός ότι αυτά τα δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα, βρίσκονται στο ίδιο και το αυτό νόμισμα μαζί.

Ενδεχομένως, ως σύμβολο του δεσμού φιλίας τους. Ανθρώπων και εξωγήινων.

Επιπλέον, θα μπορούσε να αποτελεί μία ισχυρότατη απόδειξη για έναν ευφυή και ανεπτυγμένο πολιτισμό στον πλανήτη Άρη, είτε αυτός ήταν αυτόχθων είτε ήρθε από κάπου αλλού, ακόμα και από την Γη.

Δείτε στη συνέχεια τις αυθεντικές φωτογραφίες από την NASA, καθώς και το βίντεο παρακάτω για να δείτε, σύμφωνα με την οπτική ανάλυση που κάνει, τι απεικονίζει το υποτιθέμενο νόμισμα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Alien Coins Found On Mars

diadrastika.com

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ