Το αρχαίο νόμισμα που βρέθηκε στην επιφάνεια του Άρη και τι δείχνει η μία όψη του, σύμφωνα με ερευνητή

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία πολύ περίεργη ανακάλυψη έχει γίνει σε μία από τρεις φωτογραφίες της NASA, επάνω στην επιφάνεια του Άρη, από το Rock Abrasion Tool, καθώς έσκαβε ένα λάκκο στο χώμα για επιστημονικούς λόγους.

Τώρα, αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον, καθώς το Paranormal Crucible κανάλι του Youtube έχει αναφέρει την εύρεση ορισμένων αντικειμένων που μοιάζουν με κέρματα στον Άρη.

Πρέπει να παραδεχτώ, όπως μας λέει ο Scott C. Waring, ότι μία από αυτές τις φωτογραφίες είναι πολύ πειστική. Μπορεί να είναι ένα νόμισμα, ένα μετάλλιο ή ένα μπρελόκ.

Το στρογγυλό αντικείμενο φαίνεται να έχει ένα πρόσωπο πάνω του, όμως στην πραγματικότητα είναι δύο. Υπάρχουν δύο διαφορετικά πρόσωπα. Και, μάλιστα, δύο διαφορετικά είδη όντων.

Το ένα, στη δεξιά πλευρά, φαίνεται ημι-ανθρώπινο. Το αριστερό πρόσωπο δεν μοιάζει με άνθρωπο, αλλά φαίνεται γνώριμο.

Αν όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί του Waring και του καναλιού ισχύουν, τότε, όπως επισημαίνει ο πρώτος, η πιο σημαντική ανακάλυψη εδώ, δεν είναι τόσο η λεπτομέρεια των προσώπων που υποστηρίζουν ότι απεικονίζονται, αλλά είναι το γεγονός ότι αυτά τα δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα, βρίσκονται στο ίδιο και το αυτό νόμισμα μαζί.

Ενδεχομένως, ως σύμβολο του δεσμού φιλίας τους. Ανθρώπων και εξωγήινων.

Επιπλέον, θα μπορούσε να αποτελεί μία ισχυρότατη απόδειξη για έναν ευφυή και ανεπτυγμένο πολιτισμό στον πλανήτη Άρη, είτε αυτός ήταν αυτόχθων είτε ήρθε από κάπου αλλού, ακόμα και από την Γη.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δείτε στη συνέχεια τις αυθεντικές φωτογραφίες από την NASA, καθώς και το βίντεο παρακάτω για να δείτε, σύμφωνα με την οπτική ανάλυση που κάνει, τι απεικονίζει το υποτιθέμενο νόμισμα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Alien Coins Found On Mars

diadrastika.com