Από Εδώ και Πέρα θα Γίνουν Φοβερά Πράγματα
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Από εδώ και πέρα θα γίνουν φοβερά πράγματα. Λένε θα μοιάζει με τους έσχατους καιρούς διαφόρων προφητειών. Για παράδειγμα: Θα σε σκοτώνουν και οι περαστικοί και οι αρμόδιοι θα περνάνε από δίπλα σου σαν να μη συμβαίνει τίποτε.

Είστε έτοιμοι για τα σπουδαία πράγματα που θα συμβούν από εδώ και πέρα; Μπορεί να φαίνεται ότι πλησιάζουν οι έσχατοι καιροί, με προφητείες και προβλέψεις καταστροφής και χάους, αλλά μέσα στην αναταραχή, υπάρχει μια αχτίδα ελπίδας και ανάκαμψης.

Λένε ότι σε αυτούς τους καιρούς, θα επικρατεί βία και χάος, με τις αρχές να κλείνουν τα μάτια στα βάσανα των άλλων. Μπορεί να νιώθουμε ότι χάνουμε όλα όσα είναι απαραίτητα για την επιβίωση, οδηγώντας σε συγκρούσεις και αγώνες για εξουσία.

Διάφορες απώλειες αναγκαίων ειδών θα φέρουν την αφύπνιση που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Πολλοί πιστεύουν ότι μέσα από αυτόν τον χαμό ο άνθρωπος θα βγει από το Μάτριξ, νικητής.

Διαβάστε επίσης: Η ανθρωπότητα πρόκειται να απελευθερωθεί από το Matrix

Πολλοί όμως πιστεύουν ότι μέσα από αυτή την καταστροφή θα αναδυθεί μια νέα εποχή. Μια εποχή όπου η ανθρωπότητα θα σηκωθεί από τις στάχτες της και θα θριαμβεύσει στις αντιξοότητες. Αυτή είναι η πολυαναμενόμενη Εποχή του Υδροχόου, μια εποχή φώτισης, ενότητας και προόδου.

Είναι η στιγμή να κοιτάξουμε πέρα ​​από τις τρέχουσες προκλήσεις και να οραματιστούμε ένα μέλλον γεμάτο με σπουδαία πράγματα. Είναι καιρός να ενωθούμε και να εργαστούμε για έναν καλύτερο κόσμο για όλους. Παρά το χάος και την αβεβαιότητα, υπάρχει ελπίδα για ένα πιο φωτεινό αύριο.

Ας κρατήσουμε, λοιπόν, αυτές τις ενδείξεις ως πιθανότητες και ας εργαστούμε για να τις προλάβουμε πριν λάβουν σάρκα και οστά και να δημιουργήσουμε ένα μέλλον γεμάτο με σπουδαία πράγματα. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι μόνο η αρχή και πέρα ​​από αυτές βρίσκεται ένας κόσμος ατελείωτων δυνατοτήτων. Είστε έτοιμοι για τα σπουδαία και σημαντικά πράγματα που θα συμβούν από εδώ και πέρα;

diadrastika / Image by Casper Ghost from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.