Μυστικές υποβρύχιες σήραγγες συνδέουν τρεις ηπείρους, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σίγουρα, υπήρξαν πολύ αρχαιότεροι πολιτισμοί από τον δικό μας και τους αρχαίους που ήδη γνωρίζουμε. Και, βέβαια, πρέπει να είχαν ή να δέχτηκαν ιδιαίτερα προηγμένη τεχνολογία, αλλιώς πως μπορεί να εξηγήσει κάποιος ότι μυστικές υποβρύχιες σήραγγες συνδέουν τρεις ηπείρους;

Όπως μαθαίνουμε από την βρετανική online εφημερίδα dailystar.co.uk, ο Neal Evans, ο οποίος τρέχει το κανάλι Disclose Screen στο YouTube, έκανε μία πολύ τρομερή ανακάλυψη, όπως ισχυρίζεται, όταν εξερευνώντας το Google Earth, αποφάσισε να αφαιρέσει το “νερό” από τις επιλογές της εφαρμογής.

Όταν το έκανε αυτό, έμεινε έκπληκτος από τα αποτελέσματα, καθώς αυτό που ουσιαστικά είχε κάνει ήταν να μπορεί να βλέπει καθαρά την υποβρύχια ξηρά των ωκεανών, τον πάτο της θάλασσας. Μία νέα εξερεύνηση ξεκινούσε. Τότε, αντίκρισε κάτι που δεν περίμενε να δει.

Όπως μας δείχνει στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, υπάρχουν εκατοντάδες ευθείες γραμμές στο νερό, οι οποίες φαίνεται να ξεκινούν από την παγωμένη ήπειρο της Ανταρκτικής. Μάλιστα, μερικές από αυτές φτάνουν μέχρι την Αυστραλία και την Αργεντινή.

Διαβάστε επίσης: Ποιοι και γιατί έφτιαξαν υπόγειες σήραγγες πριν εκατομμύρια χρόνια;

Τι είναι αυτές οι γραμμές;

Θα μπορούσαμε να βλέπουμε τι πραγματικά βρίσκεται στον πυθμένα ή υπόγεια, αποκάλυψε ο Neal.

Ή ίσως είναι απλώς γραμμές.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι η φύση δεν δημιουργεί ευθείες γραμμές.

Και, όπως γίνεται συνήθως, ακόμα και στην επιστήμη, όταν δεν υπάρχουν ακριβής πληροφορίες και στοιχεία ή όταν συναντάται κάτι περίεργο για πρώτη φορά, τότε, αρχίζουν οι εικασίες, μέχρι να καταλήξουν σε εκείνη που προσεγγίζει καλύτερα το φαινόμενο.

Τι πιο προφανές, λοιπόν, όπως υπέθεσαν και αρκετοί από όσους είδαν το βίντεο, αυτές οι ευθείες γραμμές, πιθανότατα αποτελούν τεράστιες σύριγγες χιλιομέτρων που για άγνωστους λόγους συνδέουν τρεις διαφορετικές ηπείρους, Ανταρκτική, Αυστραλία και και Νότιο Αμερική.

Όσο κι αν αυτό ακούγεται τρελό και δεν ταιριάζει με την συμβατική ιστορία μας, μέχρι να μπορέσει κάποιος να αποδείξει, ότι πρόκειται για σφάλμα του google earth, ή για φυσικό γεωλογικό φαινόμενο τέτοιας έκτασης στον πυθμένα των ωκεανών, η ιδέα των υποβρύχιων σηράγγων που συνδέουν τρεις ηπείρους, φαίνεται η μοναδική και ας φαντάζει εξωφρενική. Παρακολουθείστε το σχετικό βίντεο για να δείτε τις γραμμές αυτές και να μάθετε περισσότερα, εδώ: dailystar.co.uk.

diadrastika / Image by Pete Linforth from Pixabay