Μυστικές Υποβρύχιες Σήραγγες Συνδέουν Τρεις Ηπείρους. Τι Κρύβεται στους Ωκεανούς; (video)

[14/11/2018 - 07:58]

Μυστικές Υποβρύχιες Σήραγγες Συνδέουν Τρεις Ηπείρους. Τι Κρύβεται στους Ωκεανούς;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σίγουρα, υπήρξαν πολύ αρχαιότεροι πολιτισμοί από τον δικό μας και τους αρχαίους που ήδη γνωρίζουμε. Και, βέβαια, πρέπει να είχαν ή να δέχτηκαν ιδιαίτερα προηγμένη τεχνολογία, αλλιώς πως μπορεί να εξηγήσει κάποιος ότι μυστικές υποβρύχιες σήραγγες συνδέουν τρεις ηπείρους;

Όπως μαθαίνουμε από την βρετανική dailystar.co.uk, ο Neal Evans, ο οποίος τρέχει το κανάλι Disclose Screen στο YouTube, έκανε μία πολύ τρομερή ανακάλυψη, όπως ισχυρίζεται, όταν εξερευνώντας το Google Earth, αποφάσισε να αφαιρέσει το «νερό» από τις επιλογές της εφαρμογής.

Όταν το έκανε αυτό, έμεινε έκπληκτος από τα αποτελέσματα, καθώς αυτό που ουσιαστικά είχε κάνει ήταν να μπορεί να βλέπει καθαρά την υποβρύχια ξηρά των ωκεανών, τον πάτο της θάλασσας. Μία νέα εξερεύνηση ξεκινούσε. Τότε, αντίκρισε κάτι που δεν περίμενε να δει.

Όπως μας δείχνει στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, υπάρχουν εκατοντάδες ευθείες γραμμές στο νερό, οι οποίες φαίνεται να ξεκινούν από την παγωμένη ήπειρο της Ανταρκτικής. Μάλιστα, μερικές από αυτές φτάνουν μέχρι την Αυστραλία και την Αργεντινή.

Τι είναι αυτές οι γραμμές;

Θα μπορούσαμε να βλέπουμε τι πραγματικά βρίσκεται στον πυθμένα ή υπόγεια, αποκάλυψε ο Neal.

Ή ίσως είναι απλώς γραμμές.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι η φύση δεν δημιουργεί ευθείες γραμμές.

Και, όπως γίνεται συνήθως, ακόμα και στην επιστήμη, όταν δεν υπάρχουν ακριβής πληροφορίες και στοιχεία ή όταν συναντάται κάτι περίεργο για πρώτη φορά, τότε, αρχίζουν οι εικασίες, μέχρι να καταλήξουν σε εκείνη που προσεγγίζει καλύτερα το φαινόμενο.

Τι πιο προφανές, λοιπόν, όπως υπέθεσαν και αρκετοί από όσους είδαν το βίντεο, αυτές οι ευθείες γραμμές, πιθανότατα αποτελούν τεράστιες σύριγγες χιλιομέτρων που για άγνωστους λόγους συνδέουν τρεις διαφορετικές ηπείρους, Ανταρκτική, Αυστραλία και και Νότιο Αμερική.

Όσο κι αν αυτό ακούγεται τρελό και δεν ταιριάζει με την συμβατική ιστορία μας, μέχρι να μπορέσει κάποιος να αποδείξει, ότι πρόκειται για σφάλμα του google earth, ή για φυσικό γεωλογικό φαινόμενο τέτοιας έκτασης στον πυθμένα των ωκεανών, η ιδέα των υποβρύχιων σηράγγων που συνδέουν τρεις ηπείρους, φαίνεται η μοναδική και ας φαντάζει εξωφρενική.

Παρακολουθείστε και το βίντεο για να δείτε τις γραμμές αυτές και να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Straight lines on the ocean floor next to Antarctica. (Disclose Screen)

diadrastika,com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ